Домашна вода ”Саси” за плосък корем

Никой не обича да харчи пари за скъпи напитки със съмнителен ефект. Тази обаче не е от продуктите, които струват цяло състояние.

Обратно в новината

Коментари - Домашна вода ”Саси” за плосък корем | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Краставицата на снимката не е обелена. За джиджифила - нито се вижда, нито е написано - настърган ли, нарязан ли, белен, небелен...

Преди две години цяла седмица пробвах почти сама на тази вода да карам-ефект НУЛА

Преди 15 минути прочетох същата рецепта във Фейсбук, като под нея пише, че на всеки час се отслабва с по 1 килограм. И харесванията бяха много голям брой!

Който иска да загуби тегло много бързо моля да стъпи напред и да каже кой крайник иска да му отрежа. Гарантирани много килограми надолу за 2-3 минути само. Тия дето преписват и лъжат хората вече не се свенят и от най-обикновени лъжи. Загуба на мазнини над 250 грама на ден е почти невъзможно да се постигне, като се има предвид че 89% от мазнините се издишват като CO2 и останалите 11% се губят като H2O. И това е при човек в кетоза който гори само мазнини. Килограм на час се постига само с ножа...

... пийте бира, яжте картофки, наденички, цаца ... или каквото предпочитате. Лично аз ежедневно изпробвам тази рецепта, резултатът е впечатляващ :))

Да, ама аз съм на 45 години и като бях 110 кила, никоя мацка не ме поглеждаше. А сега съм 80 кила (след развода се стегнах) с ръст 180 и много жени на средна възраст ме заглеждат и определено имам успех. А приятелите ми до един са тулупи с огромни кореми и си седят до полите на жените. Ако ги зарежат, не знам просто как ще си намерят жена с такава занемарена външност.

как щели да си намерят жена като ги зарежат? Ами ще напрвавят като теб - ще се стегнат и като стигнат 80 кг. готово! Хубаво е ако може като се пише и да се мисли, ако може... Май не можеш...

Ти сега похвали ли си просиш?!? Затова че си се оял до полата на жена си и после си дошъл на себе си. Ти какво си мислиш, че жените на твоите приятели и те ако скъсат синджира няма да станат като манекенки ли? Ама те поне си имат оправдание да са занемарени - деца раждат и гледат и тях, и къща, и мъже, па и на работа ходят. А твоя дебел задник е бил само от лакомия и лешперлък. Айде ходи да се връцкаш на стари години, смешник!!!

Аз такива лимонади си правим летото от много години и без некакфа си Саси ли е, ква ли е! Ползвам си джоджен от градината. Не турайте джинджифил, че такава язва ше ви напрай на стомаха или червата!

fall_out

Аз пък съм чувал, че най-помага вода от хасковския район...

Помага... жените в Хасково имат много хубаво излъчване.

Е как няма да имат, нали пият Уран-жада :Д

От всички съставки само джинджифила има някакво влияние за ускоряване на метаболизма ,другите са само за вкус ,от мента и краставица не се отслабва.

Оспорването на глупостите е трудно и безсмислено още повече когато са безвредни.

Сигурно е приятна на вкус. Но плосък корем се прави с коремни преси.

Доста голяма заблуда.

плосък корем се прави с намаляване на общото тегло. след това една липосукция на мастните клетки би помогнала. количеството на мастните клетки на корема се определя предимно от това колко сте били хранени през първата година от живота. ако са ви тъпкали добре - без липосукция трудно ще направите плосък корем.

Предпочитам да пия течността Сиси дор от две места, ту отляво, ту отдясно. Вечната младост си е направо гарантирана.