Това глупаво копче! Серина случайно издала, че е бременна

Серина Уилямс призна, че е гледала лична снимка на прогресиращата си бременност, когато случайно натиснала грешен бутон, правейки я публично достояние.

Обратно в новината

Коментари - Това глупаво копче! Серина случайно издала, че е бременна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Желая и лека бременност и леко раждане на здраво, красиво и умно дете с добър късмет.

Въпреки, че тази снимка е далеч от случайността, явно наистина госпожата е страшно глупава да не съобрази какви коментари ще има под нея. А уж плащат на ПРи и мениджъри да им лъскат имиджа ...

Копчето не е виновно, маймуната, маймуната е глупава!!!

Тук някои изказвания далеч надхвърлят обикновения незлоблив симпатичен расизъм. На злобните гнусни расисти ще кажа, че Григор Димитров е бил с нея. Просто - я по-спокойно.

Нищо му няма на копчето, мъжки! Тъпото и глупавото е в отсрещната страна. Акъл, химия, мъжки хормони - не може да имаш всичко.

Браво! Скоро очакваме случайно да пусне видео озаглавено "10 минути преди час 1"

Когато едноклетъчно срещне многоклетъчно ей така се получава ;-)

Орангутан натиска копче. Уникални глупости. Повърнах 3 пъти. Много е гнусно, а за тъпо, да не говорим.

Кога оздравя от рак, кога забременя? Дали продължава да пие медикамента за терминално-болни, а?

как така сте пропуснали новината, че се е омъжила?

TIREX

а ветеринаря какво каза?

Айде стига ни занимавахте с размножителния период на маймуните...

Снимката наистина е важна, за да разсее слуховете, че не е жена.

Гледам dir.bg сте станали филиал на Animal Planet май!

Mnogo im e trudno na nqkoi da priemat, che Serina e naistina nomer 1 i se chudqt kakvo da izmislqt, king kong, gluposti...ima r&b, soul i t.n. izpulnitelki, koito sa dalech po-nejenstveni. Serina s roklq izglejda mnogo fashion naprimer. Gledaite realno...

Чух че щело да бъде Cappuccino

по-гнусни животни от вас расистите няма. Вие също сте маймуни, всички хора сме вид примати малоумници.

Какво всъщност се опитваш да кажеш? Че, да кажем, Ана Иванович и Серина Уилямс са еднакви? Че като сравниш този отвратителен мутант с кое да е бяло момиче няма да изпиташ погнуса? Че между теб и циганина, ровещ в кофата под блока няма разлика? Може и да сме расисти, а може и да сме просто реалисти...

За малко да повярваме, че е "случайно".

в USA всичко става случаино

Дядото

Така е, даже армадата им случайно тръгва на юг вместо на север.

Дира, защо ме изтрихте бе - написах само две букви съвсем по темата "PR" Няма да повярвам, че съвсем случайно се тиражира из нета. Докато Серина е извън тениса периодично ще ни "информират" за нейните ежедневни домашни изяви Няма да ни оставят и месец без напомняне за нея - нали е рекламно лице с договори. Трябва да се подгрява името и. Хващам се на бас, че ще е така.

Искам да видя човека, заплодил тоя звяр!

е дай да видим и жена ти или приятелката щом даваш подобни квалификации, какво ще кажеш? Мислиш ли че поне 85% от хората няма да кажат, че е звяр, а? Не се изсилвай толкова. За всеки влак си има пътници.

Към "90": Ти норамален ли си бе тъпак зоолюбив???От 100 чивека ако даже един хареса тоя Кинг Конг ше е празник...за нея/него. Ненормален извратеняк! Хубаво че са такива като тебе, та маймуните в зоопарка са щастливи. Трябва да си адски сбъркан ако харесваш която и да е от сестрите Уилямс!!! Тъпак!!!!

не бе, дай да видим казах звера с което спиш бе..искам нова статистика колко % го харесват, и колко не! и другия път пиши, като първо четеш вминателно, тиквоч малоумен! Казах, че за всеки влак си има пътници, не съм конкретизирал дали я харесвам или не! Да ти го набием в тъпата чугунена и комплексирана тиква, да ти го набием!

Ами той в арменец а знаеш че арменците за пари са готови на всичко !

Не мога да отрека че е "женствена" и по това наистина се различава от Шарапова. Сигурно е от стероидите които Серина приема.

Бременна маймуна - голяма новина, няма що!

В джунглата и по National Geographic е пълно с такива!