Мадона (58) тренира по 5 часа на ден във фитнеса

58-годишната Мадона се поддържа в младежка форма, като прекарва във фитнеса по 5 часа на ден.

Обратно в новината

Коментари - Мадона (58) тренира по 5 часа на ден във фитнеса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами това е просто реклама. Практически е невъзможно да издържи на интензивна тренировка с натоварване от порядъка на 75% - 77% от максималния и пулс....Т.е 122 - 130 удара в минута. Или яде зоб като кон, което е по-вероятно.

Мадона е звездище, а вие само прахта може да и дишате, неуспешни същества. Така искам да ви видя на 60, стари прегърбени, изнемощели от беднотия и профания човечета.

Метафорично казано: Ако Мадона беше уебсайт, а публиката беше Гугъл, тя щеше да бъде дисквалифицирана и да отиде на 200-та позиция, дори да има какво да покаже - Наказанието е заради агресивен маркетинг и безкрайно повтаряне на едни и същи ключови думи, с което цели да затъмни конкуренцията. Това важи за всички, които като нея искат да замаскират недостатъчния си талант с настъпателни и вулгарни изяви. Затова хората не са виновни, че не я харесват, те инстиктивно се отвращават от това. Само част от младите, които обичат скандала толерират простачките, но не напълно и до някое време.

постигнато с много пот.

Cи мĸ миcлиш зo игpoчao, иcaoш дo игpoĸш c мĸн. Знoй, чĸ щĸ ти тpябвo пoчao, дo мĸ имoш няaeй дĸн. Копирано от link link

... и Стоянка Мутафова така - на 58 не излизаше от фитнеса затова гони стотака . Това може да го прави само тъп лъв , който си мисле , че е секси на 60 !

Голем праз!

Чалга генерацията генерира глупости за една от най-добрите певици :) Eй, затуй ви е кочинка държавата, а вие сте свинките в нея :)

Два дни държите този травестит на линия. Уплашихте хората .По добре да пее.

Не може да излъже годините. По добре да спре да се прави на млада. Какво си мислят младежите на по 15 години за нея. Да не са герантофили да я гледат и слушат. Времето и мина.

Ако ще и по 10 часа на ден да тренира - обратно на 20 години никога няма да стане...

На Марадона режима по ми сА 'аресва... И той гони 60-те, ама по друг начин:)

Тая е олицетворение на деградацията на запада. Не е грешка с камъни углави. Сина и не иска да я вижда и да говори с нея. Такива като нея у нас ги трепат за назидание Казанлък....

Не знаех, че в Казанлък имало джихадисти

НЕ Е СТРАШНО ДА СИ СТАРА , ЧАДО , ... СТРАШНО Е КОГАТО ПОЧНЕШ ДА ПЛАЩАШ НА МЪЖЕ ДА СПЯТ С ТЕБ :)))

Само като ви слусшам репликите , се одвраставам от васто мислене , злоба ,(простотиа) ориенталци Господин Местан е завас и Ахмет Доган 500 год пот турско пресаствие 1 година 365 дена по 500 промити мозаци.

Защо се подиграваш със себе си?

Бяга дръжки, шмърка по цял ден и си играе с вибратора.

За Мадона е добре, но за ЛУДИЯТМАКС не е добре, няма да кажа кое.

Аз, дядовото, съм на 62 години, но постиженията ми във фитнеса са по-добри от когато бях студент. Но, за разлика от Мадона, тренирам не повече от час на ден. Селфи няма да си правя, защото не знам какво е това нещо "селфи" ;)))). Виж, мога да си цъкна една снимка в огледалото със смартфона, да ме видиш как изглеждам :))))))

Изключително тъпо изказване за МАДОНА

Ас и виарвам , ас сам на 48 фсеки ден биагам 15 20 кл 700 800 коремни плувам 3 4 километра ниама почивен ден идиоти като вас Тиа е супер Тиа е талант.

неграмотник

а защо не отделиш и поне час дневно за ограмотяване?

Отделя и повече от 1 час - ограмотява се като чете и пише в дира.

Като си няма друга работа...

Жилестото бабе се не дава лесно, иначе си е дашно отсекъде стига да има млади и яки мераклии, особено като си пине и се надруса. Поне да моеше да пее като ората, а не както на концерта в София - фалшиво и прегракнала, та го претупа набързо.

Колко пък може да е младежки вида й на 58?! Иска й се на жената, но егн-то си казва думата, пък и навъртяния километраж.

Леля ми на над 80години блъскаше с мотиката по 6 часа на ден, хранеше кокошките, метеше, переше без перална машина, готвеше и гледаше Мадона по ТВ.

Ако не беше блъскала с мотиката, щеше да стигне над 100, не 80.

Як фотошоп е играл на снимката. Мадона не е зле за годините си, но годините са си години и едва ли ще върже млад мъж с отпуснатите си телеса. В конкуренцията с младите готини гаджета отпада фатално, а пък не е и много умна да разцъкаш лаф с нея за духовно общуване. С една дума по-добре да се гръмне някъде.

На тази възраст още ли ламти за млади мъже? Вече трябва да е в климактериумна менопауза. Това с младежите е само за пред камерите.

Според мен се занимава непрекъснато със себе си, защото не й се занимава с нищо друго.

kato ne moje da pee....

Прилича на зле гримиран травестит...

Тази да не получи някой инфаркт от много тренировки, че не е в първа младост...

Този фитнес явно е много интересен за Мадона. Да не би там да се подвизават такива момци като наш Гришо?

За да тренира всеки ден по толкова, сигурно има обсесивно разстройство. И да се съдере от тренировки, 58-годишните колена на жените са сбръчкани - личи си на снимките, въпреки че разчита здраво на мрежестите чорапи, които създават доста зрителни измами.

Не ходя на фитнес и изглеждам по-добре от нея, а съм на 65, така че...никой няма да се консервира.

повервахме ти...бабиеро

Ти може да си сбръчкан и грозен, но не всички са като теб! Гена драги ми неграмотнико отговаря за това как изглеждаш, каквото и да правиш, ще си останеш един ограничен човек, който си мисли, че хората на тази възраст трябва да са криви и с бастуни....

Не е лошо,но и по 10 часа да тренира,времето тече неумолимо!

Времето тече неумолимо, а тя го губи безпощадно.

защото бая народ се излъга да гласува за килърито!

Ми затуй не мяза на наште баби и си хваща млади мъже. Нищо няма даром. Няма как да рупаш банички и джумерки и да плямпаш че е ген.

То "да си хващаш мъже" (съответно жени) до една възраст е готинко, след това вече става патология, и ако не изглежда жалко би било смешно...

А по колко часа чете? :) струва ми се, че има повече нужда от четене.

С IQ 140, колко четене мислиш , че и трябва? :)

Хаха, я пак за АйКю-то? Май турената от тебе нула идва в повече ;)

Топ атлети в най-силните си години прекарват по около час-час и половина на ден във фитнеса и то не при всеки спорт. За някой спортове има двуразови тренорвки и то те са за кратък период от време и пак не ти се събират над 3-4 часа тренировки дневно. Обаче може би Мадона е възможно да прави 5 часови тренировки, защото тя си е жена на 58 години и не вярвам стандартните тренировки да работят в нейният случай. За това може би тренировките са супер леки и по-продължителни за да не товарят костите и ставите толкова. Сигурно е вкарала и някакви стречинг тренировки и евентуално, ако са достътчно тъпи да вкарат като фитнес часове и ледените бани, масажи и тн. може би някак си ще ги докара до 5 часа.

абе мозък нема да си образува - тва е истината!

Трябва да тренира! Обеща свирки на всички гласували за Хилари.Остават и още милиони измекяри.

Не мога да повиарвам че писете такива коментари за Мадона това за мене е талант а вас кои ви познава смрадливи с червиви заби ,

Нас не знам, но тебе по слабограмотния почерк винаги ще те познаят. Всуе баща ти е трошил пари да те учи...

Е, точно Мадона и талант. Защо толкова труд тогава? При нея явно важи 99% труд и 1 процент талант :)

5 часа бъхтане, за да може да си покаже 58-годишния задник? Това се казва ексхибиционизъм! Майтапа на страна - някой вярва ли, че са точно 5 часа всеки ден? Да не е пет часа седмично - по един на работен ден? Иначе Да на спорта и здравословния начин на живот. Обаче няма мъж, който да харесва мускули като на Йордан Йовчев по жената, с която си ляга!

5 часа прекарва във фитнеса, повечето може да е пристъпване от крак на крак, стречинг, медитация. и евентуално редува с натоварване

Аз пък прекарвам 5 часа на ден между компютъра и печката. Открих, че като се придвижвам с пируети и летящ скок, може да мине за тренировка. Засега ефект нулев, ама нали почнах тоя месец. Живот и здраве, ще пиша пак.

Внимавай да не счупиш огледалото в антрето с тия пируети.

Креватен фитнес ли тренира по 5 часа дневно?!

Мадона ако на 58г. прекарва 5 часа дневно в ИНТЕНЗИВНИ тренировки, то значи костите и са от титаний, а ставите от силиции! Професионалните спортисти тренират интензивно до към 40-45г., след това минават в по-лек режим и пак имат проблеми с костите и ставите. Мускулите на Мадона, или както се наричат тези удебеления тук и там, са дело на пластичната хирургия. Вече правят всичко: от плочки по корема, до подплънки на бедрата и дупето. Кой както се харесва.

Да беше само костите и ставите. И сърцето има брой дадени удари, които не трябва да се изхарчват преждевременно. Неслучайно абсолютно нито един столетник не е спортист. Всичките имат навика да живеят бавно и да се наслаждават на простите неща в живота. Познавах йога и бегач на дълги разстояния, който живееше по всички съвременни препоръки, почина на 60 г. от изхабено сърце.

Хм, как я мислиш тая работа с пластичната хирургия, при положение че прави турнета по половин година с по 5 концерта на седмица...това са по 2 часа танцуване и пеене едновременно Кой пластичен хирург прави такива "чудеса"?

О, бе глупости, това може да го пише само някой, който във фитнес не е стъпвал. Ще тренира 5 часа ама друг път. Плюс това тези снимки са с толкова много фотошоп, че няма на къде повече...Виждали сме и снимките без фотошоп, така че истината ни е ясна. Не пишете смешки!

Като ви четакоментарите , стигам до извода че вие Б Г хората сте злобари комплексари , ние ниама Ме. етакива таланти. Нито спортисти политици. ПРОДАЗНИЦИ като вас

Не знам колко часа на ден тренира, но по-добре да не се съблича пред камери.

И по десет часа на ден да започне да тренира... Времето (годините) и гравитацията нищо не ги спира... Който не се е родил, той няма да умре.

Освен че е ниска има крака като трупчета. Абсолютна, увиснала табуретка, не мерси.