Руснаците в Лондон си избраха ”Мис СССР”

Анастасия Бойл беше избрана за „Мис Съветски съюз” на конкурс в лондонската зала „Трокси”.

Обратно в новината

Коментари - Руснаците в Лондон си избраха ”Мис СССР” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ще правят каквото си искат руснаците, ще си живеят където искат, ще избират мис каквато си искат. Имат самочувствието да го правят. А не да се съобразяват с евро дебилите и да им лижат задниците...

Това беха и моите 2 пенита. Руснаците са си го финансирали, сами са си избрали име, докарали са си красавиците, дали са им награди, рекламирали са си го, радват му се напълно законно. А тука едно грозни черни циганки злобеят. Рускините в конкурса са си красавици, спор нема и не мое да има. Немат (СЛАВА БОГУ!) нищо оПщо с черните фльорци от конкурса Мис Финландия..... Баш си е истински конкурс, толко ли се отучихте да гледате жени без фотошоп и пластични операции? момичетата са си автентични, барабар с липсата си на ентелегентност! Ас това баш си го претпочитам - това са си баш истинските жени! баш истински конкурс! баш истинско сърдечно претпочитание, а не режисирано от чичко паричко! КАКВО НЕ ВИ АРЕСВА, ЯВНО ЛИПСАТА НА ПЛАСМАСОВИ ДЖУКИ И ОПРЕРИРАНИ ГЪЗОВЕ ОТ СТРИИ И НАГЛАСЕНИ ПОЗИ, ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ И ЧИЧКО ПАРИЧКО ДА КАЖЕ ЧЕ ЧЕРНАТА ФЛЬОРЦА ОТ АФРИКА Е ПО-УБАВА! АМАН ОТ БАЛХАР ЦИГАНИЗИРАНИ ИДИОТИ!

ПЪЛЕН АБСУРД. Напуснал си прекрасна родина, за която нашите русофили се хвърлят като матрозовци, отишъл си в Лондон, ама там много лошо и избираш не мис РУСИЯ, явно за тях е мръсна дума, а мис СЪВЕТСКИ СЪЮЗ - да живей!!!

Каква завист от страна на черните циганки у балХар към русите източни красавици. Пък после се чудите защо африканките са расистки и масово се изрусеват и искат да бъдат Мис Финландия. Ето ви тука едно солидно число черни зависливи циганки wannabe руси дългокраки рускини в Лондон.

Като толкова им е мил СССР, защо са отишли в омразния, капиталистически Запад...а не си стояха в прекрасния рай, осигурен им от Путин?

Толкова са лицемерни. Същите като турците в Германия. Седят на хубавото, цоцат където каквото може, ама тъгуват по миналото и плюят новата си родина.

и фамилията и една такава руска Бойл.

Да, руснаците имат такива фамилии, особено тези по европейските граници често са се мешали с немци, чехи, поляци и хорвежци. Самите русняци - имам предвид баш русняците - а не тия wannabe - наистина имат такива фамилии, от преди дори царските времена. А някои просто си съкращават окончанието на -ов, -ова, етц. И пак излиза да е така.

Сама ли измисли това за фамилии?

А защо избират това капиталистическо "мис", а не комунистическото "другарка".

а,кока ще има мистар ссср.

Абе тези защо не си седят по землянките в тяхната обетована земя, като толкова им е мила и драга, ами са се изнесли в омразната им Англия?

Много красиви, само ми се искаше да не беше толко зле като си отворът устата. Виждала съм ноо по-умни и интелигнтни рускини, но да не изпростеваме и ние - това е конкурс за красота, а не за интелигентност. Момичетата ми харесаха и явно просто са си хубави, не видях разни операции или лифтинги дразнещи, поне не забелезАх да има джуки или извращения - е то и сцените беха повечето тъмни де, но това е което се вижда. За разлика от балХар изкуствените чудовища тип Хищник и Извънземно..... в борба за 2 лефа на сцената.... Още повече ми хареса факта, че явно са пуснали до състезанието само истински източноевропейки - руси мадами с дълъг бедър - както си е в Източна Европа, а не грозни африканки, както беше наскоро в Мис Финландия. Демек, конкурса си е автентичен Източноевропейски мадами. Ако бех мъШ, немаше 1 секунда да се коебая - щех да се затичкам срещу първата красавица от тоя конкурс за да я фанем за съпруга и майка на децата ми. Красавици са! Източноеврепейките ноо вадят очите на света...без съмнение са масово красавици! Тук вече не включвам балХарките - ноо се омешахте с цигани, и ноо изпростехте и се измизерихте, нема вече такива красавици като навремето. Ех, навремето, като идеш на море, и плакнеш очи с безброй красавици на плажа ....а сега? циганки като Анита мейзер биле Мисис БалХар - СРАААААААМММММ!

без думи

И ти ли си черна циганка с балХар пасспорт, която иска да бъде Мис източна Европа и да бъде изрусена, и да си направи екстеншъни на бедъра? Айде още една чернилка иска да бъде руса източна красавица....

Титлата е наследствена. И референдума от 1946 е незаконен.

Що мис СССР, а не мис Колхозница?

А англичаните в Москва кога ще си избират мис Англия?

Ами когато Англия стане автономно република на Руската федерация,което сега изглежда невъзможно,но не бива да се изключва,с оглед на развитието на събитията!

И какви са развитията на събитията? САЩ закараха армадата до Северна Корея, а вашият Путак мълчи като пукел. Той Тръмп да не е Обонго меката китка. Ей, много за големи се имате путлерасите, а сте гола вода

Тия носталгици, ако попътуват достатъчно дълго на Изток, точно в СССР ще се върнат... :)) Само трябва да подминат Москва с около 1000 километра. Още ще са в Европа даже. Поне географски. :))

Руснаците в Лондон могат да си правят каквото искат. Имат пари - правят. Мис СССР е защото вероятно има рускоговорящи от бившите републики.

че СССР бил умрял?

"най-красивата жена от Източна Европа" откога е мис СССР? Пияните сволочи още живеят с мисълта, че Ленин е жив ...

А британците си вярват че още са империя... Същото е.

Качествения алкохол явно действа на либидото им и не се тровят с шампоани ами за мацки се оглеждат но тия са едни мамашенки с крачета като на товарни коне но все пак нямат голям избор там,по-хубавите са в бардаците и не ги показват публично:))))))

Ватенките съвсем изтрещяха.