Как Иванка Тръмп гледа Джъстин Трюдо (снимки)

Първата среща на канадския премиер Джъстин Трюдо и американския президент Доналд Тръмп беше внимателно проследена от световните медии.

Обратно в новината

Коментари - Как Иванка Тръмп гледа Джъстин Трюдо (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми.. тя така си гледа жената:). Иначе, Джъстин изглежда готин...Е, бих предпочел Иванка, разбира се.

Джъстин, готин си, имаш обноски, говориш добре. Е гласувах за теб, за промяната, но тази политика дето почна да раздаваш парите на данъкоплатците наляво и надясно не ми харесва. Явно си далеч от нивото на баща ти. А и политиката ти - елате всички араби, щом Тръмп не ви иска още повече не ми харесва. Май няма да гласувам за теб следващия път.

Това журналята, само си търсят под вола теле;-)))))) Гледа си жената съвсем нормално, даже на някои от снимките мисля, че изобщо не гледа към него.

Е как го гледа?Нормално го гледа

Баси хубавата Иванка!!! Как да не му станеш зет на Тръмп! Само се чудя как се е омъжила за тоя Джаред?! Че и 3 деца му родила!

Ех, каква сила са медиите само. Трета война са способни да създадат. Не дай си боже! За части от секундата са я щракнали така и после - сензация!!! Без думи. Нещо си мисли жената сигурно. А и надолу ли да гледа при такава официална среща? Нормално е да го гледа. Ноу комент.

НА минет гледа :)

Гладен петел просо сънува.

Селянките са дашни, не ме мисли мене :)

Е, какво?! Млади са - закачат се... Добре, че съпрузите са толерантни и Жъстин има охрана, та няма да хапне няколко тупаника. :)))

Тая мадама, както и да гледа на мъжете ще им става. Само, че повечето американски журналисти са от третия пол, та затова им прави възмутително впечатление.

Езикът на жестовете поне при Катрин говори съвсем друго - Трюдо се е навел напористо към нея и най-вероятно й прави комплимент - тя смутено си оправя косата. Следваща снимка - Катрин е дала на заден и почти се е опряла на колата, но няма къде да избяга. Другата снимка - Катрин е разперила ръка в жест "ама какво става?" Така че да не се правят на много отворени "разбирачите". Явно този Трюдо е нахален и напорист, особено за възрастта си.

Този Трюдо не е красавец. За да толкова млад на такъв пост, явно е напорист, нахален и със силно излъчване. Може това да смущава жените, които са много близо до него. Иванка го гледа с любопитство. Тия медии явно се повлияха от арабите, щом съдят жените вече само и за поглед или оправяне на косата. Остава да им раздадат бурки, тъпанарите.

Мъжете обичат да се надценяват. Само това им остава. Затова и някои от тях раздават бурки. Ако някои е тъп, си е за негова сметка.

Няма само Обама да пуска ръце и на Клинтън да му правят свирки.

Не виждам да го гледа.

Ми кво ? И тя душа носи...

Аз много бих искал да поздравя прекрасната Иванка с откъси от две емблематични произведения, които нежно звучат така: "Сервитьорката Иванка с пушени гърди..." ... "I lose control because of you babe I lose control when you look at me like this..." :)))

Щеше да е интересно ако не Иванка, а Доналд го гледаше така.

Търся Джаред Тръмп в гугъл и излиза Къшнер. Търся Иванка Къшнер и излиза Иванка Тръмп. Трюдо напомня на Иванка за съпругът й, само че не е под чехъл и това я "вълнува".

Смешен и жалък " индипендънт" т.н. западните, либерални медии съвсем изпростяха.

Готин си е пичът, има за какво да го гледат мацките. И то не кои да е.

Е как го гледа ? Гледа го така, че ако и го подаде ще го издуха както си трябва. Дай боже всеки му !

как?

С очи. Как иначе?

те това е нивото на бг журналистика и снн!

ами...гледа нормално...по-скоро катринчето изглежда леко притеснена...

хубава е Иванка, ама в случая глуповато гледа, а той се подсмихва тарикатски; гледах из нета за него - ходи по гей парадите, явно е много толерантен човекът, пък и политическа кариера гради

И аз имах една позната... от толерантност забременя

Нищо лошо няма.Помага за поддържане на добри отношения м/у държавите.На снимката с Катрин,Уйлям и този сладур,канадският премиер някой забеляза ли пръстите на ръцете на Уйлям как са хванати?Гледайте по-внимателно!

така, не естествено, или не ежедневно, така си сключил ръцете. какво според теб означава това? Защитава се от тоя пуяк Трюдо, това ли имаш пред вид? м да, Трюдо има кофти излъчване. Има много такива хора. Въздестват ти злонамерено и много осъзнато, разбира се.

А как да гледа - като Илиана Й. президента или Корнелия - ББ? То си има протокол за такива събития и тези очевидно го знаят. Иначе става комично, като българската посланичка в Люксембург и Белгия.

Бойко гледа Курнелия като войник - въшка

абе този ми прилича на Kличко.

99% са от една порода - хазарска превъзходна.

Хазарска да, но не превъзходна...

Според мен го гледа с дълбоко съмнение - какви ни ги разправя тоя. Понеже едва ли е фен на ГМО.

чикиджии бантускотски я си погледнете кочината ...

Простотията няма граници. От българските медии не сме изненадани, лошото е че и американските се оляха до дъното! Стискам палци на Тръмп, Иванка и целият президентски екип, няма да им е лесно, ама никак! Явно обаче вървят в правилната посока, щом толкова народ е впрегнат да плюе по тях!

Иванка не е в президентския екип.

Сериозно, ти ли си ма Маро Подробната! Ако поне беше прочела 5 статии за Тръмп би било добре! Ама не си!

И аз мисля така

хубава жена -хубаво гледа, какво ни Ви харесва или защото е дъщерята на Тръмп, затова дайте да направите поредната интрига, много добре си гледа, гледайте и вие, ама не ви се отваря парашута да сте на тази среща...,не завиждайте, защото не е хубаво и полезно

на Иванка е от лявата страна според мен. Може и да греша, но има нещо в него. Джъстин е истински мъж и кавалер!

Малко е нисичък. Като Къци Вапцаров.

Явно ,че Иванка харесва такъв тип мъже, като се има предвид, че премиера на Канада прилича донякъде на мъжа и' Джаред .

Абе не гледа към него а на страни просто така изглежда защото е седнала до него, ама че сте търсите под вола теле хахах

Само така! Игра да става

Ако това не е мъжа й - лошо, със сигурност има дежавю с господина.

Симпатяга е, но татко му Пиер беше по-хубав. А и защо да не пусне някой комплимент на две хубави жени, това помага в политиката.

Това не е голяма новина...Хубави и умни жени, които се движат в кръгове на грозни или/и стари мъже, асексуални или пияни от власт и интриги. Изведнъж идва един готин мъж, който ти е ниво....Логично. Much ado for nothing!

Бе знаех си аз каква радост е бракът, какво щастие...на третата година почваш да точиш лиги по всеки изпречил се на пътя ти мъжь, различен от домашното животно, хахаха...

бъркаш брак със секс...стой си неженена

неженената е права, ако някой някога е попадал примерно в сайта елмаз, знае за 'здравия' български семеен морал... тръпки може да те побият точно колко струват голямата част от семействата (тук включвам и живеещите на семейни начала)

Трюдо е любимец на канадските швестери :) Така, че Ванчето Дончова май стъпва на чорук дъска :))

платен, дай малко инфо за значението на чуждиците, които използваш-чорук и швестер. Сериозно, падам си малко любител-лингвист и колекционер на стари думички.

"Чорук" на турски значи "крив". А "швестер" на немски е "сестра", ама се има предвид "педал", пардон "пасивен педераст". Човека явна е лингвист

Хубавец е,мачо,чаровник изкушаващо си е,явно не може жена да го погледне безизразно, а и Иванка Тръмп като красива и чувствена жена цени тези предимства ,не е могла да бъде резервирана,а щом и херцогинята се поддаде,това е положението!Да са живи и здрави!

Не го гледа него, а някой друг седящ до него. Освен, ако е кривогледа де.

Абе точно него гледа на снимката от статията и други,като само на някои гледа и настрани,но усещанията си не е могла да ги скрие!Както и да е,и тя е човек!

"Световните" медии са световни клюкарници."Журналис"=клюкар и сеирджия.

Защо,запечатали са каквото трябва,те снимките сами говорят,а кой както иска да ти тълкува,но дори и да казва обратното,то очевидното си е очевидно!Иванка Тръмп е също много красива и винаги ще бъде обект на фотографи докато баща й е президент!

Това въпрос ли е, новина ли е, защо изобщо сте качили тези супер нормални снимки? Защо ви дават заплати не разбирам.

ЗАЩО ВСИЧКИ ЖУРНАЛЯ СА МРЪСНИЦИ?ВИНАГИ ГЛЕДАТ ДА ОЧЕРНЯТ НЯКОГО САМО ДА СИ ПРОДАВАТ НОВИНИТЕ. НЕ СЕ ЛИ СТРАХУВАТ ,ЧЕ ЗАРАДИ ЛЪЖИТЕ И ГЛУПОСТИТЕ,КОИТО СЪТВОРЯВАТ ПЛАЩАТ БЛИЗКИТЕ ИМ. ТОВА ЖЪЛТУРИТЕ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРОШЛЯЦИ.ТЕ НИКОГА НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТИ. ДОЛНА ИЗМЕТ.

Абе, не си права - Майкъл/Мишел Обонго беше "най-стилната", "най-елегантната", "най-модната"... най- най-.. Само най-русата и най-синеоката не я изкараха.