”Плейбой” връща голите снимки

След година "въздържание" най-известното мъжко списание в света "Плейбой" връща голотата на корицата си, а с нея и идентичността си.

Обратно в новината

Коментари - ”Плейбой” връща голите снимки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако върнат и косматите, остава да ми върнат и войнишкия.

Беше крайно време!Бях ги почти забравил.Пазарната им ниша се беше свила до нузнаваемост,но никой,не успя да достигне тяхният финес,изтънченост и кра- сота.Радвам се.Желая успех на пазара и възкресяване на най добрите традиции на най интелигентното мъжко списание. Дерзайте!!!

Мчи то наште най-дащни откъм голотии, брате! Даже хамериканките с поече задръжки..

наскоро един приятел ми подари едно такова списание... той често си ги купува :) останах учуден, че няма голи мацки понеже си знам, че по принцип имаше голотии... и като ми каза, че вече не се публикували голи снимки, и много бях разочарован хахаха инак неверояни тъпи статии вътре надраскани и сума реклами... не е моето списание т'ва :) ама в ерата на нета, да си купувам някакви секс списания, хм... с няколко клика и малко писане се добирам до такива снимки, видеа, секс камерки, че чак си става яко хардкор :) минало им е времето на подобни списания и вестници...

м/у другото подобни списания се харчат мнооо по затворите :) а и все още си има хора от старото поколение... то затова и още ги има тия хартийки... не мисля, че младите ги купуват, ама знае ли се :)

Късно е либе за китка. В интернет може да се намери всичко свързано с темата, без пари.

Без голо нема бизнес брате.

Друго си е да пипнеш хартия... :D

Ся, женките и булите няма ли да протестират, както протестираха и срещу Тръмп???!!!

Бре, още нямам минуси?! Бре, че къде ли са булите?! То в тази женска рубрика такъв коментар, като моя трябваше досега да е яко минусиран...

Протести, арести, ма парите са си пари... АКО ИМА ПАРИ, няма ни протести, ни арести... Колко от най-върлите феминистки са "плеймейтки"... Хахахааа

"Плейбой връща голите снимки." При мен ще върне ръчната работа.

ми браво и на хю и на хефнър! то тяхното беше се едно в Autobild да обявят, че ще публикуват само трактори и мотокари... а теди кацарова си е издънка, колкото и да ме триете ;)

значи не го купуват, за да четат статиите

Аз като гледам само нашите са голи?! другите са добре прикрити!!!

Само нашите имат хубави гърди.

Онези са голи, ама не на корицата. Ако искаш да ги видиш голи - ще си го купиш списанието. А нашите се изтъпанили още отпред и като видиш Тедито Кацарова, Венетка и т.н., не смееш да погледнеш втори път, камо ли да купуваш.

Ох, олекна ми! Бях се уплашил, че в скоро време ще показват жени с бурки, както се опитват в Турция.

Гей снимчици кога ще започнат да слагат...?

Това са ПР трикове. Истината е, че печатните издания не са актуални и търсени вече.

Трябва да правиш разлика между печатни и печатни издания - вестниците са почти умрели, тях ги утрепаха тотално електронните, за списанията все още има ниша въпреки, че и те пострадаха от електронизацията.

Този свят се побърка. Кака са я мислили от PLAYBOY да я карат без голи снимки? Все едно в порнофилм да не няма голотии, или в екшън филм да няма стрелба.

То омтъзва, на човек му се приисква и с други неща да си поиграе. Както казват комшиите - човек си взимал жена за изпълнение на дълга, младо момче за удоволствие и пъпеш за екстаз.

Ти къде живееш, брат? До зеленчуковата борса?