Родригес потвърди връзката си с Джей Ло (снимки)

Бейзболистът Алекс Родригес (41) потвърди официално връзката си с певицата Дженифър Лопес (47) в телевизионно предаване.

Обратно в новината

Коментари - Родригес потвърди връзката си с Джей Ло (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на родригес имиджа спада катастрофално! джеи ло не само, че е наи- интелигентната партия, но и наи- богатата за него!

Тази дебела кранта най-после си намери лика прилика. Досега все движеше с едни изсмукани.

Леко, злобке :)

днес, следобяда, работих на голям тезгях (понеже съм Голем Майстор!)... представям си колко добре му е на Родригес в неговата си работилница! машаала Родригес!

Голям тезгях, ама нисък.

Много обичам Джей Ло.Браво на нея.Честито и Горчивооооооооооо

Лопес, Родригес, латиносите се намериха.

Блазе му!

Тъз не са начеса!

ТАЯ САМО С РОДРИГЕС НЕ БЕШЕ СЕ ...ТАКА ДЕ !!! ТАКА Е ПРИ СЪВРЕМЕННИЯТ"ХАЙ ЛАЙФ"!!! ТЯ НЕ ЗНАМ ЗАЩО НЕ СИ ДЪРЖИ НА РЕПУТАЦИЯТА,А ТОЙ ЩЕ СЕ ХВАЛИ СЛЕД ВРЕМЕ,ЧЕ Е ТАКОВАЛ САМАТА ДЖЕЙ ЛО! ЗАТОВА И ГО ПРАВИ!!!

Е как така са се запознали през февруари, а към новината има снимка от 2005 година, на която са двамата заедно с Марк Антъни?

тоя батко сигурно голям го вади

Toя батко е един всепризнат нарцис, който беше хванат в употреба на стероиди преди 3-4 години, изтърпя наказание от повече от един сезон и въпреки че след връщането си беше трагедия на бейзболното игрище, отказа да се пенсионира и да даде път на младите, като същевременно си получаваше годишната заплатка от 30-ина милиона доларес.За тоновете лъжи, които наговори, докато не го заковаха накрая с безспорни доказателства, хич няма и да споменавам.

Стероиди? Американец? Не може да бъде! Че те само руснаците правят тез лоши работи. Американският спортист е чист и неопетнен като сълзата на Джей Ло!