Катрин Зита-Джоунс за пластичните операции

Катрин Зита-Джоунс отговори на слуховете, че се е подложила на пластични операции.

Обратно в новината

Коментари - Катрин Зита-Джоунс за пластичните операции | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на 47 години изглежда като на 60, защо така са състарени ...... Синди Крауфорт, Моника Белучи, Зита, имам познати на 47 са като мимичета, е на като 20 годишни , но като млади жени са, тези са си баби.

Когато животът ти се върти еднствено около хубавка муцунка и стегнати цици, това е, Минке, положението. А Катето да не си мисли, че извън Холивуд хората пасат трева. Тази патешка човка, която си е спретнала, неестествени скули и присвити очи, говорят само за едно - играл е ножът. Ама май на Западното крайбрежие хирурзите са някакви леворъки. Я Мерил Стрийп колко по-добре изглежда. И не се главоболи за пуста хубост.

Бе с брак, деца и супер успешна кариера, надали животът й се върти само около това. За да изцепиш такава тъпотия грам не си даваш сметка, явно, какво се случва в живота й.

Абе, на 47 е като торта от моркови. Както и да изглежда, ако опиташ няма да повториш.

Не знам, ама световно неизвестни дядовци никоя жена не харесва. А Зита Джоунс е доста красива.

Мъльчи, ва! Мъча са да поставя рекорд по минуси и едновременно броя бабичките във форума.

Явно не сте опитвал торта от моркови...

и коректно да публикуваш снимки от различни години и да караш читателите да преценяват има или няма пластични операции.

Екстра си е жената ! Не може на 50 да си като на 20.

Тя е на 47 години, не е на 50. Има разлика между двете възрасти.

Ами има разлика, на 47 години може да има работещи яйчници произвеждащи хормони, които определят свежестта на кожата, а на 50 години средностатистическата жена е в менопауза, при която вече кожата се отпуска и сбръчква. Та в повечето случаи между двете възрасти има огромна разлика във физиката, отколкото между 47 годишна и 42 годишна жена. Разбира се, че 40 годишна няма как да е като 20 годишна, но не може и да е сбръчкана.

Да бе, и аз харесвах една мацка, мислех, че е на 27, тя била на 30 и си викам, много дърта бре!

Зита ми прилича най много на Мики Рурк....

Не разбирам защо жените, подложили се на пластични интервенции, трябва да бъдат нападани и критикувани, Всеки иска да е красив. И АЗ БИХ ГО НАПРАВИЛА, НО НЯМАМ ПАРИ

Те хората така и не схванаха, че инжектирането на филъри, лифтингът, мезотерапията и т.н. не са хирургични интервенции. Не са операции сами по себе си, няма рязане. И звездите много се вкопчват в това :)

Не си дават сметка, че има доказан риск от рак. Особено когато си правят цици. Там често се генерира туморен процес, най-вече при неграмотно действие на пишман козметичния хирург. У нас има един, който си е вдигнал рекламни пана къде ли не. Жени, не си правете цици, много е опасно!

НЕ ЗА ДРУГО,АМА НАВРЕМЕТО БЕШЕ ИЗЛЪГАЛА МАЙКЪЛ,ЧЕ Е С 10Г.ПО-МЛАДА! И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ Е МНОГО ПО-МЛАДА И БЕЗ ТОВА ОТ НЕГО! ТЯ ПРОСТО СИ ПОСЛЪГВА!

Не знам как го е излъгала, че е 10 години по-млада, при положение, че започват да се срещат, когато тя няма 30... да го лъже, че е ученичка ли?

Защо лъжеш? Какво удоволствие ти доставя да си измисляш? Как може да го излъже, след като тя се снима от 1990 година ТОГАВА Е БИЛА НА ОКОЛО 20 ГОДИНИ. Как ще му обясни, че не изглежда 10-годишна?!

Дядото до нея и влияе ...

Ми да започва да прилича на него !

Да ѝ кажат, "че се е подложила на серия от неуспешни пластични операции", може да е злобарският начин да я жегнат, че "видимо" старее?

Е то на тази възраст няма как да играе ролята на влюбена колежанка. Но жената е красива и остарява крисиво. А дори да е правила пластики, то те са много ненатрапващи се е и не е заприличала на гротеска.

Не знам защо си мислят, че като остареят и си опънат бръчките изглеждат по-млади и красиви. Почти всички прекаляват и не спират навреме с тези корекции.

Винаги се чудя, защо лъжат. Не може до вчера с бръчки и изведнъж, о, чудо, днес нямам нито една! Какво срамно има в разкрасителните процедури - филъри, химически пилинг, ботокс, та дори и пластична операция?!

Понеже не е операция, а инжекции. Бръчки на средна възраст се махат с инжекции доста лесно.