Принцеса Шарлийн и принц Албер II заведоха дъщеря си на мач

Габриела Терез Мари, дъщерята на принцесата на Монако Шарлийн и принц Албер Втори, умили всички на ръгби мач в Монте Карло.

Обратно в новината

Коментари - Принцеса Шарлийн и принц Албер II заведоха дъщеря си на мач | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

монархиите са жалка работа-отживелица която още тормози човечеството-ония в анлия ликвидираха даяна в тунела понеже беше забременяла от друг след развода си а тоя със сила я върна от летището -разгонен нерез грозен дебел плешив и развратен -отврат -това са монархиите -една гнусна клоака която чака своя край

Шарлийн изглеждаше много свежа преди да я принудят да се омъжи за принца. След това се опита да се прибере в ЮАР, но благородните изчадия и скриха паспорта. Няма как вече се е примирила да бъде затворничка в златна клетка.

да, принудили са я да се жени, отрязали са й пръстите на краката

Хайде скрийте тази принцеса! Вече втори ден дреме на този мач" нещастна", а и детето съвсем е заспало горкото и му е скучно.

Спомням си как след ергенското парти на Алберт, Шърлийн си беше тръгнала за ЮАР. Да, обаче я убедиха да се върне от летището. Незнам какво са й говорили, но на мен също ми изглежда нещастна. То няма и как иначе да бъде-продаде си живота в името на това децата й да бъдат част от царска фамилия. Сиреч-роби на разврата, наркотиците, снобарщината и жълтата преса.

леле, ти от "богатите също плачат "ли си? Никой не може са я убеди и да я върне, ако не е искала. И къде виждате, че е "нещастна"? Ще сгазите на улицата някой действително нещастен и ще го подминете, а тук леете крокодилски сълзи за принцеса. Която живее в една от най=богатите и красиви страни на света , нищо не прави , само се шляе и това било нещастие

Браво!

На принцесата никак не й се стои при тоя тюфлек, но не може да се откачи. Ще я намерят загинала при нелеп инцидент.

тва е супер важна новина за българите, сега ще скочи левът и бг пенсионерите ще хукнат масово на почивка по Карибите!

Това е в сферата "Лайф", ако ти се чете как ще скочи бг лева, пенсиите, заплатите и т.н. /особено след 26-ти март/ чети новините или по-добре ги гледай по тв, особено предизборните обещания.

Доста измъчена и съсипана физиономия има тази принцеса. Факт е че е със спортно тяло и имаше доста чар и свежест..но принца и не се грижи добре за нея, то при толкоз поданнички коя по напред да ощастливи

Принца : извиньети дължа ви извиньение ...па дано ти правиш по-щастлива жена си и дано е видно на лицето и...

Да са живи и здрави!

чудно ми е твойта тъпотия как още не те е убила, гъзолизецо...

Само на мен ли точно тази принцеса винаги ми е изглеждала ужасно измъчена?!

само на теб да. :)

тИЯ БлизЗНАЦИ ДА СЕ РАДВАТ, ЧЕ СА СЕ РОДИЛИ в модерни времена, а не преди 100 години. Тогава щяха да падат глави от другите деца на този шавлив баща, пък и те двамата нямаше да се жалят за трона

Ей, един-единствен коментар и той злобен и противен! Колко жалко!

И какво злобно и противно видя, подплювко? Борбите за тронове са реален факт и са водили във всички държави. Изплюй се в собствената си супа,щом си такова говедо, а не мърси тука.

Тук работата е ясна - наследява момчето родено в законен брак и това е.

е , да , ама в борбата за трона не винаги е " ясно" и не винаги побеждава "ясното".