Ричард Гиър обвини Тръмп в ”най-голямото престъпление”

Ричард Гиър обвини американския президент Доналд Тръмп, че е извършил "най-голямото престъпление", свързвайки бежанците с терористите.

Обратно в новината

Коментари - Ричард Гиър обвини Тръмп в ”най-голямото престъпление” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще каже човек, че Тръмп заплашва да арестува и вкара в затвора де що има актьор и музикант, певец и т.н. в САЩ, та всичко живо от гилдиите реве срещу него. Забраната за пътуване обхваща държавите, където се провеждат (и са планирани - къде съобщено официално, къде още е "конспирация") военни действия от страна на американската армия и съвсем естествено ограничават влизането на техни граждани, с цел намаляне на заплахата от влизане на "спящи клетки". А и много хора май забравят, че за Тръмп все пак гласуваха над 60 МИЛИОНА американци. Защото ако ги слуша човек тия селебрита, едва ли не никой не го подкрепя. И към момента, тоя си изпълнява предизборните обещания 1:1.

Тръмп сега извършва "пресушаване на блатото" и война с реалната "власт в сянка" в САЩ под контрола на глобалистите. Холивуд е под контрола на глобалистите и всички известни актьори застават на тяхна защита, за да запазят мястото си там... Голям срам е да видим сред тях и актьори, които уважаваме, като Ричард Гиър, Джордж Клуни, Роберт де Ниро, и всички актриси и певици вкупом... при това заедно с Меркел в Европа...

Всъщност в момента в Мексико е истинска война на наркокартели и с убити десетки хиляди души - повече отколкото в Афганистан и Ирак заедно. Мексиканският президент е подставено лице на наркокартелите в Мексико и кукла на конци. Тръмп е абсолютно прав да обяви война на наркокартелите в Мексико, да построи строго охраняема ограда и обяви война срещу престъпността и дрогата в американските градове. Миграцията създава престъпност и беззаконие, избягва се плащане на данъци и се образуват гета и етнически анклави като държави в държавата, там полицията не смее да влезе. Търговският дефицит с Мексико (и Китай) е друг голям проблем за САЩ. Очевидно се ползват непозволени средства за това, а американските корпорации не плащат данъци никъде и ползват офшорни схеми. Само Apple има по-голям бюджет от американската администрация и не плаща данъци за производство, нито осигурява работни места, освен за пощенски доставки. Сигурни граници, регистрирани и проверени мигранти, големи мита за внос от страни с търговски дефицит, борба с криминалитета и дрогата навсякъде, възстановяване на контрола на държавата навсякъде, както и първенство на християнската религия, не напразно на ам. долар пише "In God We Trust" - това е целта на Тръмп, много благородна цел!

Какво им има на тези холивудски звезди, та толкова се надпреварват да се срещат с Меркел и други европейски лидери и да съскат срещу Тръмп? Май чувстват, че той ще им отреже хранилката на холивудската полит-пропаганда и през следващите пет години ще останат без доходи, мхм ...

100+ !!

Тръмп е абсолютно прав. Всеки има право да избира кой да пусне в дома си!!

Тръмп ползва властта дадена му по Конституция, за да изпълни своите обещания и въведе ред и контрол в страната. Мигрантска държава не означава "Див Запад", глобалистка "Власт в сянка" в САЩ, разпалване на войни навсякъде по света и установяване на "Нов Световен Ред". Просто потърсете на Интернет за Kalergi Plan (от 1922 год) и си отговорете на въпроса защо Angela Merkel и Herman Van Rompuy получиха престижните награди (всеки две години) на Coudenhove-Kalergi Foundation за пре-изпълнение на плана за "Нов Световен Ред" в Европа. Става въпрос за австрийския дипломат Richard von Coudenhove-Kalergi, книгата му Praktischer Idealismus и основаването от него през 1922 год на Пан-Европейско Движение с идеята за създаване на Нов Световен Ред и с план за "европейската Интеграция", която да стане първа крачка към този Нов Световен Ред (това означава геноцид над Европа и изчезване на човешката индивидуалност, етническото разделение, раси и класи, за по лесен контрол от Господарите на Света, и създаването на смесена европеидо-негроидна раса в Европа).

УДАРИ ГИАР И СТРИП,,ТЕ ГОРКИТЕ СИ ЖИВЕЯТ В СВОЙ ИЗМИСЛЕН СВЯТ ,КОЙТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА

Още по-ужасяващо е да приравниш думите имигрант и бежанец, че и да си вярваш.

Да приравниш думите "ислямистки нашественик под прикритие", с думите "имигрант" и "бежанец".

като толкова си се загрижил за джагалите с частният си самолет ги транспортирай директно от Африка, Азия и не знам си къде в частното ти имение, там им построй бунгала и им организирай безплатна полева кухня и осигури надеждна охрана да не ти напускат имението за да не пречат на останалите американци които не желаят съжителство с джагали .... и недей да разполагаш с територията на САЩ и с гражданите им като с частна собственост, милосърдието към джагалите в рамките на собствения ти имот ....разбра ли ?????

не се казва "джагали", защото не произлиза от джагите наричат се ГАДЖАЛИ - провери в гугъла какво означава

джагали .....гаджали все тая ....все са мангали .... не ме вълнуват до толкова че в детайли да ги изучавам кви били ....за мен са си все мангасари крадливи, мързелихи, хитри, алчни , досадни , отвратителни

Тоя курвар какво се прави на интересен?Че с кого да ги свързва терористите с марсианците ли?.Всички терористични актове са свързани с имигранти.Един политик се намери да каже истината и направи нещо реално и го почнаха.

Първо трябва да спомена, че Тръмп е по-голям курвар от Гиър. З да изясним, че манипулираш на посоки, създаваш внушения, но се дъниш още от първите думи. Второ, степента, в която може да различи, е до най-голяма степен индикативна за интелекта на човек. Очевидно е, че Тръмп няма капацитета да различава или да отъждестви разликите с действията си и по тоиз начин евентуално да покаже интелект. Тръмп е назидателният урок за три части от населението: 1. За онези, които се оляха да мародерстват обществото, Клинтънови например, но и други като тях. Този урок обаче не води към генерална промяна и подобрение. 2. За лумпените, които скоро ще усетят къде им е мястото и защо не трябва да се замесват така активно и безразсъдно в политика - понеже не могат да съобразяват качестовото, което води до добруване, а внасят ниско качество, което води до загуба на соцален потенциал. 3. Интелигентните и етични граждани - да са смели и да не спинкат, а да се организират в латернативни на политическото управление организации и да поправят грешките на съвременната демокрация перманентно и безкомпеомисно - ето това е урок, който си струва наистина!

тръмп е подчинен на федералният резерв. който дава парите (федералният резерв) - поръчва музиката. федералният резерв е ЧАСТНА компания, а не правителствена организация, както заблуждава името...

Както и да е, очевидно е по-малкото зло, в близка перспектива. На дъртата вещица Килъри вече й бяха потекли лигите да натисне червеното копче за край на света.

Ocala

Така е, само да уточня, че почти целия свят е пдчинен на ФР, не само американските президенти. Апропо, той им е вдигнал мерника....дали е само на думи или наистина иска да премахне ФР, само времето ще покаже.

Забрави да допълниш кои хора владеят федералния резерв на САЩ само. Дори и Тръмп не може да се пребори с тях. Ай със здраве!

Тоя Ричрад ме трогна - ей, сега отивам да си прибера двама канибала от Женски пазар. Аз да ги храня, те да ме ...

ОСТАРЯ И ОГЛУПЯ ПИЧЛНЕ СЕ БЪРКАЙ.ЗАЩО НЕ ИЗЛЯЗОХТЕ ,КОГАТО УБИВАХТЕ НЕВИННИ

Е, либерастите заедно с политиците - глобалисти лека полека ще изчезнат в Новия Национален Свят на 21 век! Жалко за Ричард, от актьор се превърна в близач на политически задници... Тъжно, но явно, че това е светът...

Не се е "превръщал" - сега се изяви.

Така е, като и вие там си избирате учено-недоучено и нахъсано за мъст и ламтеж! Но все пак не се вълнувайте - нерде Вие лично с името, авторитета и постигнатото, нерде този зализан риджбек! Просто се поучете от нас и се опитайте да го изтърпите. Казва, че си имал пари и няма да краде, но знае ли човек? Подозирам, че той даже и от ксенофобия не разбира, просто така си плещи по инерция и си размахва пръстчетата. Суета сует! Напомня по-сксоро Имелда Маркос, а не мъжът й. Но накрая ще му преброим колко чифта обувки има.

Така е, човек като го гепи алцхаймера при остаряване-оглупява, та и той глупак-Гиър е така-алцхаймер

По-важно е,"...да си ЗНАЕ,у гъола МЕСТОТО",защото в ДЪЛБОКОТО има и ЩУКИ и СОМОВЕ,а в ПЛИТКОТО до брега, ПОПОВИ ЛЪЖИЧКИ и КРОТУШКИ !!!

Не харесвам перчема, но никога не съм и харесвам мистър Гиър, нито като актьор, нито като деец. Пълен неадекватник. Концепцията му за будизма е нелема. А това по отношение на президента си е чиста проба на евтин пи ар на хора, които отчаяно на стари години искат отново да се набутат в медиите!

То такива смешници като този и Мадона..... ако се вземат насериозно значи и щатите са пътници и няма връщане.

като в булгаристан , гетото се управлява от комици ,спортисти, журналисти ,пожарникари, чалгаджии ,овчари ,убийци.......и ето резултата.

A parcali kato teb lizhat guzovete im! Ajde govedo bliz-bliz po guzut na tupungela borisoff!

Donald Trump shuts down CNN reporter - BBC News

И каква стана тя? Оказа се че ббс и фокс нюз или както казва Дналд Тръмп за тях-фейк нюз(фалшиви новини) до такава степен са промили мозъците на американците,че не могат да направят връзка между тероризма и исляма. Ами значи сорос и ротшилд и рокфелер са си свършили добре работата....най страшното е че холивудските "артисти"-поръчкови артисти служат на същите другари-сорос,ротшилд и рокфелер. Както ние тук си имаме циркаджиите на властт-господари на ефира и клана халважиан,така и в америка си имат холивудските другари служители на сорос и сие. Жалка картиинка.

Фокс Нюз всъщност е републиканска ТВ

dsco@

Собственост е на Мърдок, а не na GOP.

Аз предлагам всички които се страхуват от бежанците да си отидат на село и там да си общуват с прасетата от чистокръвна порода. Айде марш на село, че ми писна от Вас....чупка в Харманли, Широка лъка и всякаква тъмна провинция....

защо се срамуваш, че си от село?

кочан не си защитавай сънародниците ами марш и ти от дето си дошъл.

На теб ти предлагам да отидеш в Ирак и Сирия за джихадистка булка, като толкова, чак ги обичаш.

секи, който не се страхува от бежанците, да си земе 3-5 броя от тех в къщи!

Съвременен образ на българина - прост, мразещ бежанците, обичащ Кобрата и Григор, обичащ всичко българско - щото освен прасето на село рядко вижда друго по "Европата" па и да види глава тъпа не разбира ами акъл дава на чужденците щото Вуте е най-умен и те не разбират как да живеят...та акъл требва да им се даде да заживеят в клоака като нашата..

Защитаваме си интересите!

парцалите чемадана и в африка или азия по избор.

Вярно е това, което казваш. Доказателството е в броя на минусите, които получаваш, те дори и не го осъзнават.

Ели,определено си описала сама себе си,но не си позволявай да приписваш собствената си простотия на целия народ!Твърде ниЗко стоиш!

Айде всички селяци с дребни душици почвайте да плюете Гиър!!!

Аз обвинявам Гийр в пристъпление спрямо европейската цивилизация,като подръжник на гибелта на Европа!

от свещената гора

Когато Обама забрани влизането на граждани на Ирак за 6 месеца?

известни американски актьори при Мама Меркел ?

Не е ясно как могат да му помогнат. Кармически истории.

Холивуд си грачи, керванът си върви. Холивуд умира, и го знаят, за това се опитват де си търсят призвание другаде всички, които направиха пари там, и за това се продават. Много са жалки, но пък и милиони наивници си мислят,че тези позиции са чисто от добра воля.. много пари се наливат във всички протести и акции с/у Тръмп, защото някои губят позиции и световния ред,който създаваха с десетилетия, се разклаща

каквото и да направи Тръмп все ще е крив. Статуквото не го иска. И успелите(демек хора на стауквото) ще плюят непрекъснато. Най-често дори и платено. Обаче сърдитите са повече, но глупавите фенове(лапни шарани) и те не са малко.

Щом и това артистче започна да се изявява като критик на великия Тръмп,значи в тази държава няма нормални хора.

Ричи му е мъчно за черния бастун...

Колко затъпя българският народ! Като безмозъчно стадо всички в хор плюят по изказването, а за осмислянето му въобще не може да става и дума. За българина явно бежанец=терорист е висша мъдрост и велика идея. Не мога да повярвам че още не сме предложили официално на Тръмп да станем 52-рия щат.

В една толкова толерантна към бежанците страна, каквато е Швеция, главният полицай хвърли оставка. Причината - не издържал на ежедневните убийства, изнасилвания, убийства, изнасилвания от хора с имена "Махмуд, Махмуд, Махмуд, Махмуд". И никаква реакция от страна на правителството.

Тъпо , тъпо тъпооооо

Като остареят, пък вземат, че и оглупеят. Алооо - Тръмп спечели изборите. Осъзнай го. И оная Мерил, дето се взема насериозно да го осъзнае. Що не си гледате пенсията и внуците ?

Ричарде, що не си гледаш киното, че много побеля?!?

Това изказване много ми прилича на изказването на военните към Айнщайн когато ги е порицал за атомната бомба: "Що не си гледаш науката".

всички до един сте чобани

гиърче че кое нее истина?!откакто се домъкнаха тези пустини паразити в европа, скочиха грабежи ,кражби изнасилвания , убийства...

Е той откъде да ги знае тия неща, да не би да е политик?

Странно е, че точно Холивуд се изправи срещу американския президент, който не прави нищо друго, освен да изпълнява онези предизборни обещания, заради които беше избран. Ако в нещо сгреши, то е, че не ограничи точно онези, които финансират терористите, но макар, че не е добро решение, пак е разбираемо. Всъщност...не е странно, а тези актьори загубиха много от своя блясък, защитавайки съмнителни по своята искреност каузи. Всички знаем, че много от "бежанците" са необразовани имигранти или такива, които бягат от правосъдието в страните си.

Това дето турско робство и комунизъм не успяха да направят с българите, капитализма успя само за 20 години. Едно време имаше човещина...

Ако напиша директно, кои са господарите в Холивуд, кои са плащали парички на професионалните лъжци-артисти, ще започнем да заобичваме Тръмп, та дори да разиграва холивудски сценарий! Кои държат парите на тази планета, кои досега правеха от нас идиоти , предлагайки ни насилие, убийства, престъпления или смешни и оглупителни филмови продукции?

Ричард Гиър направи най-голямото престъпление - лош актьор! Затова ли няма нови филми с него от бая години вече!

Сестантите изкараха артиста арматурчик да защитава престъпно мързелива, безскруполна сган, която иска да опасе и бурените на бащините ни земи. Долу Гиър.

СЛЕД ТОЗИ НОВИНА Р.ГИЪР Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ! С Мерил Стрийп МОЖЕ ДА СИ НАПРАВЯТ ПАРТИЯ "ИЗИОТИТЕ НА ХОЛИ'УД" . А тия, защо по дяволите взимат толко пари? Нещо надценени са циркаджийските им номера!

Todor Valkov

Предполагам,че става дума за ИДИОТИТЕ Гиър и Стрийп,а ???

Гиърче, много те харесвам като артист, но не прекалявай със застъпничеството на бежанците, между тях има хора и хора, но по голямата част са мързеливи мангали!!!

Жалко е когато човек като Гиър дори и в залеза на живота си не е помъдрял. Явно не е разбрал че за пари не си струва да се излага изказвайки се по теми които очевидно не разбира, уви.

Аз пък да ви кажа, че в цивилизованите Арабски Страни, отдавна си затворика границите за Сирийци, Египтяни, да не говорим за Афганистанци (мисля че тия животни никога не са ги пускали). Причината- страх от тероризъм. Така, че решението не Тръм не е прецедент. Пропагандата срещу него е пълна. Надявам се и Европа да последна примера на Америка и цивилизованите Арабски страни.

Никой не ви вярва вече, бе, дъртак! На кого ги говориш тия??? Американският народ избра Тръмп! Смятайте, щом тъпите и промити мозъци америкнски, които не познават земното кълбо още, явно се отворили очи и избраха Тръмп, какво е мнението на останалата част от света! Щом американците вече прогледнаха за истината, какво остава за интелигентна Европа? На кого ги говориш тия дятка??? Спирайте си, Тръм ви е президента! Избра го народът ви! Само изглеждате по-трагични и ще си сринете рейтинга! Спрете се!!!

Нито Тръмп го е избрал американския народ, нито Радев българския. Става напечено. Къде ще се скриеш?

Ричард е велик АКТЬОР. ВЕЛИК! Но..АКТЬОР. Нито е уче, нито политик...Страхотен ИМИТАТОР на чужди животи. И не само той. Велики са, защото това е масово, общодостъпно и добре платено изкуство. А за анализи- мненията им струват колкото на комшийката Гицка. Те са канени и цитирани, заради "паунското", "циркаджийското", което носят- "аууу, лелееее...яко.." Гицка също има мнение...

Анче, а ти много добре ги анализираш нещата в дир.бг :D

:ДаБеДа ( нерегистриран ) 11.02.2017 16:43 Гиър е прав, тръмп е пътник, както и путин" Пътници ама друг път.Ти ли ще ги свалиш? Ами се приготви за още ограничения и спиране на парите на соросоидите

""Най- голямото престъпление извърши черния неггър- Барак ОБАМА= ОСАМА бен Ладен,, който пускаше араби и негри да превземат САЩ, и искаше да ги пускаме в Европа.""