Екслюбовницата на Мик Джагър се извинила на Джери Хол

Бразилската манекенка Лусиана Морад разкри, че написала писмо до Джери Хол, за да й каже колко много съжалява за любовната си връзка с Мик Джагър.

Обратно в новината

Коментари - Екслюбовницата на Мик Джагър се извинила на Джери Хол | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

К'во беше казал Тръмп, когато си богат и известен, можеш да правиш с жените каквото си искаш... Май и Мик Джагър е на това мнение, делата му го показват!!!

Малеее тази в лицето е ег*ти коня. това момченце и от татко си и от майка си-шафр8ия просто е нямало от къде да има добро лице. Явно красотата на бразилките е по-скоро мит или тази е много дашна, за да е считана за красавица с такъв фейс...

Малкия Лукас спокойно може да се похвали с тази класическа песен на Темптейшънс. Да е живо и здраво детето! Поне има гаранция че няма да ходи да взривява заведения по Европа :)

Почти и повярвах. Мечтата на всички такива е като да хванат някой милионер да им направи едно дете и после да го осъдят да плаща издръжка, за да живеят от нея през следващите 18 години. Издръжката я определят на база дохода на таткото и може да бъде и 6 цифрена. Тези деца са бизнес.

С мъже е по-безопасно, ако на съответния милионер му се свидят пари за презервативи. Освен това е бил и женен. Значи осъзнава какво прави, какви са последствията и не го е яд да поеме отговорността си. Повтаря, потретва без страх и притеснения. Т.е. всичко е в реда на нещата. Като нормални хора.

Дали щеше е влюбиш в ПРИВЛЕКАТЕЛНИЯ чичо Мик, ако беше бензинджия ти сипваше бензин в колата през 98-ма? А? А?

Тя е много красива, детето е одрало кожата на Джагър. И все пак... всичките тези любовни кръстоски са доста ... гнусни, изнасяно в публичното пространство...

То изнасянето в пространството е за да си прибере парите от издръжката. Или папараци са набарали историята. тва е един от големите минуси да си известен. Лейди Даяна даже умре щот и писна да я следът папараци.

има някакво злорадство в мен . като видя някоя убавица дето не мога да я доближа даже и като се хване с некой такъв грозник и му роди няколко такива грозничета дето после попилеят дет щото има за 20-на лета . и си мисля че има правда . да , не ме грее ... но злорадството ме топли :)))

Бе тоя дъртак още ли мърда бе! Че и каки от бидонвилите се намират доброволки да се разплождат от него. Сигур са умрели от глад завалиите та да опрат до тая мумия!

Рисковано.отроците на тия дъртите с мангизи дето до 40 никоя не ги е поглеждала са освен силно тъпи и изразено грозни. да не говорим за нагли невъзпитани и лигави до откат. пфу!!!

Ей, тъпанар! Не се заяждай с набора, да не ти спретне и на теб едно момченце! Я виж какво хубаво дете е сина му. А ако може и да пее като баща си, ще е фурор след две -три години. Аман от недоклатени български завистници. То затова сме и на този хал...

Какво да не завиждаш? Пу,ката му доставя удоволствия, а той и доставя парични удоволствия, и двамата печелят.....

Браво на дедо Джагър, цял живот плющи м,ъсници и деца прави, няма лабаво.

Кво ли е било писмото? Мила Джери съжалявам, че си свалих гащите и допуснах Мики да ми го отпери:))))))

Ами какво си очаквала бе, да те покани Джери в имението на Мърдок и да те глези като най-добра стара приятелка ли????!! Аман от нахални и клатени, недоклатени, и зарязани.

дай боже всекиму тава хубава съдба! не знам дали знаете, но господин джагър има 26.5 см фалос. всичко му е идеално! има по много пари и жени... и цели 8 ли са децата му? евалата!

Ти да не го бъркаш с крака му бе,убавец?Може и толкова му е дебело портмонето.Затова налитат от ,,любов" към него .

Надявам че е проникнал дискретно и в теб, педал изперкал