Откачените неща, които прави Кийт за Никол Кидман

Никол Кидман и Кийт Ърбан често разказват по медиите колко много се обичат и дават конкретни примери.

Обратно в новината

Коментари - Откачените неща, които прави Кийт за Никол Кидман | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си влюбен и да обичаш е прекрасно, но само когато е взаимно. Няма ли споделена любов е голямо мъчение и за обичащия и за безразличния. Тези двамата изглеждат обичащи се и щастливи.

да много вярно..

Никол е чиста проба вампир. Особено на снимка 2. Тази жена не е ли чувала за солариум, автобронзанти. То чак страшно... като труп.

Хубаво е, че тез двамата се намериха. и изглеждат наистина щастливи. Има такъв вариант да обичаш някого, но да не го/я харесваш. Случва се много често. Влюбил си се в него/нея, градиш връзка, но с времето той/тя или показва истинския си облик, или просто се променя и превръща в много различена личност, от това, което е бил/а в началото на връзката. Ако си чувствителен човек, ако си способен на дълбоки и трайни чувства, ти не преставаш да обичаш партньора си, но вече не го/я харесваш. Това е много тежка ситуация. Някои двойки остават заедно, но нещастни. Други, като тези двамата прекратяват провалената си връзка/брак и си дават шанс. Това е моето разбиране за "обичам, но не харесвам".

Ние какви откачени неща правим по асансьорите и върху колите-е....! Веднъж даже и в театъра зад завесата при пълен салон.

Защото вие сте тъпи, безмозъчни идиоти, които намират извратено удоволствие ( а може и изобщио нищо да не намират), впросташки неща, за които мислят че са кой знае какво. А той просто е отишъл да види жена си

Tozi izglezda obraten. Na dosa ot snimkite prilitzat na 2 zeni.

Мисълта е прозрение за сляпата любов. Любовта въпреки всичко. Когато сме потънали или хайде по -поетично, понесени на крилата на емоцията. Обичаш, и вярваш, че това което не харесваш в нея/него ще се промени, а може да не го виждаш още.

Според мен има грешен превод. Сигурно е имал предвид: "Чукаш, но не харесваш".

Не е грешен превода. По-скоро т'ва дето си написал не може да се преведе, защото само в българския жаргон любенето се нарича "чукане". "Чукаш" какво? Ламарини???

"Правиш любов, но не харесваш"

Нещо ми избегА тая дълбока мисла: обичаш но не хаваш!

харесваш

По-просто казано нещо като проституция. Или когато са с някого, защото е изгоден, но не го понасят. Като 25 годишна омъжена за 80 годишен примерно. "Обича" го, но не го харесва (понася).