Хвалят Райкова, че написала ”българската Библия”

Венета Райкова се нареди на първо място в класацията на най-четените писатели за изминалата година.

Обратно в новината

Коментари - Хвалят Райкова, че написала ”българската Библия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като си безработна и нямаш пари, какви са тея демонстрации на лукс и снимки от чужбина....или са си прости селски комплекси ....Много си жалка :(

E няма да си плати з0 000 лева от съда пък обикаля света като туристка , ходи на почивка на море в хотел с 5 звезди в турция там да не би да е безплатно случайно нали без пари ли стават тези работи ей медийни маймуни ей .

Венета говори пред в-к. "България Днес". Никакъв "Монитор"

Патрик осиновено англичанче или американче ли е?

И за каква благотворителност иде реч?

С нетърпение чакам новини за българския Исус (Тишо)..... Благодаря на "нецензурираната" медия за изтриването на същия коментар по рано днес.

Венета Райкова се нареди на първо място в класацията на най-четените писатели. xa xa xa

Това Патрик Тишов ли е?

Патрик Тишов Райков

Това "хвалят" ми е много неопределено. Кажете поне някой от тези, които я хвалят. Едва ли това е някой професор, а предполагам са от нейния контингент, не прочели и 3 книги през живота си. Че и "библия" била книгата - изглежда е много поучителна.

Какво ли не прави беднотията.За някой друг лев са съгласни на всичко.

по-добре да беше написала за свиркаджийските времена....

Просто съм изумена от това как някои хора нямат никаква реална представа за себе си. Убедена съм, че 70% от читателите й са си купили книгата й, по-скоро от любопитство и присмех, да видят това русо същество какво е сътворило, 20% са нейни роднини и познати и евентуално (само евентуално) 10% реално да са я чели от край до край... ако бъркам с процентите, то не Библия, а сам Иисус трябва да слезе и да направи чудо с Българския читател...

Кой се интересува, кога е роден синът й?!? Моля, да се отбележи, защото не не мога да повярвам, че съществува такъв човек.

Може би Черната Златка (избрана за майка на годината) ....

Когато един писател е написал повече книги отколкото е прочел е нормално да прави правописни грешки.....Грешки които не забелязох да възмущават някого в този форум....Ама все пак търсенето определя предлагането....

Пред "които" се слага запетая - "Грешки, които...", та така с правописа.

И други зпаетаи липсват в изречението, но карай :) Да не придиряме много.

Със запетаите сте добре, но със интелЕгентността тире не ! Аз не съм писател все пак запетая нали въпросителен знак

Как става така че на следващия ден идва съдебния изпълнител и ти запорира сметките без да очакваш? Райкова веднага да подаде сигнал че не е била информирана че има финансови претенции към нея. Пожелавам й успех в тази явна несправедливост.

Малкия е голям сладур ! Да им е жив и здрав !

Колкото по-единодушно хвалят някого или нещо, толкова по-малко струва похвалата.

Предпочита критиката пред похвалата.

Знчи сме ударили дъното на деградацията, ако такава "писателка" е най-четената за миналата година! Това говори за извратеност или на читателите, или на издателите!!! Мир на праха на мислещия читател! Амин!

Глупости! Това е платена публикация от някой ПР. По същия начин се пише, че най-гледания клип е на еди кой си рапър щото е приложен отдолу и повечето цъкат от любопитство. Пък то за нищо не става:(

Прочетох новината веднага,досега се смях,викахме линейка,не можа да спре смеха и накрая ми препоръчаха да не чета лайфстайла щото след друга такава новина и Пирогов нямало да помогне. Боже прибери си вересиите...

Явно имаме родство с чукчите - и там пишат, преди да се научат да четат. И нямам предвид само конкретната Венетка, а и големи писатели с многотомно творчество като Вучков и Сиромахов.

Нищо чудно да напише второ Свето писание,Венета е ръкоположена за българска папеса с жезъла на благородника Ванко 1, а до тогава беше известна като втората Света Дева от Лурд!

Хм, винаги е много измамно кой ти казва че си умен и че си свършил нещо умно! Ако глупак те хвали и те намира за умен не е много оптимистично. "Библия" била написала?! Какво значи това според Венета? Интересно е, как тя го тълкува и какъв е коефициента на интелигентност на читателите. Къде останаха времената на истинската литература и къде отидоха истинските ценители? Този свят е все по-объркан, все по-клиширан, все по-повърхностен и нещо много страшно за мен - свят не не търсещи, не искащи да знаят, да се ПРОСВЕЩАВАТ, да се ПОСВЕЩАВАТ. Ама и аз какви думи използвам?! В днешния ден, в днешния свят. Толкова съм демоде!

Умният човек не обича да го хвалят! Защото, когато го хвалят, той разбира колко много не му достига, за да заслужи искрена похвала...(Така говореше един мой познат) Но не само за това, а защото обикновено, когато хвалят някого, това означава, че се е харесал, станал е удобен: т.е. изневерил е на себе си!

Благодаря ти Венетке, поклон! Напълно заслужено зае божественото първо място като най-четен писател! Аз "изядох с кориците" твоите предишни две високохудожествени книги: "Триумфът на кучките" и "Вещицата". Но "Инсомния" ме изстреля като един духовен "Пършинг" във влажните дебри на менталния оргазъм, съвокуплен изцяло с разстърсваща космическа нирвана! Изплаках от неземно щастие цял океан от солени сълзи, намерих небивала утеха в книгата ти! И сега плача неспирно... Любовникът ми също реве безумно до мен в топлия юрган... До плюещите безделници тук: А вие колко книги написахте, озлобени завистници?! Въобще можете ли да четете? Марш обратно в първи клас!!!!! Аз случайно преди години попаднах на книгата "Триумфът на кучките". Дори не знаех от кого е написана, просто заглавието ме грабна като един неочакван мираж в пустинята. Още след прочитането на първата страница книгата ме пренесе в един друг, по-добър, по-човечен свят. В главата ми закънтяха звънки камбани, устата ми започна да пресъхва от вълнение, а цялото ми тяло - да се тресе от наслада... Това не беше книга, това бе един необозрим космос, един далечно-недостижим блян! Не можех да се спра, действуваше ми като венозен наркотик, който на порции разгръщаше един небивал екстаз в мен... Направо се влюбих се в това момиче Венета Райкова. Под влияние на книгата направих небивал прелом в живота си. Бих два шута на мъжа си - един мухлясъл дебил - и започнах да флиртувам с различни непознати мъже. Обхванах в женските си лепкави мрежи любовник с 30 години по-млад от мен, владеещ до съвършенство кама-сутра. Както в тази велика книга и при мен се получи един триумф!!! Убедена съм, че книгата има дълбоко атобиографични моменти. След прочитането на "Инсомния цяла нощ се потя, не мога да спя и да ям от вълнение. Убедена съм, че "Инсомния" ще заеме също първо място в европейската и световна интелектуално-духовна съкровищница.

Публикувате ли някъде?

Един тук цитира П. Дънов, като казал, че в България ще се напише нова Библия! Това ли трябва да разбираме, че имаш предвид с тези вдъхновени отзиви за въпросната книга на това дете-чудо писателката.?

Уважаема г-жо, Вашите възвишени думи ме направиха толкова съпричастен с чувствата, които ни описахте, че усетих тръпките на душевния Ви оргазъм по цялото си тяло! И не усетих как и аз заплаках от неземното щастие, което струеше от всички фибри на нещастното ми тяло ....

Втвърдяване на мъжеството, всичко друго, дето си го изрекъл, е без значение. Интересно е в случая да чуем д-р Хортензия Ф. как получава и кой й е любимият оргазъм.

Значи има няколко варианта за вашия случая, моля изберете верния: а) Венета има раздвоение на личността и пише и под псевдоним Хортензия; б) Хортензия си е хортензия, но днес е забравила да си вземе хапчетата и в) Хортензия е обърнала резбата и както самата пише- се е влюбила във Венета, което обяснява поста...

Доценте, сметна ли варианта да се шегува?

Това ми хареса!

Поради фундаменталния си характер, незабавно, копирам този анализ в личния си архив за бъдещо вдъхновение! Благодаря Госпожо!

От 20 години сън не ме хваща да се чудя кога е роден Патрик. Сега вече ще се наспя.

лек и спокоен заспал живот,наспи се със здраве

Тази класации май са с обратен знак. Колко пошло и грозно е всичко тук!

Тая Венетка май си е повярвала...Ще вземе да пише и опери.

Леля Ванга е предрекла ,че Венетка ще напише българската Библия още когато Тутанкамон е разбил византийците при Сталинград!

Патрик - ах, колко шик!

Журжет е далеч по изискано. Трябваше такова име да му даде.

Защото като я гледам - красавица е, млада е /усните и още не са ПОНТОН/ какво може да знае от религия, че да има нахалството да пише бълг. Библия? Или е нещо за смях?

нов ..... Бай Ганьо?

Петър Дънов е казал, че в България ще се напише нова Библия. Да не би да става дума за това и тази девойка да е сбъднала предсказанието?! Живеем в най-интересните времена.

Не поняли юмора!

Считайте докъде е стигнала деградацията на българските свине след като тази проста пача е най-четената аФФторка

Каквито писателите, такива и читателите. После материалът не бил лош...

ОК, но някой чел ли е книгата? Аз също не съм я чел...Би било добре да се прочете мнение на литературен критик, е...не като Професора...

Това е поръчкова статия. Тя си я е поръчала. Естествено, че никой нормален човек не би дал пари за подобна боза. Тая женица цЕл живот нищо не е работИла у не може нищо. Утре обаче, ще се окаже, че е стилистка, дизайнерка, куратор, сомелиер ... каквоот се сети, че е престижно.

Наистина не сме нормална държава след като златето е ''майка на годината'' а тая ''писател на годината''....Голямо опростачване май е завзело мястото на културата, интелекта, човешките ценности

Достатъчно е да видите какви реклами се леят по ефирните телевидения и няма как да не си спомните за Апокалипсиса (ака Откровението) от Йоана.

рИвЪ и посля пак плача....

Ами как няма да е на първо място, като то в днешно време никой българин не пише книги. Само тя и онзи алкохолик, дето ходеше с оная, кръглоликата и кръглооката мома

Вече знам какво не бих прочел.

Тази селска тояга и книги написала. Наистина е сбъркан този свят.

Венетке, вземи се скрий - гледай си детето, обгрижвай мъжа си, но само не изкарвай на показ кухата си кратуна. Добре, че поне те свалиха от екран, та не мъчиш хорицата и допълнително.

Нищо не съм чела от нея, самият и вид ме дразни, камо ли да и чета глупостите.бях доволна,че свалиха тъпото и предаване, няма да си причиня неприятност да я чета.

Веднага да се сезира Министъра на образУването и да се включи това невероятно и съдържателно произведение в списъците на задължителните книги за лятната ваканция на учениците!

Нещо се съмнявам в тези класации... Подиграват се с нас!

А, моля ви се многУ е ''надарена'', ама в друга област! : )

Моля ви Венета ако и книгата ви е толкова немарливо написана както и предаването ,което водехте бе толкова отвратително само жълти клюки моля ви не ходете в Лондон да ни излагате,достатъчно лош имидж имаме Българите заради такива като вас.