Ева Лонгория: Да, коремът ми е като на бременна

На 42 години Ева Лонгория все още няма деца и очевидно медиите не могат да се примирят с този факт.

Обратно в новината

Коментари - Ева Лонгория: Да, коремът ми е като на бременна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубава двойка.

И ЗАЩО ИДЕШ СИРНЬЕ СЛЕД КАТО ИМАШ НЕПОНОСИМОСТ КЪМ ЛАКТОЗА МА ЛАКОМИЙО НЬЕДНА!

И Шаная Туейн криеше, че е семейна, за да се лепят тийнейджърите по тъпотиите й и по млечните жлези и бедрата на каката. А Бритни Спиърс даже се правеше на девствена на 28. Защо не са като наште - всичко на показ и право, куме, в очи.

Не съм я преглеждал и не знам дали е подута но със сигурност е надута от прекомерна и незаслужена слава гъска дето необратимо остарява и която не може да разбере, че вече не е за такива снимки.

Колеги, ключовата дума в този казус не е нито сирене нито бременност. Ключовата дума е - трътка!

Това сирене май не е в стомаха и а на гъзягата трътлеста. Прокобата на ниските лакоми жени. Като хапват повечко и всичко се лепи на стройната им снага.

Абе, дир-а, верно претоплени манджи. Ми то не е само Холивуд, то и Боливуд има, хем в Боливуд сиганиту много яко! Какви каки има там, какви батковци! Вземете тука спретнета една информативна кампания. Установих вече, че Ридик Рошан имал бил фен клуб в България, а вие мълчите като ...

Ми да пръдне два пъти и ще и мине

И това е изключително важна и интересна новина....

" Изключително интересна новинаще бъде ако в дира -а пасът овце или преживят крави, но едва ли...

Големи комплекси, голяма злоба. На всички по пищни мацки с извивки им казвате "дебели".

претоплена манджа ни поднася Пейчева...., миналата седмица ПАК тези снимки.Пак Лонгория... Ей, ... голяма скука. Ами поразровете и на други терени, може да откриете нещо...Стига сте "пълнили" броя със "стари чанти"

минус, явно е поставен от зле информиран или случайно попаднал тук. Миналата седмица същите снимки на Лонгория. Тази - ПАК, но съпроводени с гастро-ентерологични проблеми на "звездата" Да очакваме ли и нещо за хормоналните ?

И тази, писарушките я правят известна, не друго.

Ми ояде се, спри да лапкаш!

Понаедряла е. Гонеше форма само , докато участваше в " Отчаяни съпруги" , след сериала положението е подбор на подходящи дрехи, с добра кройка и цвят. За снимки по бански наистина се изисква добра форма.

нищо повече от трътлеста латиноамериканка иначе в лице е доста симпатична

Не мога да я разбера. Аз през целия ден съм в офиса в стресова ситуация и примерно мога да приема че имам извинения да не спортувам и поддържам. Но Ева, при положение че това й е работата, като актриса да изглежда добре, и не стои в офис. Та въпроса ми е КАКВО ПРАВИ ПО ЦЯЛ ДЕН??

Жената има сигурно, освен непоносимост към лактоза И гастрит! На мн. хора им се подува стомаха и корема - не гледате ли рекламите за този проблем?! Актьорите също са хора и страдат от заболявания, алергии и т.н. Мислете, като пишете!

Ама ти сметка ли й държиш какво прави през деня? :0) И не, нямаш извинение, че не ходиш да спортуваш, офисна мишка ... виждаме те и колко много работиш де ... из форумите на дир.бг

Стрино, нямаш никакво извинение и спри да разсъждаваш, щото освен грозна и дебела си и не особено умна

Тоалетна на двора нямаш ли си , мари.... ????

Luna0102

Ти остави на двора дали има, ами тоз басейн дет се льопнала, даже има и течаща вода да си измие занника после.

Да, тя си е яка дама, с яки бедра и задни части, а това за корема не е от изварата, тя е на 42, започва критическата и без да иска се подува, но след години отминава, това си е реакция на организъма.

Напред към комунизЪма! :))) Виждам научил/а си ефектите от критическата, но дали научи правописа?! хахаха

глупости

На кой му пука?

Набобила се е до пръсване, не е бременна :)

Няма значение, че коремът ти е като на бременна. Важното е под корема да не си като раждала.

1000 пъти по-добре да беше разждала и с атлетична фигура, отколкото нераждала и кореместа.