Бар Рафаели е бременна с второ дете

Бар Рафаели оповести, че очаква второто си дете.

Обратно в новината

Коментари - Бар Рафаели е бременна с второ дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таткото е заможен, редно е да има син, поне един. Евреите имат обидна дума за женски баща и са много чувствителни по темата.

Ако не можеха да си позволят лукса - нямаше.

Евреите се множат с нашите пари. Хайл!

Личи си, че не ги гледат те тези деца. Иначе с бебето денонощно едва ли щеше да се реши да ражда отново след има няма половин година.

Това трябва да го обясня на етърва ми, която не само че роди две деца с 11 месеца разлика, но и през първите две години се грижеше съвсем сама за тях. След 4 години даже роди още едно :) И пак е дама с успешна кариера, каквато беше преди децата. Който може - може. Другите да мрънкат.

Че не е имала кърма!

Новата мода - всяка седмица по една бременна еврейка от шоубизнеса.

Бар на конвейер!

тя сключи 'брак' с езра.

Красивата еврейка ще се превърне в ходещ инкубатор. Жалко. А има достатъчно пари да плати на сурогатна майка. Абе,,, ценностна система...

Хубава жена.Всички жени на ДиКаприо са хубави.Искам и аз само с дългокраки създания да ходя, живота е несправедлив.

Лео е винаги с руси мадами, с магнетичен поглед, дълги коси и безкрайни крака. Въпреки че има ясен тип висока красавица с руса коса и дълги крака, обикновено манекенка, все пак Лео макар и рядко се отклонява от този стереотип. Когато го прави, то винаги изпада в другата крайност - завършва в прегръдките на смугли красавици като Наоми Кембъл и Риана. Но не може да му се отрече, че има добър вкус за жени.

Ресторант Рафаели

Браво!!! Ще има още едно Барче в Холивуд.