Най-прочутите красавици от зодия Овен

Амбициозни, честолюбиви, директни – според астролозите качествата на зодия Овен са типично мъжки.

Обратно в новината

Коментари - Най-прочутите красавици от зодия Овен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих им го бутнал дори да не са зодия овен.

Не разбрах от коя зодия са ? Овен или .....?

Не ми харесва

За сведение на всички изказали се по-долу тъпанари, външността на човек се определя в много по-голяма степен от асцедента. Така че е пълна тъпня да се обобщава ка а изглеждат жените от зодия овен- грозни ли са, неженствени ли са и пр. За характера и отношенията между двама души също имат значение куп фактори от хороскопа, освен слънцето- това , на което викате зодията. Но е вярно, че жената овен не обича нито слаби и бавни мъже, нито би търпяла мъжка тирания, нито би се опитвала да го играе лисичка и да води мъжа за носа, крепейки старателно илюзията, че той командва. А може би повечето изказали се тук мъжоря решително предпочитат това. С изключение на Лъва

Дрън-дрън...Може някои от тях да имат хубави черти, но като цяло им липсва нежността, присъща на истинската жена, имам предвид както външно, така и вътрешно.

Аз самият съм зодия овен, но не понасям жени овен. Не говоря за физически данни - момичетата от всяка зодия са хубави и не толкова, това е безсмислено да се анализира. Но като характер са ужасни. То и мъжете не сме кой знае какво цвете за мирисане :))

Пич, защо да са ''ужасни''?! Това е само твое мнение!

Батко, ще ги изпапка тези Овчици и ще избяга бързо, защото два пъти го играх със партньорка Овен и щяхме очичките да си извадим ;) :)

Тези, които са подбрани тук за уж най-красивите от нашата зодия, изглеждат по-скоро като да ги гълташ за страх. Дори на красивите жени като Кийра Найтли и Мария Шарапова са подбрали снимки, на които изглеждат зле. Не сме чак толкова грозни като Рийз Уидърспун М. Кер и тази на първата снимка.

Забравихте Кристен Стюърт!

Жена овен - УЖААС !

мъжете сте страхливци

Само дето не съм мъж хаха ..от личен опит знам чепатия характер на овена

Жена овен е божие наказание. Мъжът също е труден за изтърпяване, но жената овен - бягайте от нея. ЧУДО

Всъщност Овните са много лесни за комуникация. Номерът е да си по-нагъл от тях. Усетят ли най-малка слабост в човека отсреща, тъпчат докрай. Колкото повече отпор им дават, толкова повече уважават. Затова - възможно най-грубо!Ще покрякат малко, но като им мине-а това става бързо-нищо чудно да се сдобиете с приятел за цял живот.

Хубави овчици

Красавица от зодия овен? Вие сигурно се шегувате!

Шегуват се! Всички останали зодии са първи убавици, само на Овнетата им куца с убустта! А, ко ши каиш?

Невзрачнички са.

А мен защо ме няма? И аз съм хубавица.

Ми защото си хубава само в твоите очи.

скучна и досадна зодия

Много са си добре даже, жените овен! Нито е скучно, нито е досадно с тях - истинско забавление. Темперамет и страст! Жалко, че си толкова захлюпен за да не го усетиш!

А вие колко сте грозни и трътлести...

Пич ти ако с нито едно от итя моми от снимките не намериш начин да ти е интересно, то тогава да земем да ти представим момци от същата зодия, мое да ти хареса нещо! Но ако и там ти е скучно, ми има разни лекарства вече, абе лекуват се тия неща!

Щом ползваш тия лекарства сигурно ще ги препоръчаш, но аз за сега съм пас. Преминавам на по-нормалните зодии.