Дългото пътуване до работата състарява жените с 10 г.

Дългото пътуване до работата и замърсяването на въздуха състаряват лицата на британките с десет години, като бързо ги набръчкват.

Обратно в новината

Коментари - Дългото пътуване до работата състарява жените с 10 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добрата душа се показва на лицето в зряла възраст - не завиждайте, не ненавиждайте, не клюкарствайте и мислете за хората с добро. Ако върху кожата на лицето има тънък слой фон дьо тен или пудра, кожата ще бъде защитена. Ако преди лягане лицето се почисти добре, намаже се с подхранващ крем, а на сутринта преди душа го натъркате със суров плод /лимон, банана, ягода, праскова, грозде/ или домат, авокадо и след излизне от банята нанесете хидратиращ крем и отново лек грим - щетите няма да са такива. Британките просто не младеят - за разлика от българките. Ако усвоите навика да се усмихвате вместо да се мръщите, бръчките ще се отложат до по-напреднала възраст - 65-70.

в дясно виждате грима ми за офиса и недоспиване през седмицата. вляво съм аз като се наспя през уикенда и без да съм се наплескала с грим, за да компенсирам липсата на слънце

Защо ползваш толкова тъмен грим, при положение, че си толкова светла? Така наистина ще изглеждаш 15 г. по- стара, а и всеки дерматолог ще ти обясни за влиянието на слънцето върху кожата? И аз съм светла жена, но никога не съм ходила с по- тъмен ФДТ, както не съм ползвала солариум, от пет г. не ходя на плаж в неподходящо време и изглеждам 10 г. по- млада. Естествено всеки има право на избор как да се отнася с кожата си и съм съгласна, че добрият сън е най- подходящата козметика.

:) Вярно ли като се наспиш си толкова фотошопната?

освен фотошопната, като се наспя ставам много добра и мила, прекрасна маика, и започвам да помагам на възрастни хора да пресичат улицата

Пътуването до работата им е най- малкият проблем на лондончанки, по- същественият е, че гонят 200 кг, дори не позволяват да им се издума, дори имаше една водеща, която направи експеримент- напълня с 30 кг, и след това отслабна , за да им докаже, че може да се случи чудото на свинките. А те, милите, се засягаха, на всяка истина. Ето защо пътуването и остаряването след задължителна диета, моля.

Имали били тесни устни. Ми по-добре ли е кокошо дупе кат на Николетка устата?

Слушайте. В съседна новина публикувахте великото заключение на великите учени, че децата, които живеят в неотоплени домове били многократно по-изложени на психични отклонения. Тук пишете, че жените, които пътуват дълго с градския транспорт остаряват рано, заради мръсен въздух. Ха, мислете по-логично де! И в двата случая виновен е ниският социален статус, лошият начин на живот. Много ясно, че студеният дом значи лоша среда, ниски доходи, ограничени възмоожности, лошо общуване. И дългота пътуване така - означава финансови нужди, несгоден личен живот, липса на емоцции, липса на грижа за себе си, по-малко почивка. Зарежете температурата и въздуха. Въздух работа са изследванията ви.

Оооо, пропуснах. Лятно време се разхождам всеки божи ден в т.нар. "мръсна градска среда" - по 3 часа на ден! В резултат се подмладявам д 10 години. А зимата седя в добре отопления си дом, никакъв транспорт не ползвам, в резултат напълно губя летния ефект и бам! + 10 години :) Ами сега?