21-годишната Полина e новата Мис Русия

Представителката на Свердловска област Полина Попова спечели титлата "Мис Русия 2017 г."

Обратно в новината

Коментари - 21-годишната Полина e новата Мис Русия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На някои снимки става, на други не. Дъска общо взето. Българките са много по-женствени и красиви от тази сламена невзрачна руска кукла.

так, так, тааак... заколдовала! страхотна е момата! изящна и секси!

Момичето е хубаво, но в никакъв случай красиво, очите са прекалено раздалечени, а брадичката прекалено малка, краси го най-вече младостта

Той вихърът вече я е отнесъл таз мома.

нека нашите повлекани погледнат само това момиче и да си налеят в кухите кратуни, че красотата е даденост - със силикон и пластмаса хубост не се постига - трябва излъчване , култура, подход и най- важното - далеч от скалпела на 20 години

ДО НЕГРАМОТНИЦИТЕ ОТ ДИРА!! БАСТА РУСИЗМИ!!! НАУЧЕТЕ БЪЛТАРСКИ, А НА БЪЛГАРСКИ Е ДИАМАНТИ-НА РУСКИ-БРИЛЯНТИ!!ТУК Е БЪЛГАРИЯ, НЕГРАМОТНИ ТЪПАЦИ!!!

Баста и на тебе, амичи!

С маска на красив ангел, а е толкова млада...

Не е ужасна, но можеше да намерят много по-добра. А за любимата ѝ книга съм сигурен, че не я е чела - казали са ѝ как да се прави на интересна.

Миналогодишната изглежда далеч по-добре.

очакваме късият да прибере и тая.

Русия винаги излъчва достойни красавици . В БГ избират крокодили , въпреки че имаме изключителни момичета !

Имаше една снимка на Анита Мейзер с мисис Беларус. Все едно гледам красавицата и звярът.

копие на Иванка Тръмп

Славянска красота, не е като индианските крави по 300 кила ръката!

И 400кг ще стане жена ти с мъж като теб. Иначе не е лошо да въздишаш по снимките на рускините.

Рускините цял свят ги знаят ,колко са красиви! Покажете някоя 900 килограмова крава, именувана за Мис ФАЩ.

има нещо свирепо и животинско в погледа -малко прилича на лешояд на някои снимки-има нещо хищно от грабливите птици в челото и очите-иначе е свежа и като цвят е готина

Глупости пишеш! Момичето е красиво като ангел!

А от срам не са написали марката на автомобила.

на Т 34 с безплатно обслужване за първата година.

Руснаците са фини с примеси от татари. Славянският ген в генотипа им е около 30 пъти по-малко, отколкото татарският. Славянската парадигма е изобретена за Русия, за да стане центростремителен център за заобикалящите я славянски народи. Разбира се това е само един от доводите. Останалите са империалистически.

пък каквито ще да са и гените /и приказките за гените/

... толкова ниско да падне?!?.. едва ли...

Циганите не сте славяни.

Ето какво бих казал на нашите нескопосни тролове - една руска поговорка: "Хороша Маша, но не наша!". Жалки тролчета, лигите ви текат по селските потури и не само лиги! Бегайте да лъскате бастуните!

Рускините са най-красивите жени в света.

и най-евтините... по бардаците в ЕС, се търсят все по-рядко , че не само са алкохолички но и не се къпят миришат и са повечето заразно болни... е да си кажа , не го знам от личен опит , но личен приятел ми го каза преди няколко дни

хубаво грозде, ама кисело, един приятел ми каза...

Тоя приятел в коя страна е бил в ЕС на бардак? Питам, защото имам наблюдения от Франция и Великобритания. Всъщност много е трудно да намериш рускиня в бардак тука, защото не могат да пътуват свободно в ЕС като нас. Повечето бели са украинки, румънки, българки и т.н. Иначе черни, азиатки и арабки колкото искаш

Като чета негативните коментари и си мисля, че ще да са писани от фенове на наша Тоца и прочее "убавици"- миски, които е по-добре да не ги срещаш по тъмно. Пък и по светло...

Да е и честита короната . Красавица

и кой ги дава тези пари , колко стипендии са това или хапчета за болни от СПИН, разсипия за скъпи кур.и

тези конкурси трябва да се забранят със закон, това е унизително са всички жени.

За грозните и завистливи жени със сигурност :))))))))

Ай тука малко да прочетете по русский, какво са открили самите руснаци за себе си: Последние результаты исследований российских ученых о генофонде русского народа полностью опровергают концепцию о "восточных славянах", в том числе главный миф приверженцев так называемого "союзного государства" о том, что русские и белорусы - это чуть ли не один народ: белорусы генетически очень далеки от русских, зато оказались фактически идентичны полякам и очень близки чехам и словакам. А вот финны Финляндии оказались для русских куда генетически ближе, чем белорусы.

Русия е толкова голяма и толкова много народности са се омешали там, че тия изследвания, още повече на някакви анонимни учени, досущ каро британските, будят само скептични усмивки в нормалните хора. Само ако сравниш северните области и южните дори по цвят на косите, ще се убедиш, че тези изследвания впечатляват само селските идиоти.

Цветът на косата и очите нищо не означава. Тая антропология от 19-ти век няма нищо научно в нея отдавна. Ама както и да е.. потвърждаваш ми само приказката, че руснаците не са славяни. Нищо повече не постигаш. :))))))

Що не е черна? Веднага санкции!

виждаш ли, че е изрусена - в корените е черна, както и веждите й са черни. Това не е естествена блондинка.

По наште конкурси избират Анита Мейзер и киликанзери

тая не е за вас, гледайте си мара с петте и си поствайте кротко ;)

Как тези руснаци си избират за МИС все разни хубавици, а на нашите конкурси печелят само разни крокодили...

Ами защото това си е типична финска мома от Уралско. Докато нашите са типични близкоизточни балкански моми.

Защото има корупция.

какво да кажем освен... красота!

на снимка 12 брюнетката е истинска славянка с много красиво благо иблагородно излъчване а тази на пръв поглед е много красива но на втори е като пластмасова кукла с кух и леко животински поглед леко празен но младостта и свежестта компенсират почти всичко

Вземи една полякиня, една словакиня, една чехкиня - нямат нищо общо с тази мома. Тази си е с типичните фински черти за руснаците от северна Русия и Урал. Ай стига с тая пан-славянска пропаганда. Славяните в Русия живееха, докато Западна Украйна и Беларус бяха част от СССР. Църната ромка Славка, която работи касиерка в магазина, да не би да е славянка с това славянско име :))))))

Ето какво бих казал на нашите нескопосни тролове - една руска поговорка: "Хороша Маша, но не наша!". Жалки тролчета, лигите ви текат по селските потури и не само лиги! Бегайте да лъскате бастуните!

На тебе, отворко, бих препоръчал да погледнеш третата, черно-бяла снимка на Полина! На нея тя прилича на полската красавица и порнозвезда Инес Чудна (Кудна), а тя несъмнено е чистокръвна славянка! От Гугъл отвори сайта на Инес и сравни лицата! Естествено че полякинята е с по-пищни форми, но Полина е много по-млада! На напразните ти напъни да изкараш руснаците от финската раса, много си се объркал! Те по-скоро са скити, смесени със славяните. Затова очите им са бадемови, а нослетата леко чипи! Финландците и унгарците имат сходни неромански езици и са потомци на аварите, хуните, вандалите, маджарите, готите и всякакви други варварски племена! Българите също са смесица от българи, славяни, траки, ромеи (не роми), евреи и от остатъците на четирите кръстоносни похода, минали през Б-я!

Позволявам да ме цитирате: Всички искат на американците парите и на руснаците жените ;)

В голяма заблуда си за второто... :)))))

Прекрасно е , че все още някъде избират красавици за миски :)))) Щото на всички ни писна от " политкоректни " върколаци и напазарувани титли . Ослепително красиво момиче ! Честито Възкресение , Българи :)) Светли празници на всички Православни !

Дай Боже всеки му и най-вече на мен! Христос Воскресе!

Кефи ме, да се съблича!

Абе еййй да отибаш да ядеш ти глаен ли ша шпориш!

короната все за нея ли остава - 1 милион долара! И защо не казаха колко рубли са това? - ха-ха. Няма лошо - момичето е хубаво, учи китайски, играе тенис, но това с "Отнесени от вихъра" ми звучи по-зле и от Винету.

Красива е, но за жалост нямам толкова пари и не мога да си го позволя :(.

Имам чувството, че вече на всеки конкурс се явяват все по-грозни и грозни участнички. И дали в България или по света, изглеждат по един определен тип и имат едно и също излъчване. Вежди, очи, коси, дори чупките на снимките им са едни и същи.

Ти си по-красива, няма съмнение.

Ооо, каква кукла! Сигурен съм, че удоволствието ще бъде огромно.

Много , много красива! По нашите улици също ходят много красиви,но на конкурсите само кроко-хиени!

Естествен избор между красиви жени. Няма кой да наложи "правилен"избор. Таз година черна,догодина жълта и на всяка пета година бяла. По възможност с някаква мъглява мисия да направи света "по-добър".

с типични дефектни животински очи. "Бяла славянка" е колкото Мелания Кнаус е "бяла славянка".

"Всъщност е чифутка" го смени с " "Всъщност аз съм мухльо" !!!

Питьерчо! Иди да гаврътнеш една водка! Вярвай си, че не е чифутка и че е много красива - с 1 педя разстояние между веждите, а носа и почва от челото. Имате по 2 неврона в кратуната, колкото да не си пикаете в гащите. Затова чифутите си разиграват коня както си искат, а вие се чудите защо тънете в мизерия.

Абе нещо за мис Зимбабве да кажете? Рускиня ама играе - тенис - спорт за богати западняци. Чете книги - ама западняшки. И учи китайски - за да се разбира с китайските си клиенти. Нещо не се увлича от Ленин, Сталин и други представители на Руската култура? :))))

Освен това ползва гръцка азбука, индийски цифри, понякога лети със самолет и редовно ходи до тоалетна. Щях да забравя - и изглежда много, много гладна.

Ленин и Сталин не са представители на руската култура и нация. Единият евреин, другият грузинец. Русия наистина има достойни представители на културата си, но може би ти не ги знаеш, които отдавна ся получили признание в цивилизования свят....

А не са? Иди 1944--та година и го кажи публично на Червения площад! Въобще като ги почнете и се оказва, че в тая Русия всички са някакви само не са и руснаци! Еййй.... брех! Вие въобще знаете ли нещо за Русия, бе?!!!

Всеки може да е Руснак независимо от произхода си. По това САЩ и Русия си приличат и може би точно затова са най-силните държави в света защот при тях е важно какво можеш а не от какъв произход си.

Даа, няма нищо по-хубаво от бяла жена - славянка.

Уникални красавици !!! И тази и победителката от предходната година.

Красиво момиче ! Да е щастлива и успешна !

успешна ше е, успешна. да я гепна, ше е успешна