Севда от MasterChef отваря ресторант в София

Победителката във втория сезон на MasterChef – Севда Димитрова, работи върху нов ресторант в София. Заведението ще отвори врати през месец май.

Обратно в новината

Коментари - Севда от MasterChef отваря ресторант в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман бе- всичко в София дойде- не се диша вече

много неприятно момиче беше

Ми отвори си ресторант в Бургас.Каква е тази мания да идвате в София като спечелите някакъв конкурс тук.

Явно хората не си обичат родните места...

браво на жената, в България са нужни такива хора. Дано да има успех.

А Бургас няма ли нужда от хубав ресторант ?

Е що всички към София, тук е супер мръсно и се задръсти вече от коли ,народ и изгорели газове. Ако можех бих отишла в Бургас - за предпочитане е - чист град и море.

Миналата година като гледах предаването толкова исках да опитам от манджиите и, и е супер че ще имам тази възможност скоро. Браво Севде

Защо бе сефде не откриеш ферма, зеленчукопроизводство ами поредния ресторант където ще скубете яко за боклуци 50% от които не бих опитал и без пари да ми ги дават..

никой не ти тика в устата Севдените манджи. Като не щеш не влизай в ресторанта

Не се коси бе сефде....а пророни някоя сълзичка както правеше непрекъснато докато се ''доказваше'' че ставаш за нещо вкусно

Успех Севда! Скоро и рожбичка да имаш! Желая ти го от сърце!

Според мен Севда е страхотен човек и кулинар.Гледах с интерес Мастър Шеф миналата година и наистина заслужаваше именно тя да спечели.Пожелавам много успех и дано да има повече хора като нея толкова откровенни и следвайки мечтите си.Поздрави,

Симпатяга.Успех.

супер, бих и пробвал ресторанта гледах я миналата година, определено може! пп. само тия историйки с деконструираните манджи са пълна глупост. честичко ползваше подхода в предаването, за мен лично абсолютно неоправдано.

Мила Севда, пожелавам ти успех! Пожелавам ти скоро да започнеш да си търсиш нов Мастер шеф за ресторанта , а ти да люлееш люлка!!!

Айдеее, още едни столичани!

Ами толкова много бюджетни и европейски пари се крадат от столичани, че все ще капне нещо и за прислугата от провинцията.

Не бе, не ме разбирай погрешно. Задръстихме се, не се пътува нито с кола, нито с гр. транспорт, нито пеша, а Бургас е един не лош град, голям, красив.