CNN разкри тайния съветник на Мелания Тръмп - сестра й Инес

Съпругата на американския президент Мелания Тръмп има доверено лице, което не е и няма да бъде сред сътрудниците на първата дама на САЩ в Белия дом.

Обратно в новината

Коментари - CNN разкри тайния съветник на Мелания Тръмп - сестра й Инес | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Там Мелания ВРЕМЕННО живее заедно със сина си" - е, тя Мелания живее в Тръмп тауър от 12-13 години, за постоянно откакто е женена за Тръмп. Но за CNN даже Тръмп временно е президент, съдейки по тона на техните репортажи.

Явно някои хора много старателно търсят заобиколен път до властта.

Ужас! Пост соц парцалеси! Единственото позитивно е, че тези пиявици ще смучат от най-великия бюджет, а не от нашия.

Тръмп, който има бълдъза.

CNN успяха да задминат и БГ журналистите по тъпота. Почти всеки, който има сестра си говори с нея. Естествено, че сестра и няма да бъде назначена където и да било - конфликт на интереси му викат. А това, че не пишела в туйтър просто е върха на сладоледа. Не знам дали моментално писането в туитър да стане задължително за всички граждани на всички републики (и диктатури) по всичките земни кълбета.

ма, не то за американците смисълът на живота е да парадираш и да показваш - т.е. няма никакъв смисъл да правиш нещо ако не го разтръбиш публично - такива селтаци са и за тях е странно как някой човек може да да си живее живота без да го тръби.

Няма по -лай-яно сформирофание от CNN! Толкова манипулативно е това CNN,че ако е в България ще ги замервам с лай-а

е голямо разкритие, няма що, меланя има сестра и даже си говорят

напоследък в американските и руските медии е най-трудното да докажеш че нямаш или че имаш сестра ..

вери фейк нюз!

Добрата новина е, че най-накрая дори и CNN признават, че Тръмп е президент, Щото според тях Хилари беше спечелила изборите още миналото лято.