Мениджърите на Джони Деп: Той е закоравял лъжец!

Бившите мениджъри на Джони Деп го нарекоха "закоравял лъжец", след като даде интервю, в което каза, че са го разочаровали.

Обратно в новината

Коментари - Мениджърите на Джони Деп: Той е закоравял лъжец! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джони Браво:)

"Джони Деп отговори, че парите са негови и ще ги харчи както иска." Абсолютно! :)

Така е. "Немъчени" (както казваше баба) пари лесно се харчат. Това само показва колко голям фалш е Холивуд. Там има хора, които изкарват 5-10-20+ млн. на филм, който се снима максимум 6 месеца... Стават много богати за безумно кратък срок. Някои от тях просто не могат да се справят с товара на многото пари. Да не забравяме, че за да си добър актьор никак не се налага да си умен. И ако не си от умните или здраво стъпилите на земята, рискуваш да се самозабравиш - като Джони Деп. Но за да ги има такива като него, са виновни и зрителите по света, които поддържат фалша на Холивуд без да си дават сметка за смисъла на всичко това.

Много погрозня този

Никога не е бил красавец?! Освен това е арогантен, екстравагантен, груб с жените ... дори побойник. Пет пари не давам за парите му ... да ги увеличаваш се иска мозък, нюх, инвестиции, а като му гледам физиономията ... определено му липсват.

Не е той закоравелият лъжец - брат му е. Нали е зодия Близнаци - никога не знаеш, на кой брат си попаднал :-)

ПРЕКРАСЕН АКТЬОР, ОСОБЕНО КОГАТО БЕШЕ ПО МЛАД. ДРУГИТЕ МУ ИСТОРИИ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ. ТЕ СА ДЕЛО НА АДВОКАТИТЕ МУ.

Прав е - парите са си негови, ще ги харчи както иска

нека харчи както си иска, но защо после съди мениджерите си, че не са го спрели да харчи?

Да, вярвай им.

Абе май толкова му е акъла, което му личи и по физиономията. Както са му дали камара с пари, така и ги пропилява от глупост. Умно ли е да имаш 14 къщи? Дори постоянно да се мести, пак е идиотско. Ако има 10-15 деца и ги е разпределил по къщите може да е някакво обяснение.

Пиян човек - съдран чувал!