Николета изуми с кичозен бански

Най-известната българска носителка на титлата "Мис Плеймейт" Николета Лозанова отново успя да провокира потребителите.

Обратно в новината

Коментари - Николета изуми с кичозен бански | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето така аморалните българки хващат рак на матката, като си менкат мъжлетата, а също и болестите!А , вас мъжете не ви ли е гнус, бе?Добитък.

Тая новина няма ли да я махате вече, че всяка сутрин повръщам.Обезводних се.

Защо да е изумила.Каквато е тя, такъм е и банският.На кичозна пръчка, кичозен бански!

това ли е най важното да ни занимавате с платени жрици, които не знаят на 3-ти март какво празнуваме. Много ми пука за това леко момиче, което освен с онази си работа с друго не е изкарала 2 лева. По улиците можеш да видиш класи над нея без туниг. Простащина до мозъка на костите.И ние сме ходили в Дубай и ние имаме дрехи и обувки,и това ли по дяволите е най важното когато имаме деца които печелят световни конкурси и заслужават уважение. Много сте закостенели Дир-а , изпростели сте и вие отвсякъде.

Ама тя наистина има грозни крака. От коленете надолу са като разкривени щеки от много падания на начинаещ скиор.....

нищо, че са кривички краченцата, ама са и удобни!

Не знам какво да правя с тази информация....

Една дилема ме измъчва от доста време насам....А тя е коя е по проста и противно вулгарна: Андреа-пулевица или Николета -курволета

И двете дядо попе, и двете

Отговора е толкова прост,колкото е-НИКОЛЕТА!

добре,посмях се..сега сериозно-спрете да натрапвате това нещо на хората

Не само с бански,а и с простотията си!

Едно изцяло изкуствено същество, което и майка му сигурно вече не може да познае, не може да изуми нормални хора. И стига сте ни занимавали с подобни, дето не могат две думи да вържат на кръст.

и пак... вътри вътри вътри целия целия сух сух сух сух!!!!!!!

Абе стига сте й правили пиар на тая абсолютно безинтересна женка.

не се казва тя изуми, а се казва тя изуми еди кого си.

Е какво толкова има, има една п.т.ка пълна със сп.рма :)))

И аз това казвам, но ми трият коментарите щото накърнявам доброто име на въпросната дама

наистина е изумително колко лесно дирник може да се изуми!!!

Тая кифла защо не вземе да се върне в дупката откъдето е изпълзяла... с какво толкова е известна?! досега не съм чула да се изчви с нещо добро. за нея се говори, че е ходила насам натам... чудо голямо! от какво се е изморила, че все ходи по почивки? от чепене по сутиен пред камерата ли? айде да спре да си навира физиономияата на риба в камерите...

Тоталният упадък на държавата ни е очеваден и личи във всичко, което ни заобикаля. Непрекъснатото експониране на това същество и подобните му би било оправдано само ако е реклама на силикон, ботокс и тъпоумие! Ако е така е разбираемо - търговия все пак...

Сама си е правила фотошопа явно си. мисли че така стаеа пача та

Щом като това е новина, то е обяснимо как този нелеп образ ни се натрапва и от телевизора. Кой й плаща саморекламата и няма ли да ни спасят от нейното натрапчиво, нагло, просташко, полуграмотно и гадно излъчване. Много ниско пада културата на България, след като СЕМ допуска такава помия като предаването на тази куха лейка. А да афишират и снимки, на които въпреки фотошопа е очевадно колко нелицеприятна е въпросната Николинка, както са й дали името в родното й село, е просто нелепо.

И аз ти сложих един плюс, ама докато има хора, които гледат това безумно предаване, няма да го спрат...

САМО,ЧЕ ПРЕДАВАНЕТО НЕ Е НЕЙНО-ТЯ САМО ЧЕТЕ ОТДАЛЕЧ ТАМ.

Ааааа. красива е, ако имах пари и аз щях да мина от там. Вярно, че свят голям и избор бол, ама бих минал през тая /на прибиране/.

Не са ли ѝ малко къси крачетата? И в раменете е по-широка от гъзъ. По-добре да не се покзва гола, че плаши.

Как не са я арестували за непристойно поведение, и с тия джуки.

Че то, КОЕ Е БИЛО ИСТИНСКО, при Николета? Силиконовите кукли в Sexshop-а са естествени, поне.

Тя няма ли си фамилия и фамилно име тази жена, че е наричана само на малко име? Сигурно е много известна на малко име. Но ако кажем само Ал, можем да си помислим за Ал Пачино, но така също - и за Ал Капоне. А тук какво можем да си помислим?!!!

Няма кво да мислиш! Плащаш е.еш! Немаш гуедаш! Еба.ето не е повод за запознанство! А тази статия си е всъщност обява!

А така,помислих,че тази седмица ще пропуснете да я изтипосате! ...в любовни отношения с малката перука....Е колко да са любовни?!?!? Свирки за парцалки...

НЕ САМО ЗА ПАРЦАЛКИ ,АМИ И ЗА ДУБАЙ

Абе защо ни занимават с житието-битието на този олигофренка? Впрочем, не е ясно дали олигофрен има ж. р. Защо тази простакеса парадира с идиотщините си? Нали онзи нещастник, калпавото вратарче де, се интересува от нея. Защо насила ни я навирате в очите тази? Знам защо - за да ни дразните!

от тази няма почивка - чудя се откъде взема пари да си прави всеки ден PR

Тая, освен за разплод , за друто не мисли ! Добре , че на някои мъже мисли долната им глава .

И от какво толкова се е уморила тая дрисла, та непрекъснато си почива?

Въпросната мангалка не може да ни изненада с просташки вкус- това си е нейното ,,ниво".

Странно- дамски ръце държат бюста й? Явно мъжките не го удържат.

тази да не е вляазла в 3D принтер случаъно ))))

КРАКАТА СА И КРИВИ ИЛИ НА МЕН ТАКА МИ СЕ СТРУВА??? НЕ МИ ХАРЕСВА

Снимката не е хубава - не криви, а къси крачета и големи ръце..............

Просто е несъразмерна - ниска, с голяма глава. И пълно копие на Марчето Отварачката. По-смешното е, че я е докарала напълно, но сигурно не й е фенка :)

Просто не е снимана правилно. Такива снимки се правят ВИНАГИ от ниска гледна точка, за да се "издължат" краката. Отделно - всички снимки са като презентация са порно каст...

Тази се смая вече какъв кол да си завре.....

10 000 $ и е твоя!!!

Много са ми интересни мъжете, които дават такива пари, за да са с тоя тоалетен кокер, а и толкова циганета има по Студентски град. Доста комплексиран трябва да е един мъж, но ги има най- различни с вкус към" работнички" А по темата , драгите дирници явно са на процент при никлозета, че и се изненадват- щеше да е изненада да е със стилен бански, или да снима някоя забележителност, а не само задните си части.

Само Ники Михайлов може да е.е Николета без презерватив, и да не хване нищо.....

СВЕТЪТ СЕ ТРЕСЕ ОТВСЯКЪДЕ,НА ПРАГА НА ВОЙНА СМЕ ПАК, А ТЕЗИ НЕ СПРЯХА ДА СЕ СНИМАТ И ДА СЕ ЦУПЯТ,КАКТО НЯКОЙ ИМ Е КАЗАЛ,ЧЕ Е СЕКСИ!!! КАК НЕ ГО РАЗВЪЛНУВА НЕЩО ДРУГО ОСВЕН СОБСТВЕНАТА МУ ПЕРСОНА?!

снимките под всяка една ваша статия се отварят страшно трудно, второ-сайта ви се нуждае от ремонт и то сериозен, трето - хората го посещават, защото могат да пишат коментари, а не за друго, четвърто - вие се нуждаете от грамотни редактори на вашите писаници, пето-такива статии за такива лица, като тази по-горе говори за нивото на вашия сайт, обърнете внимание на това имате ли културна рубрика, не само да споменавате заглавия на постановки, с две думи много сте зле!!!!!

Вече нищо интересно не може да покаже жената, ами да бръкне вече отвътре - я далак, я апендикс..... и пр. Да видим там как е с корекциите!!!

Колко много се е "фотошопнало" горкото ц....нче и пак си личат късите дебели краченца и кривата муцунка!

сссосскеее мангееее

тая все едно съм я дялкала в час по трудово

Пачавра!

На галено - Пачи.