Шарапова към репортер: Женен ли си?

Мария Шарапова намери подходящ начин да отговори на неудобен въпрос по време на една от пресконференциите си на тенис турнира от сериите "Premium 5" в Рим.

Обратно в новината

Коментари - Шарапова към репортер: Женен ли си? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Божее, намериха се хора според които Тестостерона Уйлямс е еталон за женска красота, а Мамашата не струвала. Хора вие сигурни ли сте в сексуалната си ориентация? Като изключим че Машата е рускиня, всичко друго и е наред.

Шарапова е най-сексапилната тенисистка в света.

Изтривалката на Серина се прави на остроумна. LoL Наваксвай Маро, че 7-8 месеца ще минат като стой та гледай и като се върне Кралицата пак ще има да те млати като маче у дирек.

Гът

Що не сложите снимка в цял ръст от Колизеума, а и една с Бердих има - не е зле да сложите и нея - да се ориентират хората за к`во иде реч. Бердих е висок над 196см и тежи 90+кг. "вашата" мара не му отстъпва ни на см ни на кг. Като я видя как се обличам и започвам да си мисля, че Макс я обира до цент, ако не - значи е много зле. Та точещите лиги и сватосващите Григор с тая - вие с жена на 30г. гризяща си ноктите, носеща по-голям номер обувки от вашия, по-голям размер от вашия и по-висока от вас, задника й виси до средата на бедрата и широк колкото рамената й, гърди - амииии липсват, устни като чертички, цвят на лицето - измита чиния, торби под очите 3см, коса 5-10 косъма, бакенбарди и мустаци(изрусени)- ще се задоволите ли с такова нещо? Който не вярва - снимки без фотошоп висока резолюция - колкото искате.

но задник увиснал до средата на бедрата при спортистка е невъзможно!А това,че след нашият не я впечатляват мога да го обясня с изказване от дядо ми /лека му пръст/ ''рускините търсят Българи,ако не са хубави и циганин да им обърне внимание - остават тук''.Просто руснака надига масово шишето вместо краката на жена си !За моя вкус си е идеална Маша бих я изпотил,ако ме разбираш.....най-важното майка и я е научила да пъшка и пари си има няма да си харча моите :П

Много си в грешка за "пъшкането". Явно, че гледаш само картинки в нета. Мара на тренировките си гък не казва. Мълчи като пън (и седи като пън)- питай Адам Лавин. Нали не мислиш, че е случайност такава "красавица" движеща се (уж) в елита на Калифорния за 15 години да я зарязват 50 пъти. Богата,"красива", известна, "умна" пък сама като улична кучка. Нелогично нали? Уж всичко си има - значи нещо не е наред - или е гей или к*рва.

Шило

Друго си е Уйлямс. Стройна и грациозна като газела

Зависи за коя Уйлямс говориш - Серина може да не е стройна, но има всички женски форми в изобилие и не изглежда като евтина колхозничка с изгризани нокти- предпочитам такава жена, а не двуметров травестит. Що се отнася до Винъс - тя Е като газела - крак като въртян на струг, стегнато дупе като барабанче (не като на мара плоскодънната лодка), нормални за тялото гърди.

Нормално е като си висок и спортист, да тежиш повече, не 48 кила. освен това в днешно време коя си изрусява мустаците? процедурите на лазерна епилация са евтини, а тя има достатъчно пари да си ги позволи. А за задника - задникът на жена ти виси до коленете, не на Шарапова :) Нали знаеш, гроздето, като е високо, е кисело :)

"...в днешно време коя си изрусява мустаците? процедурите на лазерна епилация са евтини, а тя има достатъчно пари да си ги позволи..." Именно де -явно тя не може - казах, че има стотици снимки с висока резолюция като доказателство на думите ми. За мен никак не "кисело" - не си падам по бляд, а и има десетки млади момичета по кортовете, които са наистина красиви, но в Дир бг са/сте чували само за Мара щото така иска чичко Макс от 15 години си изкарва парите от такива като вас - жена не виждали.Преди 15г беше лолитка - сега е двуметров шкаф. PS За задника - може да не е като пихтия, защото е спортистка, но е на 4 педи под кръста й - ако за вас е красиво - прошу, она вся ваша.

Умна и стойностна мома! Това е рядкост при спортисти, актриси и т.н. Браво за отговора!

Много красива жена е Машката и това си е.

Гришо, вземи Маша. Ако сглупиш - цял живот ще съжаляваш. Колко деца ще ти роди Никол ?

Маша укъснява с децата или с ранглистата, нямаше ли желание да става първа? Оставете хората да играят тенис.

Хубава е ...

Иска й се, но нормален мъж рускиня не пипа!

Не го слушай ти дойчевелето, там от трети пол разбират, от жени не разбират.

Щом първи я е попитал, явно поне се колебай:))))))

ne

Кой ще го вземе тоя кон? Бахти,колкото и пари да има ,няма да мога да се прежаля

Той и Гришо за това я заряза.Беше с нея колкото да събере малко пари и слава и след това...шута у гъзъ

lu4ka

Е тя пък сегашната мангалка на Гришо много е добра.

Григорий ако беше и достатъчно умен, при неговите данни и талант сега щеше да е номер едно.

Що да е кон бе, Ален Делоне - убавец !! Ти за такава жена и на оня свят нима да се ожениш !!

Да де,и аз това казвам - нито на тоя свят я искам нито на оня.Да кажеш за тоя кон че е хубава жена ...май караш само на злобарки. А що се отнася до Ален Делон,той е като изрод в сравнение с мен

Ела у българско пак Маша, ти за нас си като наша, с туристическия тур, да опиташ пак българския к_р.

Yeah!That was a good one...

опа, брат! и ти ли се изметна на хайку поезия с елементи на възхвала на половата система? интелигинтен човек си по снимка, маани тая работа...

той наистина е тъп..маша е много умна..страхотна

това е за 555:)..да уточня

Маша е страхотна умна ,талантлива красива..пожелавам и да срещне любовта.а с нашия гришо много си отиват.

Григорчо, много си тъп.

Всека Маша е разпоретина, що да не го пита.

Разбира се. И по същата логика всеки, кръстил се 555 е тъпанар :)

... между другото... 555 е тел. код, които не съществува... в щатите, затова всички телефони, произнесени във филмите, започват с 555... за да се избегнат "досадни недоразумения"...