Венета за случая ”Слави”: Мен никой не ме защити

Провокирана от събитията около "Шоуто на Слави" през последните дни, Венета Райкова си спомни за загубеното дело срещу Юксел Кадриев.

Обратно в новината

Коментари - Венета за случая ”Слави”: Мен никой не ме защити | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво ма,Венето,че не гледаш отдавна веше телевизия,с това ще те запомня. И аз се опитвам да тръгна по твоя път. Останалите помии кой спал,кой блял,кой крал,кой....л.им давам пълен игнор.

Тази въпреки, че ми е неприятна я осъдиха, защото Юкито е виден пдал и знае за много пдали разни неща. А не малка част от тях са на високи постове. Има си едн агрупичка от "отбрани" п*дали дето само помежду си се таковат, та да не стане резил някой да ги издаде какви са. Юкито е един от тях от отдавна. Той затова беше станал и говорител на първо място... Жена ала бала... Дрън дрън.

като си безработна и нямаш пари, какви са тея демонстрации на лукс и снимки от чужбина....или са си прости селски комплекси ....Много си жалка :(

Тука един куп многоумни морализатори обвиняват Венета, че развява мръсното бельо на хората и че се рови в мръсните им, та чак " засечени"!!!! чаршафи! А не ви ли минава през главите, щом сте такива любители на чистотата, да посъветвате мръсниците да не си цапат или поне д си перат нещата, а не да живеят с тях, казано образно.

Ай стига рева, ами плащай! Инак - у кауша.

Тази антипатична жена си въобразява, че безнаказано може да се рови в интимния живот на хората? Какво перверзно удоволствие доставя ровенето в мръсните чаршафи на другите за мен е загадка....

Хайде и ти. Нали затова я гледаха хората? Просто дразни ,защото е агресивна, нахална и егото й е голямо почти колкото на ББ. По приятно е да гледаш водещ, който е внимателен ,културен и това не му не пречи пак да си задава въпросите. Даже предразполага.

А много ли са ти симпатични тези с "Мръсното бельо", кокошко? Или "ние го правим, но вие нямате право да говорите" Айде, къш

Отворко, във всеки дом мръсно бельо. А при теб има и мръсна уста....

E няма да си плати з0 000 лева от съда пък обикаля света като туристка , ходи на почивка на море в хотел с 5 звезди в турция там да не би да е безплатно случайно нали без пари ли стават тези работи ей медийни маймуни ей .

Мила ми Венето,трудно се защитава блондинка?!

Така е, Венетке. Такъв е моралът в Нова и на нейните несмееняеми шефове. Докато си интересна и те гледат, независимо колко приемливо и ниско е предаването ти, докато печелят от тебе - държат те и те търпят. В момента, в който се очертаЯТ проблеми - вън, Трябва да си плужек като Гала - беззъба и безгърба, да им пиеш урината, за да оцелееш

Когато една бездарница, без морал и етика в поведението, издигната от лумпени за "мега журналист", си попадне на точното място, определено и от собствената и интелигентност, почва да злобее и всички да са и криви. Не може да се подиграваш (меко казано) с всички и всичко по най-долен и безсрамен начин, и да очакваш протегната ръка. Сама си, без приятели и близки заради устата си... Сърди се на себе си и се скрий от публичното пространство, дано забравят глупостта ти.

да спечели в Европейския съд и да вземе хиляди евро обещетение за морални и материални щети.

има шанс, но няма сиво вещество

Много странни коментари прочетох, повечето са на принципа: "Аз тая не я харесвам, браво на съда за правилното решение, а сега да види тя", а утре под друга статия същити тия глашатаи обявяват, че съда е поръчков, платен и в него хората взимат незаслужено високи заплати. А сега деца кажете, съда какво е ? Въпроса ми е защо, някой съди Венета за неща казания от друг ?

Съдят Венета, защото само тя си позволи да прекрачи границите на елементарния морал, който ни е останал. А поуката от осъждането на Венета би трябвало да е за назидание на другите, които биха искали да продължават да цапат медийното пространство с толкова мръсно пране, че чак засечено. Това задоволителен отговор ли е другарю учител?

Ох прости на неукия, ама не знаех, че назиданието фигурира в правния мир.

Я си помислете, Райкова ЗАЩО е така ? Какво е било отношението към хората, та сега да не повдигат глас в защита ? Колко хора сте обидили ?

защо ли не ни е обидила? Защото не сме се бутали заради PR-а да се явим в нейното бившо предаване. Евгени Минчев отдавна съвсем открито говори и пише, че преди години Юки му бил любовник, обаче Юки не го съди, зъщото Минчев ще доведе тълпа от свидетелите и обществената тайна за Юки ще стане известна на всички.

А" добричкият"Слави хич никого не е обидил,нали?

Тя пък що си вярва, че е велика водеща. Нахална и превзета бездарница. Ако беше читава сега нямаше да стои без работа.

се върти, днес си горе, а утре - вече ще долу, та не се заричай! Ако не знаеш тези елементарни неща, значи или си млад и глупав, или просто много глупав.

Работа имат въртиопашките, нагаждачитев, угаждачите , близачите, тези , които не смеят да продумат, Сигурно си от тях

Значи В. без работа няма да остане. Ако направи пак предаване ,чрез което да се рови в мръсното бельо.

Никоя.

... искаш да кажеш... едно време, когато азис паcеше патки... тва га беше, ех...

Това дето е след "..бият..", Венето, това да ти е проблемът - нема лошо, ще видиш!

Айде сложете си цена смешковци Срамота телевизията печелеше рейтинг от нейното предаване когато имаше гледаемост и като намаля си измиха ръцете с нея.Тя за съжаление се усети късно винаги е така печели по-силния

Крайно време беше всеки да отговаря за действията си. Не може заради някакъв си рейтинг или заради лични интереси да плюеш и злепоставяш хората без да си носиш последствията за това. Много правилно решение на съда макар и крайно закъсняло. Дано последват и други такива!

Колко коментари за нещо толкова просто-как да се вдигне рейтинга на едно западащо шоу!

За съжаление справедливост в български съд няма. Държавата гние подяждана от лъжи, кражби, корупции, интриги и политически игри. Няма спасение...Само Терминал 2 ни остана...

В интерес на истината,никога не съм виждал по-бездарна водеща от тази Венетка!Толкова беше смешна в напъните си да се прави на интересна.Тя е оклеветила толкова хора,че случващото се сега е недостатъчно възмездие!

,,...утре ще ни бият и е-ат"-това ми хареса.

Някой сериозно ли вярва, че тая няма 30К да си плати присъдата? Като водеща е прибирала по 7К на месец, мъжо й също върти някакъв бизнес, не едър, но с доход над средния. Да плаща и следващия път да внимава какво приказва.

Да , да аме не . Венета е клюкарка и в името на клюката използва и лъжи стига да са екстравагантни истории. Заслужват всички безотговорни лъжци като Венета съд . Браво на Юксел. България от хора като Венета и слави заприлича на кочина

Кое е излъгала? Конкретно! Всъщност тя само пита. Това е работата на шоумен и журналист. Сори, права е!

Венета, явно ти и Слави искате да кажете, че телевизията по принцип е независима? Няма такъв филм, но просто дойде момента, когато палачинката се обърна срещу вас. Вие водещите цял живот проповядвате с предаванията си, как се манипулира обществото и сега го правиш. Ти си била задавала въпросите, а жената на Юксел отговаряла. Това не ти ли намирисва на една бивша ченгиджийска система, наречена ДС? Там ги имаше същите номера - всеки беше луд, ако не беше удобен някому. Ти със Слави, цял живот лапате тлъсти хонорари на олигарсите, за да правите провокации и сега дойде и вашият ред и ревнахте. Много е лесно на чужд гръб да удряте по 100 тояги, а вашият гръб един път да ви ударят и ето нямало свобода на словото. Напревете си собствена телевизия и ни покажете на нас хората какво е свобода на словото, а не да ревете и пак да се натискате да лапате хонорари без да си плащате дължимото.

Що се бута в А група? Много тъпо и безмислено предаване беше нейното! Аман от повярвали си Венетки,Златки,Николетки и цялата пасмина с безумните си селски имена и поведение!

защо не ги съди в Брюксел? за такова нещо със сигурност ще решат в нейна полза. нали затова плащаме тези вноски в ЕС?

но чак пък толкова.... тази въобще не осъзнава, че между двата случая няма нищо общо. Камо ли да осъзнае защо е осъдена. Нещо като мисията невъзможна за нея!

със Слави сте един дол дренги, чалгаджии и лъжци, обслужващи ДС

можете да сметнете какъв % са глупавите и нагаждащите се в милата ни родина . Кога ще ги стигнем американците ? - е въпроса на Т.Колев

Какво хулиш българино??Нали знаете,че всяко предаване се бори за рейтинг за да съществува и това е пътя!!Ако е имало неудобни въпроси право е на отговарящия да ги отклони!Какво е виновна Венета,че пита,това и е работата,за това е учила!!!

Това противно злонамерено мекотело още ли е живо...

Венета, ти се изгаври с много хора и най-накрая си намери майстора ! Гадно и болезнено е едно дете да чуе долни мръсотии за родителите си от екрана ! Как му се е отразило в училище, това теб не те интерисува, защото нямаш сърце !

Както тя да ги е правила тези мръсотии, а не родителите на нещастните деца! Хайде холан. Не е виновен царя че е гол а шута дето го издал на всички дето виждат, ама си затварят очите!!! Не че тая не е парцал: ))))))))

Кой пък се интересува от тая с вечно учудената физиономия.

ми такова едно никакво ти е реномето ...

тия двамцата олигофрени се изживяват като репресирани май

защо не се скрие, таман си отдъхнахме от нея сега какво иска на майка си хвърчилото ли

Примерът е неудачен. А БТВ те са си путки. Иначе огромно самочувствие. Накрая пуснаха тоя нахал да говори.

Да беше направила поне едно предаване за истинските проблями,които вълнуват обществото,например за корумпираните съдии,за имотите им.Да им зададеш някой въпрос на тая тема и щяха да имат респект от теб.А ти се занимаваше с това - кой,колко и на кого пишка е лапал.

А га яде кифтетата не рева нали...като бъркаш в кацата с гомна ще се изцапаш мила и ще замиришеш...няма начин...да си беше направила застраховка гомняна уста...

Не разбрах Славчо какви пари ти дължи като данъкоплатец? Питам, защото и аз съм данъкоплатец пък не мисля, че ми дължи нещо.

Пфу, на грешното място го постнах, сори!

Винетке, амчи кат не можеш да си плащаш масрафите няма да си отваряш голямата мръсна уста !

А какво ти пише в договора за предаването? кой носи отговорността за съдържанието му, мацко? Това няма ли да споделиш?

Едва ли в договор на жълто предаване е написано "да не се канят бившите половинки на известни говорители или и да се канят да не им се задават неудобни въпроси". Просто не е логично. За мен е чудно, че са я осъдили.

Направу та сажалих Винетке.

"Bинетке", не риви,...защото и боцето осъди волен, ама съда го "опраскаха" да плати николко хиляди лева разноски и знаеш как виеше по телевизиите и той??;)) той пък "опраска" двете каки от съда и колегите им, му го върнаха "парично"!! хахаха.... така е в бг-то скъпа!!! правят си закони и после едни други се Oпраскават!! а, тези които са те осъдели и те са ти гледали наглите въпроси в предаванията ти, и за това са ти го нахлузили!! те са едно котило и използват положението си както те си искат!! кенеф работа!! сега и славчо ще сготвят, помни ми думата!!;))

Права е! А това ЮкиТО не знам защо го държат - не само, че ще си пръсне сакото, ами и непрекъснато греши. Няма емисия, в която нещо да не сбърка. Нормално е да се запита дали не е нечий човек?