Рики Мартин иска децата му да играят с децата на известни

Рики Мартин иска да организира срещи на децата си с тези на Дженифър Лопес и Селин Дион, тъй като всички ще бъдат в Лас Вегас по едно и също време.

Обратно в новината

Коментари - Рики Мартин иска децата му да играят с децата на известни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата му нямало никога да имат щастието да кажат "мама". Обезателно, няма да имат и щастието да видят как тати удря и пребива мама или как мама се разхожда с разни чичковци зад гърба на тати. Със сигурност няма да имат и щастието да попитат тати някой ден: "А мама защо ни остави?". Какво загубено щастие, горките деца.

Прекрасни са, а Рики е супер баща със сигурност!

Аре бегендорф от тука с тия п аски ценности.

Английската дума artist не означава ли на български художник. ? Това повече съответства и на написаното, че Рики Мартин много харесал произведията му. А един " артист" , както е преведено тук, какви "произведения " може да има?

Да, художник е. В България всички певици и певци се самоопределят като артисти, което е непознаване на английския език.

НЕ НЕ ЗНАЧИ! Артист идва от арте,което значи изкуство. Тоест артист означава човек занимаващ се с някакво изкуство. Може да бъде певец, художник, актьор (някои грешно смятат, че ектоьор и артист е едно и също), че дори занимаващ се с мода, рекламни продукти и др. Просто човек, който се занимава с изкуство.

Забравих да допълня, че произхода на думата не е от английски, а от италиански. На италиански arte е изкуство и артист е от италиански. Съжалявам за англоговорящите, но не всичко идва от английския, който дефакто е сбирщина от различни езици. А и все пак Италия е една от люлките на световното изкуство.

ТИЯ ГИ ГОРЯХА НА КЛАДАТА...

Навремето и аз исках да си играя и да двжакам известни пришки и ето - магията с Рики се получи!

Нямам против обръканите в сексуално отношение. Дори напротив гледам на тва като начин да се намали популацията, защото природата не е предвидила те да могат да създадат потомство. Имам против те да отглеждат деца!

Браво, че имаш мнение по този въпрос, но това си остава МНЕНИЕ! Няма екзистинциално съотнешение между сексуалната ориентация и способността на човек да отглежда деца. Както двама хетеросексуални родители могат да се окажат неспособни родители, по същия начин двама хомисексуални родители могат да се окажат прекрасни родители. Разбира се, изисква се мозък и логично мислене, за да се разбере и види тпвс нещо

Ти ако нямаш деца, предполагам си имал/а майка, изричал/а си думата "Мамо", усещал/а си дъха и прегръдката и... това щастие и трепети ще ми кажеш че можеш да замениш с една жалка екзистЕнциална педерастия... не мога да ти помогна, защото заболяването ти е душевно.

Ама, какво против имаш ти, никой не го интересува, тъпанарино.

Tези деца никога няма да имат майка и да изрекат най-скъпата и свещена дума "Мама"

трябва да ги запознае с децата на сър Елтън Джон. Имат обща тема за разговор..........

В детска възраст Рики Мартин е бил изнасилван многократно от католическия си пастора .

Тежко на този, който съблазни дете. Дай Боже тези деца някой прекрасен ден да се спасят от компанията на"татковците" си!

Страшното е, че идиоти като теб се възпроизвеждат и раждат престъпници.

Много добре поднесено лъжливо заглавие. Тъкмо си викам Тоя е пълен бурсук, а то просто щели да са на едно и също място по едно и също време..

И този със синдрома на БГ МАМА! Тежка им на децата!

това което е необеснимо е парво дир публикува цензурирана версия на двама геюове ебачи и две сурогатни бели момченца тамам за ебане станале подрака на един хиспано латинец цветнокож и един арабин со шведски пашапорт. и очекват цензурирани коментари. глеите сичкото отдоле дир как е избивал геиски комплекси на комплексарската си статия за геиюве. кои е геи в дир, не е загадка... и не е загадка кои лансира геиството у ес..... и какви се явеват дира платените геюве....

Содом и Гомор сме ги задминали.Време е Господ да се намеси.

Ахахахахахахаха

Само такива "праведни" съдници като те ще бъдат пощадени, нали.

а един мармот завива соколада *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чини ми са така, като ги гледам, че РикитУ е мамичка... По-грижовен ми изглежда.

Не съди по себе си!

Да ги запознае с децата на Роналдо. И те двамата, и децата им имат много общо.

Фамилия. ...мръсни обратни..

Такива като него са за затвора, заедно с "половинката му", и да ги освободят когато някой от тях наистина забременее и роди дете.

Първо известни трябва да си поиграят с децата му, другото след това!