Китайка се прочу, имитирайки Елизабет II

Възрастна китайка се превърна в истинска сензация в социалните мрежи заради приликата си с британската кралица.

Обратно в новината

Коментари - Китайка се прочу, имитирайки Елизабет II | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя че няма умиране няма, ама сега спокойно могат да вземат бабката да я замества като се спомине, ако изобщо се спомине.

Извинете, чудя се дали не би могло, ако не ви притеснява и е възможно, съвсем неангажиращо така да се каже, при ваше добро желание и ако времето позволява, не би ли било възможно евентуално да пристанете с тъпите си ковментари? Само питам. Тук в Двореца имаме сведения, че в последните десетилетия се занимавате само с извършването на странни змиеобразни движения около никелов пилон, а през ранна есен у вас замирисва повсеместно на печени чушки и всякакъв род зимнина, чушкопеците работят на пълни обороти, а колите ви втора или пета ръка се носят страховито към столицата с претоварени от буркани и щайги багажници на връщане от родните места. Както се казва в наръчника по етикеция, гледайте си първо вашите "политици" и "политички" с "нежните" и "одухотворени" физиономии и крадливи пръстчета, а останалото оставете на нас както винаги. Не ние идваме да следваме във вашия университет на 748-мо място, а вие напирате да дойдете в нашите. Както казва справедливо и Нейно Величество, всяка жаба да си знае гьола, а в гьола - дори там списък на жабетата!! Приятен дъждовен уйкенд през прозореца, ако нямате възможност по естествени причини да идете да копате. Ваш любящ...../следва подпис/

Не виждам никаква прилика, освен че и двете за баби.

истинската кралица е неповторим РЕПТИЛ

Китайката е на 85 , а има вид да е на поне 135 . А Кралицата е на 91 пък може да мине за по млада от 85.

"...смей се на стар, че да го стигнеш!"

Китайката е живяла по-тежко.

Борбена жена със силен дух! Да е жива и здрава и да се радва на живота си!

На китайка може да прилича, но не като Златка черната.

Сега ме светна, че баба Лиз прилича на китайка

Нещо ми подсказва, че Вашата Кралица от Лондон отдавна не е между живите. Тази ще я купят и още няколко месеца ще бъде истинската Кралица докато минат изборите и разните му там Брекзити....англезити.

Тоя слух и аз го чух. Дори направих скрийншот на уебсайта, който беше публикувал съобщението за смъртта й. Там се твърдеше, че кралицата е починала, и че Чарлз управлява от нейно име след смъртта й, като смъртта й се крие. Не бих изключила подобна възможност, защото е публична тайна, че Чарлз не е одобряван и не е популярен между масата британци. Просто е непопулярен и има лоша репутация. И наистина видях съобщението, с дата от миналата Коледа 2016, когато кралицата зачезна за нещо като 3 седмици да не беше и повече. Понеже следя кралския уебсайт, ами напълно реално си изглеждаше съобщението за смъртта й. Стояло е на уебсайта на кралицата нещо нато около12 часа, и после са го махнали, а междувременно все пак са го видели различни хора и са направили скрийшотс. Аз видях скрийшота от уебсайта, и действително изглеждаше автентичен, защото проверих детайлите - домейн нейма, датата, разделите на уебсайта.....дори бакграунда си беще там. Какво е станало едва ли ше разберем. Британската корона е голям залог и всичко може да се очаква. Също е възможно и Дука да е замесен, защото ако кралицата почине, тогава съпруга й консорта бива свален от власт и става точно никой. Както и останалите й деца. Какво точно се е случило, можем само да гадаем. Ако дир имаше тука опция за атачмент на картинки, можеше да ъплоудна скрийшота, ма на, дир както винаги е в издънка, ебаси скапания сайт.

Rохаnке, пи ли си хапчетата, бе жена?

А може ли сайтът да е бил просто хакнат?

Ами де да знам приятелю. То има образование и образование. После нали се сещаш че Елизабет 2 е с декоративно функции - да маха като нашия бивши Първи на разни церемонии и само това. А пък принципно човек от пролетарита е по-близо до проблемите на народа и да знае какво да прави в определени моменти. то ако дефеницията за монарх е да знаеш как да сервираш слетобедня чай от 4 часа-английска вековна традиция - то аз трябва да съм император 5 то поколение примерно.

Коментиращият "От Лондон" е много прав. Тежка е царската корона. Големият келепир на царстването е само в приказките. Между другото, има един сайт- астрологический сервис, в който ако попълниш рождената дата на Елизабет Втора ще видиш, че тя е родена под една звезда, не си спомням как се казваше, на която и казват кралска звезда. Под нея са родени много кралски личности. Тук се сещам за приказката "Свинарят" на Х.Кр. Андерсен, както и за свинарят Ивайло от българската история, пък де да знаеш?.

Тя откак се родила, те са й нагласили датата в сайта постфактум. Ти да не верваш в псевдонауки като астрология. Нема по-тъпо нещо от астрологията - черта тук, черта там, и накрая един лут ти казва, ти тека и тека. И разбира се, никви детайли да познаеш кое какво е, и паксе минава на фанатизъм и привидения. Нема нужда да си давам парите тогава, аз и без харчове моем да станем фанатик, ако това е единствения начин. Астролози дрън -дрън, манипулират ви за пари и вие си давате задната фуния да ви я осмучат.....

И там мъжете те изоставят , когато си гледаш децата ,къщата и работата.Мислех ,че само нашите геури си оставят семейството и децата когато станеш на 40 г.

Може и да бъркам, но си мисля, че от тази женица ще излезе по-добър монарх отколкото оригинала.