Орландо Блум не е поканен на сватбата на бившата

Съвсем скоро Миранда Кер ще вдигне пищна сватба с милиардера Евaн Шпигел, създател и изпълнителен директор на Snapchat.

Обратно в новината

Коментари - Орландо Блум не е поканен на сватбата на бившата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Па требва ли? Той ли, че и дава ръката???

живота от нейните, ще и се съберат на свадбата!?Мирандичка, не ще тя, тъй!?И пусти и имена!?Единия Блум, другия Шпигел!?

Тая е 100% лимецова кифла и същевременно неуморна златотърсачка.Прилича на тези от БГ. Реално, Орландо се е отървал. Жалко само за детето, щото без грижите на истинския си баща ще вземе да стане фенинизирано травеститче....За справка.....виж БГ.

Орландо си е купил къща до нейната и са съседи, за да се грижи за детето си.

нали си бивш какво ша прайш там?

Я какво съвпадение! И мен не са ме канили.....

Как пък никой от вас не е помислил, че хората вероятно са влюбени и щастливи щом ще се женят. Желая им дълъг и щастлив семеен живот и поне 2 деца.

Да бе, що миринда не се влюби в мен? Всичко е пари.

Много просто, няма къде да я срещнеш. Трябва да имате обща среда и общи познати. С Еван тя се запознала покрай моден ангажимент.

Дира, да публикувате задължително снимки от сватбата, особцено ако са поканени нейни колежки като Адрианчето Лима и др. знойни каки. Нека Гришо да види какви каки трябва да има - красиви, стройни и дългокраки, а не като неговото черно късокрако цигане. Като хване и той модел на VS ще го призная.

Абе то и аз не виждам никаква логика в това да каниш бившите си на семейни събирания, още повече на сватбата си със следващия ! Тия обидчивите, трябва доста да са изтрещяли !

Еврейчето може да е милиардер (или поне така пише в уикипедията му), но изглежда супер сдухан. Миранда гони някой лев, но на снимките не се радва и ей толкова от присъствието му.

Не е еврейн въпреки името. Християнин е, възпитаник на епископалната църква.

Еван бил сдухан!??? Пада ви се да ви го върнат така умните!

Е кво ще каже Орландо Блум на Еван? - Тая съм ебал!

Ама той от сега й е досаден. Няма да го издържи и една година. Не си ли дава сметка. Милиардер? То след 10-ия милион има ли значение. Не си цени душевния комфорт момичето, глупачка.

Лакомията е любимият спорт на жените. Не ги съди.

Гледайки снимки на този Еван, съм убеден, че Миранда най-вече е харесала банковата му сметка. Що пък не? Може момичето - направила го е. И позитивите и негативите от това са си за нея. Да са живи и здрави.

Шпигел е доказателство, че тези които в училище обиждаме че са смотаняци някой ден стгават милиардери и имат най-красивните жени. Вие колко красиви жени /при това манекенки/ на ИТ специалисти сте виждали? Миранда си гледа интереса, а Еван е типичният зубър, който не е сънувал, че някога ще спи с такава жена.

То пък една жена. Всичко е една реклама по медиите. Много момичета изглеждат привлекателни и без бомбастични фотосесии.

Миранда е готино маце и много младолика, има хубава порцеланова кожа и момичешко излъчване. Изобщо не личи, че му е кака.

Така е.....заслужава си каката и като им гледам снимки какъв чаровник е Еван определено влюбеният ще е той, а не каката

Наистина ли е по-голяма от него? Като разглеждах снимките,си помислих това. Колкото и да е младолика,личи,че е е на повече години.

Жената е добре да е по-млада, защото се състарявате по-бързо от нас мъжете. Ако жената е на една възраст с мъжа си или малка разлика ще изглежда по-стара от него. Повечето от вас след 30-35 се сбабичосвате, особено пушкачките сте като сушени стафиди в лицата. Има изключения разбира се....жени с хубава кожа, бавно старееща и запазили я далеч от цигари, солариуми и др. Мирандчето определено е с хубава кожа нежна и бебешка, но такива като нея са рядкост.

Така е в Орландовци, не канят всичките си тъпкачи, че няма да остане празно място в никой ресторант!

Аман от мъже в хармонични отношения с жени, които нямат сила да е.ат Провоестествено е и толкоз.

От фригидни златотърсачки. Кво му пука на , калибрирал е достачно халката

На който му е толкова акъла и фината душевна настройка да е.е фригидна, която драпа за златото му - пада му се. Да е.е цял живот фригидни.

Какво като не е поканен.Може би хората от кетъринга да не са си свършили докрай работата и да са пропуснали му пратят поканата.Какво му пречи всъщност да се отбие за малко неканен ?

Голяма грешка е да правиш евалла на бивша и тя да показва явното си неуважение към теб. Ако има капка достоинство Леголас неби поддържал близки отношения с нея, особено след като тя не го зачита.

Идеята е тя да го покани, пък той може учтиво да откаже.

Миранда Кер е доказателство, че един има едно друг друго. Може дс няма (големи) гърди, но пък има страхотно лице. Е малко странен нос, но пък сигурно малко дупе.

къде е страхотното в лицето на въпросната, че не го виждам

Всички манекенки и като цяло слабите жени са с малък бюст. Големият бюст изисква по-солидна носеща конструкция :)). Голям бюст обикновено имат пищните жени с форми. Има и слаби с нормален или голям, но са рядкост. Слабите жени са с малки гърди, които обаче стоят нормално на едно фино тяло. А моделите на Виктория до една са със силикон, но естетично и красиво оформен, не като нашите звезди.....

и приятел на Арагорн, да вади пак лъка и да ги изпозастреля. Сигурно хладилникът му е пълен, та чак пращи, затова не трябва да плюска на софрата. Ние тук се храним що-годе свястно само няколко пъти годишно - за Коледа, Нова година, Великден, Гергьовден и ако някой почерпи с диетична житна храна на място за някое опело. Да не тъжи, ще му занесат по малко от всичко в пластмасови и картонени кутийки, а кокалчетата в пликче - за котарака, и той да се облажи, горката животинка, като господарят му изпусна такова маце.

Нормално, не е редно бившият партньор да присъства на сватбата ти. Миранда съм я признала, заби най-младият милиардер в света, при това е разведена с дете и 7 години по-голяма от Еван. Браво на нея! При това мъжът й не е празноглав спортист като на колежките й, а интелектуалец.

Колкото по-високо се цели човек, толкова по-добре. Някой цървул озлобен от живота едва ли би искал да е с жена с дете и по-възрадтна от него. Това е само за по-възвишените хора, които са над нещата (над простолюдието).

За по възвишените тъпаци които ви се връзват, да доуточним

Ти вЕрваш ли си като ги пишеш? Да ти кажа защо този я взима с дете и по-стара-само защото е съизмеримо богата и изглежда чудесно за годините си. Ако беше средностатистическа Бг -мама дето на нищо не прилича след раждане и щастлив семеен живот и осбено ако бачкаше за макс 1000 лв като повечето от вас, може да си сигурна,че щеше да халюцинира само за "възвишен" мъж, който да оцени вътрешната й красота и празно портмоне. :)

Достатъчно празноглав е щом се е хванал с нея.

Празноглавците слушат такива като теб и други прпстаци, защото не могат да имат собствено мнение и да отстояват своето.

Да поканят Обединените Патриоти да видят как се яде и пие