Кога омъжените жени губят интерес към секса

Смята се, че семейните двойки по-рядко се отдават на интимни страсти в сравнение с партньорите, които не са "надянали брачния хомот".

Обратно в новината

Коментари - Кога омъжените жени губят интерес към секса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Битовизмите са толкова много в семейния живот, че секса наистина остава на заден план. Няма ли разнообразие, изненади, смях и веселие - животът става скучен, еднообразен, а жената се превръща в Пепеляшка. Мъжът не помага ли с домашната работа, Пепеляшка вечер няма желание за секс. А желанието идва с изненада, настроение, уют, питие, добър събеседник, емоция, страст ....

След 4 год. семеен живот вече се е появило и детето. То, определено измества мъжа и секса. Сексът става по-рядко, но НЕ, защото жената не желае, а защото на мъжа му липсва желание за разнообразие, в месеца 2 пъти някъде на излет, изненади, емоции .... Мъжете спират да се стараят, /мислят си, че жената вече е "вързана"/започват да изглеждат като старци, да не говорим, че повечето носят анцузи вкъщи. Естествено, че желанието ти се изпарява. С годините секса при семейните наистина намалява - от всяка седмица, става веднъж, след това веднъж, но в месеца .... докато достигне 2-3 пъти годишно. /при 20 год. брак/ Имам приятелки - моми, които наистина правят по-редовно секс. Това е живота, семейна орисия!

За да е хубав един секс с дългогодишен партньор, просто трябва разнообразие. Ако и двамата проявавате инициатива и разнообразни идеи, тогава няма по-хубаво нещо. Защото точно един дългогодишен партньор знае кое, кога и как харесваме - явно това го знаят "само" 50%. Така че стига с тези коне и капаци ;)

След четири съвместни години ли? Най-много две и става безинтересно в леглото, ако не изградена по-специална връзка на ниво сърце и ум. Иначе ако е само на ниво полов център - това е макс. 2 години!

не губят интересът си към секса. Българските мъже, с дебели шкембета и задници, отдавна ги мързи да чукат, на 40 години почти всичките са импотенти. Отделно бол хомосексуалисти, отделно бол битови пьяндета, които за нищо не стават+наркомани, плюс откачени - депресирани, стресирани, уморени и безработни. На 1000 мъже я има десетина можещи, я няма. Онази приказка за "Дебел петел - няма, мъж ебач и кон бегач - все са слаби" много е точна.

ЛИ СЪДИШ ЧЕ НА 40 МЪЖЕТЕ НЕ МОГАТ.ПРОСТО СВОИТО ИМ Е ОМРЪЗНАЛО.ДАЙ ИМ ЧУЖДО И ЩЕ ГО ДРЪМЯСКАТ КАТО 20 ГОДИШНИ.

Какво ще им дава тя чуждо? Хаха, да си вземат сами, целият свят гъмжи от чуждо, ама недостигат силици :) Стигат само до "е таа, ако ми падне". И верно му пада.. нещото. 1-2 чи.кии в месеца и сте дотам. Спите после месеца до другата ч.кия като къпани.

Слаб кон бегач не съм виждал, само яки.

Не ми се мисли каква гнус ти е между краката, след като знаеш как от 1000 мъже, десетина можело и да стават. Пък може и да си няква гронозвата пълничка лелка, дето я е яд, че не е правила секс от лятото на 95-та, като е забременяла с единственото си лапе?

не губят интерес към секса, а само към секса с такива като ТЕБЕ! Ама и тези като ТЕБЕ - защо ви се лепят все такива мъже, каквито си ги описала, а? Защо качествените (мъже-ебачи) все към други се насочват, а ти и тебеподобните все страдате от НДК синдром? (НДК = НеДоКлец) За да си отговорин на тези въпроси вероятно е достатъчно да се погледнеш в огледалото. Ей, да не го счупиш!!! ;-)

е мъж.

Да не се обаждат тия, които наричат "СЕКС" порното и галенето на пишлето си насаме. Имат право да говорят на тая тема само мъже, които правят секс с живи хора, а 95% от мъжете от 95-та само сте сънували.