Как известните българи посрещнаха Великден

Много от известните българи пътуваха в чужбина за Великден.

Обратно в новината

Коментари - Как известните българи посрещнаха Великден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета и се чудя,как може да се вързвате и да се нервите от такива новини.Тези хорица даже и не знаят,че се пише за тях,пък и половината от нещата са измислени.Все пак е светска хроника.

Ако обичате без реклами на някави блажни вечно нагаждащи се интелигенти...в кавчки де.

ако това са известните българи....?

Бузките на Мира са станали като на Стоянка Мутафова от филъри.

Нещо сте се объркали! Доколкото знам, известни българи са само Григор Димитров, Матей Казийски, Лили Иванова, Георги Иванов, Васко Василев, Райна Кабаиванска. Другото е в миманса. Как не ви е срам да поставяте на равна нога примерно Добрева или Григорова с някой от изброените? Чувате ли се? Не може всеки придошъл с апетит веднага да яха житейския кон на славата! Иска си време да узрееш и напреднеш с качества и познание, не с друго. Но да сте живи и здрави, че и реформи трябва да правите...Леле.мале....Господ да ни е на помощ! Пази боже сляпо да прогледа и пази боже слабо от победа.

Разтрепервам се от гордост, като си помисля колко известни хора живеят в нашата малка страна!

Пропусналите сте Гала и подобни..., плейметки и моделки... Ако това са известните българи, майко мила! Вие в ред ли сте!

Тия пък кои са??? Нищо не ми говорят тези имена!

Няма и да ти проговорят пикльо, защото още си недоузрял,пикаеш на шумка та ти дрънка

Добре че сте уточнили, че дъщерятата е Лора, а синът Георги, като нищо нямаше да се сетим кой кой е :-)

Бях си на имота 2.5 дка место с къща , двор зелен; С агнешко и със салата и ракия по хубаво от това само на небето!!! какво ме интересумат разни псевдовеличия

Мира добрева е направила много тъпо изказване. Явно нейното обкръжеие са хора, които пътуват, за да ядат. Обикновено хората пътуват, за да видят други градове и държави, а ако имат средства да опитат и кухнята - какво лошо има в това? Или Мира Добрева иска да се похвали колко е интелЕгентна, интелектуална и различна от някакви други , които сама си е измислила.

Аз, като достоен представител на простолюдието, прекарах празника у дома, боядисвайки яйца в мирна семейна обстановка. Въпреки това ще се опитам в духа на празника да не завиждам на тези наши тооолкова известни сънародници :)

и аз Дори ,а къде е бил Жоро Торнев,все ми е тая...

Аз съм фен на Мира от момента, когато прави интервю с един млад господин, който си бил татуирал Левски на гърдите, защото много го обичал. После се оказа, че всъщност обичал футболния отбор...Но истински готиното беше след това.

... с какво е известна прекланата овца на първата снимка !? Че се е парясала и се е набутала на мургав стар ерген !

Това ли са известните хора на България? А някой известен и заслужил поет, писател, учен, лекар? Те дали са имали пари да заминат в Прага?

Наум Шопов не почина ли преди няколко години?

а най-важното, Адрианчето пак е пробутала "новина" в снимка за Нинчето Добрев.... Яко плащане пада...

българка, синиър рисърч фелоу в Ю Ес Дипартмент ъф Енерджи Офис ъф Сайънс ???

за съжаление за тези българи като дъщеря ти рядко се споменава. Важно е тези простакеси да се сложат на първа страница.

И к'о нъ инт'рисувъ к'о пра'и т'ойтъ дъщиря кат сикритаркъ и к'о рисърчва? Показаните в дописката хора, независимо дали ми харесват или не, са част от компаньоните на българските зрители и щом ги пущат , явно има за к'о...

А пък ти си супер неграмотен , щом си ни написал с кирилица какъв е постът на дъщеря ти на английски. Там ли я "изучи" или смукахт4е от парите на българските данъкоплатци, чиче?

А защо това да ни интересува?

Въобще не ме интересува дали са известни, а камо ли как са прекарали. Аман от идиотски новини.

а Дубайй?

Бре! Златка само си е показала яйцата. Ми що не споделя дали е била в Дубай, или на Мавриций, или на Бали! Не ми се вярва да се е засрамила от коментарите по повод тъпните, които сподели за това колко е невероятна майка, имайки плосък корем и стоейки с часове във фитнеса?! Ха-ха... Направо ще притесните аудиторията с липсата й в хайлайфа.

Списъкът е доста кратък, аз лично се вълнувам и интересувам и от това, къде и как са посрещнали празника дуги български знаменитости като Злати, Ники, Пипи и още и още.

Къде остана човешкото достойнство. Държим се като маймуни в клетка

С нашите пари по нашите глави. Щом стигнахме до там хора които нямат ама никакво положително въздействи с парите които харчат в обществената телевизия, нещо поне мъничко в полза на тези които и плащаме да бъде лице и изтъпосана като известни българи пази боже...

Демокрацията унищожи стария елит. Не, не ги уби. Просто ги остави да си отидат. И не създаде друг. Сега нямаме елит - академичен, културен, военен. Спортен дори нямаме.Няма кой да поведе народа. Това беше целта.

А комунизмът уби истинския елит.

елитът в България буквално е бил затрит през комунизма - историята бързо се забравя.

а историци като тебе не помнят дори името си, камо ли някакви интелигенти

Луиза и някой си Костов са ми тотално неизвестни... какво правят в тая класация? ;)

ТОВА ЛИ СА ИЗВЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ? И ЗАПОЧВАТ С МИРА ДОБРЕВА...БЪЛГАРИЙО,ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ...

Тая Мира Добрева има едно от най-малоумните предавания в ефира. Как можа така да злепостави онова момче, което се появи в предаването?! То как се е съгласило да го нарекат Вестоноско....предполагам, че идеята е била на Добрева... тъжна история ....

Защото някой плаща, за да го има това малоумно предаване. Защото тази куха лейка няма нито нормален изговор, нито излъчване, нито подготовка да води такива сценарии. Но, понеже мъжът й подкрепя мераците й да е на екран, и плаща, за да има спокойствие когато кръшка, сме принудени да превключваме телевизора на друга програма всяка събота и неделя, когато въпросната Мира се появява.

Боже, и тези ли са известни българи? И ако ги наричат такива, моля ви, да ми обясните, с какво са известни и какво добро за България са сторили? Изброените имена на хора, които за 5 стотинки труд за Родината не са сътворили, са по-скоро посмешище, камо ли ВИП. Въобще, с това понятие отдавна се спекулира у нас. Не се ли сещате, че известни и уважавани хора са тези, които с името си носят авторитет за България по света, като оперните ни прими, учените ни, художници и скулптури, просветители, лекари, спортисти. А тук изброените сами си купуват място под прожекторите, без никакви заслуги.

ние с приятела ми току що се върнахме от Чужбина, опразнувахме Велигден на Париж, беше много романтично, целувахме се на фона на кулата и се снимахме, на самата неделя вечеряхме в квалитетен ресторант

" Където и да отидеш , отнасяш със себе си себе си . " Научи се да пишеш грамотно . Никой не го е грижа за твоя секс-туризъм . Аман от боклуци с нежни имена !

като гледам как пишеш, приАтелА ти е време да те сменя!

И ако това са известни българи...нямам думи!!! Това че гледаме едни и същи физиономии по тъпите телевизии не може да жъде критерий за известност. Един лекар в Пирогов трябва да е десетки пъти по-известен защото той спасява човешки живот но ....това е положението

Тия дето напират да са известни или са психично болни, или такива които за нищо не стават.

Милата Мира Добре.... и тя на "хранилката" с екскурзийка до Чехия. Та тоз маршрут "остаря", ана нали е аванта...