Осъдиха мъж, разрушил почетната звезда на Доналд

Мъжът, който унищожи звездата на Доналд Тръмп на холивудската алея на славата, бе осъден на три години пробация за вандалска проява.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха мъж, разрушил почетната звезда на Доналд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лумпените в цял свят са еднакви - липса на интелект и способност само да рушат. Затова в наши дни заинтересувани кръгове ги използват (срещу съответния хонорар) за най-различни поръчки, включително вандалщина. Само строго прилагане на закона ще ги откаже да служат на сатанистите.

Човекът е показал на свой риск какво избират лумпенизираните американци - капиталист експлоататор, който опипва и насилва жени и който ще стопи лагерите на САЩ, като гледам какви простотии бълва ежедневно. Простотията не е просто ей-така неприемлива. Тя е неприемлива, понеже руши и прави живота тежък. Ако простотията го правеше хубав, целият свят днес щеше да е социалистичеко-комунистически и нямаше 43-те комуноидни държаи да са най-бедните в регионите си. Но разбира се не само комунистите могат да са прости, ето ви и един прост и пошъл капиталист. Хитростта и безразсъдството да правиш бизнес все още не ги нареждам сред първите утвърдени човешки ценности и няма да го напавя.

Къде е Методи Андреев?Веднага да тръгва за САЩ да прокара закона за петолъчката.

браво! Трябвало и ефективно да полежи.

Да, трябваше направо на доживотен затвор без право на замяна.

явно е бил спонсориран да иде до там да направи и тази простотия.

Novae

тази статия я покажете на синикаквите другари и другарки, според които петолъчката била символ на комунизма. тъхите им напъни струваха на бюджета само по този въпрос над 155 милиона лева, за да се сменят униформите и да се изработят нови чен четирилъчки?! И това стана с разрешението на онзи перестройчик, който ни върна сто години назад в развитието.