Джулия Робъртс отново е най-красивата жена

Актрисата Джулия Робъртс беше избрана за най-красивата жена в света от списание "Пийпъл" за рекорден пети път.

Обратно в новината

Коментари - Джулия Робъртс отново е най-красивата жена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново ли? Че аз и преди не съм я харесвал... И не само аз!

Две кофи шпатловка и нищо повече

ха, ха, ха,................

В наше село "тесане" казват на плевенето. Тоест според г-н Чуков Джулия Р. е недооплевена. Някак подозирам обаче, че не се е размечтала за балкански селскостопански труженици :)

Вие си харесвайте плейметките с ботокс в устните и силикон в бюста, които смятат, че излъчването е моментът, в който си вдигат поличките и показват, че са без бельо... Джулия Робъртс е съвсем друг случай и по този случай - НАИСТИНА КРАСИВ!

Не знам къв случай е, но е поне две галактики далеч от най-красивата жена на света. Тва, че не е силиконова пача не я прави "най-красива на света"

Това вече го коментирахме, когато преди 2-3 години избраха за най-красива Сандра Бълок. Просто приеми, че такава е общата нагласа и общия вкус на хората. Красиво е това, което е приятно. А което не е приятно.. ми, не е красиво. Неколцина души имате против предимно това, че са към 50 годишни, а не конкретната им визия. Ами в такъв свят живеем, в който хората живеят дълго и мнозинството не са на 20 години, така че аз нищо странно не виждам в избора.

Че тя никога не е била красива. Поне на мен винаги ми е била доста неприятна. А устата и е като на кон.

Опасен чар.

Ти идиот ли си?

За ваше успокоение, наближава времето, когато ще я изберат и за най-красив мъж, при това без оперативна намеса, така че потърпете още малко.

Това можеш да го напишеш за произволна плеймейтка по избор. Тук обаче не уцели и шегата ти остана неразбрана :)

прилича на щраус в лицето.очите и са изцуклени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Kraсотата не е в правилните черти, а в общото им съчетаване и най- вече излъчването , което ги озарява. Джулия е като слънце, харесвам голямата и усмивка и блестящите и очи!

Въпрос на вкус, както казват. На някои се харесва много, на други малко. Но точно Джулия да ти напомня на леля? Човек направо може да ти завиди за лелите, които имаш.

От тази новина станах импотентен.

Пак ли?? Всеки ден си намираш по една новина, за да се оправдаваш.

Голяма чаровница!

то си е така, но в това списание май не са наясно в кое хилядолетие сме

Ух, тези класации са толкова обектични, че...Едни красавици, дето излъчват - за мен Анистън в лице е посредствена, някои я намират за красива, може би... Джулия е много чаровна и естествено красива, но чак пък най-красива на света, стига с тези титли и изгъзици

Анистън беше изключително миловидна и красива в лице някога, оттам и славата й. Но за жалост е сред жените, които губят почти напълно нежността си със зрелостта, още преда да са остарели. Някак си лицето й "възмъжа".

... то мъжо и възмажа, та лицето ли...