Коментари - Така би изглеждала Нина Добрев в ”Титаник” | Лайф.dir.bg
назад

Така би изглеждала Нина Добрев в ”Титаник”

Нина Добрев отново завладява морските плажове с огромната си компания от шантави приятелки.

Обратно в новината

Коментари - Така би изглеждала Нина Добрев в ”Титаник” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ТЕЗИ СНИМКИ ИМА ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ПЕРФЕКТНО ТЯЛО!!Тази девойка няма такова, тя е плоска като дъска, това се вижда на всички снимки, тук нарочно са публикувани групови снимки и снимки, на които тя е в далечена и не се вижда добре, но от други снимки си личи, че не е това за което се представя!!

Не е лоша, има много хубаво дупе. Ама русата мацка от клипчето е по-секси, а Кейт Бекинстейл пък я пуска направо в малкия си джоб.

Снимките са така подбрани ,че да не си личат добре дефектите и. Иначе тялото и не е много пропорционално - малка глава и големи баджаци. Като стане на 50 ще е като бронтозавър. Добре,че има сладникава физиономия и прилични гърди.

Задължително трябва да си снимат голи те з--ци. Къде и играят - в късното кино!

Слабичка е като актриса - ако имаше повечко талант щеше да се пробва в някой по-известен игрален филм. Иначе като жена става доста.

В новият "Трите Х" играе. А той е известен.

Въпросът е как би изглеждала Нина на оная ми работа.

Ами снимки от плажовете ще публикува, показва това което има и може да прави най-добре...Тези приятелки с които се забавлява не ходят ли на работа или всичките са от "звездния" отбор ?

Качвай благоверната, пък си мисли, че е Нина.

И тя да се е изплеснала вече? На тая шайка им трябва банда яки боцмани, миришещи на смазка и машинно масло. Знаете ли какво е, ако видите един кораб да изплува от дълбините, да светва, да се чува музика и да дръпне на заден ход? Елементарно, Ватсон, елементарно! Просто филмът "Титаник" пуснат на обратно.

хората се снимат по филми, тази се снима по плажове с приятелки. Баси колко е известна само!!! Евтин пиар ход

Много жалко, че Нина Добрев би изглеждала така, ако се бе снимала в Титаник! Не виждам нищо прилекателно, интересно или комично в тези просташки снимки. Но вие от Дир. си знаете - може би нямате какво да публикувате и за това ни пробутвате всякакви буламачи.

Парад на простотията, имитация , избиване на комплекси , пародия на жени...Класа на най- долно ниво , похот и поквара. Нито едно одухотворено лице или стойностно излъчване .

имат за реклама,. ама през Адрианчето тук . Всеки заработва - кой парички, кой подържа "популярност". Защо редакторите не преведат и не препечатат материалите от американските медии, както правят с други известни личности.

Странно е толкова много женоря да се съберат да празнуват по женски. Бива три-четири аверки, ама 15 човека ми е необяснимо.

Тим билдинг на агенция за "придружителки" ?

Незапочната или недовършена. Щото като я гледам как се е разкикерчили има нещо съмнително.

По-точно ти си и..от и нещо съмнително има в теб ,разкикерчен такъв!!!!Ще трябва речник,за да ти разберат писанията простакоооо!

Май не само приятелките са откачени... А когато я поканят да се снима в "Титаник" да се обади, че сега е само смешна. И защо ни показвате всичките и простотии, ха прескочете нещо!

TIREX

с баща сутеньор и уста като селски WC въпросната е Отврат.

мож ли тая да не се разкрачи на пилона...

Тия женски компании са малко съмнителни.

Гастролират, а тия профили са за офертиране

Снимали се на носа на яхтата и това било като сцената от Титаник???

Да не искаш да кажеш, че филма е сниман на кораба,, Титаник,,... Па он е потънАл...

Kalin

какво толкова я спрягате като тя една роля като хората няма.тотално без известна в тези среди.Вярно ече се бута навсякъде но.....файда за сега няма.

вие сте много повече от нея, защото сте известен коментатор в дир.бг и всички ви познават.

Kalin

Определено в киното имам по големи успехи от нея сори нещо си объркал човека но ти прощавам.

Ако имаш фикс идея да ставаш известен и това за теб е нещо, с което да се гордееш, свирни на бате си Генчо (Минчев), той ги разбира тези рал'ти, ще те "светне" ако "кихнеш" каквото трябва или каквото там ти се откъсне от сърцето (или дупето).

Пеше, ако още не знаеш, да ти кажа: спряга се глагол, не съществително.

Когато се намотават две или повече нишки конци на едно кълбо се нарича спрягане.

С.ава богу че не е тя във Титаник,а и няма как да е.....

Реклама на кифли.

Кифли, кифли ама свежи и без силикон... Те нашите кифли като са наблъскали силиконките повече приличат на бухнали , но стари козунаци... Снимката е страхотна...с изключение на това, че Джак е жена... Скот Иистуд би стоял добре...:)