Ирина Шейк със страхотно тяло след раждането

Ирина Шейк се показа по бикини. По-малко от месец след раждането манекенката позира в басейна си върху надуваем дюшек.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Шейк със страхотно тяло след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скъпи майки, не се сравнявайте с жени като Ирина за това как да изглеждате след раждане. Ние и преди раждането не изглеждаме като нея, та камо ли след него. На Ирина работата й е да е в топ форма винаги. Цяла бременност се е грижила, за да може да направи тази снимка и да не си загуби работата. Затова грижете се з себе си, за децата си, другото си идва на мястото рано или късно. Някои жени бързо се възстановят, други по-бавно, но ако има желание, резултатите са на лице. От личен опит мога да ви кажа, че на външен вид преди забременяване никога не може да се познае коя как ще се възстанови.

Ирина е възхитителна, ослепителна, рядко красива жена!

А защо веднъж не напишат например - Ирина Шейк със страхотна кърма 3 седмици след раждането :)

Ако някой успее да разтълкува смисъла на последните изречения на редакторка Пейчева, ще го почерпя: "Актьорът е мъжът до бившата половинка на Кристиано Роналдо от 2015 г. Моделът и футболистът изненадващо се разделиха след дългогодишна връзка."

От Министерски съвет, и на 9 снимка хаха!

КАК ИЗГЛЕЖДА ИРИНА ШЕЙК,А ВТОРО-ОТКЪДЕ ЛИЧИ КОГА Е ПРАВЕНА СНИМКАТА?! МОЖЕ ДА Е ОТПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ!

Чудесно е, че изглежда така, но какво се случва с детето? Снимката излъчва безметежна почивка и липса на всякакви ангажименти дни наред. По-скоро, ако може да наблегнат как да постигнем това- с двуседмично бебе да се излежаваме отпуснати на слънцето, добре епилирани, с хубав и здрав тен, без помен от угриженост за бебета, кърмене и недоспиване.

С 2-3 акушерки наоколо, малко помощен персонал за къщата и ще изглеждаш като самодива красива.

А па как! Кристина Агилера надебеля с 30 кила, след 2 раждания и повече не можа да отслабне. Джей Ло след близнаци е танк... Марая след близнаци е танк.... И имат пари, и се грижат за себе си, и имат нанис, и нищо не им липсва. А вий, 3 часа след раждането, мърли в кой знае коя провинциална билница, сте рипнале, без кореми и стрии, и сте станале отново мaникенки щото никой друк ни го можи! кУрпело! бой по тъпата кратуна! за тех биологията не важала, и те биле естествено 3 часа красиви след раждането! Циците им не биле вимета, а пъпки, и коремите им не биле торби, а чантички! Кожата им не била човешка, ами магарешка, и можела да се събере за 3 часа бес нищо да личи! Ех, как плачете за един здрав побой да ви намести онва между ушите.....дето и бес тфа липсфа!

С много манго, бе, ама много

Верно че е много хубава, ама чак пък толкова... Това са стари снимки най-вероятно.

Това е измама! Снимките са от преди 1-2 години. Имджмейкърите й са предвидили всичко и тя има ще няколко такива фотосесии, направени преди време. Всички "звезди" поддържат по тоя фалшив начин имиджа си.

Това не е актуална снимка. Едба жена не може да изглежда така две седмици след раждането

Е що да не може? Ако е наддала 12-13 кг., ако е спортувала до последно, тук-таме малко фотошоп за стриите и... воала! Все пак да не забравяме, че тя пари изкарва с това тяло, така че най-вероятно е била стриктна в храненето и физическата активност.

А па как! Кристина Агилера надебеля с 30 кила, след 2 раждания и повече не можа да отслабне. Джей Ло след близнаци е танк... Марая след близнаци е танк.... И имат пари, и се грижат за себе си, и имат нанис, и нищо не им липсва. А вий, 3 часа след раждането, мърли в кой знае коя провинциална билница, сте рипнале, без кореми и стрии, и сте станале отново мникенки щото никой друк ни го можи! кУрпело! бой по тъпата кратуна! за тех биологията не важала, и те биле естествено 3 часа красиви след раждането! Циците им не биле вимета, а пъпки, и коремите им не биле торби, а чантички! Ех, как плачете за един здрав побой да ви намести онва между ушите.....дето и бес тфа липсфа!

Що бре аз като раждах имаше едно момиче. Дойде, роди, гримира се и три часа след раждането изглеждаше все едно никога не е била бременна! :) Направо ѝ се възхитих!

Естесвено, че може. Аз като родих още на изписването ми хлътна корема и почти не личеше, че съм била бременна. Въпрос на физически характеристики е. Но разбира се основната ми мисъл беше как и колко да кърмя и бебето дали е добре. Последната ми грижа беше как изглеждам и къде да се снимам.

А па как! Кристина Агилера надебеля с 30 кила, след 2 раждания и повече не можа да отслабне. Джей Ло след близнаци е танк... Марая след близнаци е танк.... И имат пари, и се грижат за себе си, и имат нанис, и нищо не им липсва. А вий, 3 часа след раждането, мърли в кой знае коя провинциална болница, сте рипнале, без кореми и стрии, и сте станале отново мaникенки щото никой друк ни го можи! кУрпело! бой по тъпата кратуна! за тех биологията не важала, и те биле естествено 3 часа красиви след раждането! Циците им не биле вимета, а пъпки, и коремите им не биле торби, а чантички! Кожата им не била човешка, ами магарешка, и можела да се събере за 3 часа бес нищо да личи! Ех, как плачете за един здрав побой да ви намести онва между ушите.....дето и бес тфа липсфа! ДАЙТЕ ТУКА СНИМКИ ДА ВИДИМ КОЛКО СА ВИ ПЛОСКИ КОРЕМИТЕ И КОЛКО СА ВИ СТЕГНАТИ ЦИЦИТЕ! УМРЕЛА ЦИГАНКАТА....

На тая и колежките им работата им е да поддържат телата си, от което изкарват пари. Защо все още е новина, че имали страхотни тела след раждането ?То би трябвало да е новина, ако някоя манекенка или модел стане 150 кила и си скапе кожата след раждането и спре да се вясва по купони, червени килими и т.н.

Явно дамата работи в Министерски съвет, защото като източник на снимка 9, стои: Сн: Министерски съвет. Блазе на всички там, хахахахаха :)

Чудо невиждано! Жена да роди и да не е освинена. Стига вече суета.

А защо на 3-та снимка пише, че снимката е от Министерски съвет?;-)))