Уилям разговаря с Лейди Гага за психично здраве

Принц Уилям привлече Лейди Гага в усилията си да убеди хората да са по-отворени към разговори и помощ, касаещи психичното здраве.

Обратно в новината

Коментари - Уилям разговаря с Лейди Гага за психично здраве | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво съвпадение! И двамата имат абсолютно еднакви компютри!! Сигурно е най-модерният модел в момента....

кат гледам тези и двамата не са особено читави, а за кралската фамилия - да не говорим!

и аз съм с разклатено психично здраве ама искам в хубава лудница с хубави безвредни хапчета и с готини луди и всичкото туй напъълно бепзлатнооо

Slow Life бавно хранене, бавен туризъм, бавен секс, според който каквото практикува :-) По-малко работа, по-малко харчене, повече свободно време за който каквото обича :-)

Точно така - труд малко, от сърце, но и добре платен. Само при това условие.

След като хората вече никого не могат да удивят с външния си вид и сексуалната ориентация, време е сега да парадираме и с разклатено психическо "здраве". Вече не се крием! Как ви звучи, а. Старата песен на нов глас.

Аз съм велик, защото съм биполярен шизофреник с недостиг на внимание и компулсивно-обсесивно поведение. Отбит съм рано от майка си, баща ми ме е насилвал. Дължите ми възхищението си- купете си книгата ми.

Истина е, че хората се срамуват да говорят. Пият се успокоителни и антидепресанти, защото "на една приятелка много и помагат". А дори и да се ходи при психиатър казват "аз ходя на психолог" - само и само да не се нарекат нещата с истинските им имена. Но обществото ни е нетолерантно към болни хора, инвалиди, йора от друга религия и етнос, различна ориентация, осиновени деца....тъй че няма защо да се чудя и на този феномен.

Да, Гага и другите (ЛГБТ) страдащи от обектни парафалии трябва да потърсят професионална психологична помощ и да се лекуват, а не да демострират отклоненията си и още повече - да ги натрапват като нормални.

личи си колко си неграмотен. Ти се прегледай за малоумщина.

Уважаеми хомосексулисти, Да бъркате мъже с жени не е признак за интелект, а само за душевна патология.

99% от хомо братството сте станали "обратни" в някакъв етап от живота, за да се откроите и да предизвиквате околните, точно както да вземете да пропушите. Понеже първо е било забранено, после вълнуващо и смело. Ако това да си гей беше отдавна общоприета норма, нямаше никога да се напъвате да сте такива, защо да си създавате този имидж на нормални? И ето кое е парадоксалното - в момента, в който сте на прага да ви извоюват правата да сте чувствате нормални, се почувствахте ужасно прецакани. "Как така, аз молил ли съм някой да ми дава права. Искам както преди да имам гъдел, да ме сочат, да ме обсъждат, да се смеят, да се гнусят от мен и да се крия." Драмата ви е голяма. Време е да вадите психо отклоненията от гардероба, за да блеснете отново.

Именно, и спрех да четем до момента "сякаш". "Сякаш" сичко е нарет, точно както Сорос е казал, да се изповедаме на попа - дето е монтиран в телавизора и едни хора да ни запишат и после да ни кажат, че не сме социални... Сега, какт оса отчаени за новия световен рет, ше окасрът не-цоциалните и светъ ши стани по-убаф.... Психичното здрави иска апченца, и сега масово некои хора ши бъдат сложени на апчинца, щоту са се исповедале на тела и на фейса и на сичкуту. Това са филми, в които рептилите ви фкарвът за да имат коз срещу ваз и да ви цакът.

за коментара.

И какъв специалист е лейди Гага по психични проблеми, та Уилям говорил с нея? Или просто и тя е ненормална, та е споделила като как е?

хората в България винаги са споделяли как се чувстват и психически така нареченото " да се поорлачеме" което ги сближава и ги прави по- близки.. На запад това го няма и всеки казва че е Ok. Никой не си признава че всъщност не е Ок и приятелство трудно се създава.

Дир-а, що не направите цял раздел "Британското кралско семейство" ? И без това новините само за тях са през ден.

хората немогат да си вдигнат главата от работа те за психично здраве ше ми говорят , ми хубаво бе ако пе е тей да се пипем луди и да ни дават помощи и социални бенефит-и или поне да облекчът данъците които отиват за короната например