Кобилкина вдига сватба на 11 юни в Гърция

Популярната сексоложка Наталия Кобилкина ще се омъжи за втори път в романтична обстановка на гръцкия остров Скиатос.

Обратно в новината

Коментари - Кобилкина вдига сватба на 11 юни в Гърция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не прочетох нито един положителен коментар за тази жена.. Ако бях на нейно място щях да потън от срам.. Пази Боже от такава слава и известност...

Истинските сексолози не се стремят да влизат в новините със собствените си сексуални подвизи, защото противоречи на професионалната им етика. Нека оставим тази разпусната, лукаво изглеждаща женица да гони "мечтите се" където иска, но да не допускаме отровното й въздействие върху нас.

Тази жена не е "сексоложка" - такова понятие няма - има лекари по сексуално здраве или терапевти специализиращи след дипломиране в тази област. В България такава специализация за терапевти НЯМА, трябва да отидеш в чужбина. В Германия имам колеги които правят 4 годишни докторантури и работят с пациенти преди да им дадат ценз. Тази е самопровъзгласила се шарлатанка.

Ехо редакцията, проверявайте преди да пишете - филмът и църквата са на о. Скопелос, а не на о. Скиатос

А ЗАЩО СТЕ ГЛУПАЦИ,НЕ ГИ ЛИ ЗНАЕТЕ ТЪПИТЕ РУСКИНИ. А И ТОЯ НЕ Е ГРЪК. ТЕ НЕ СЕ ЖЕНЯТ ЗА РУСКИНИ. ИЛИ ПРОСТО Е НИСША КЛАСА. ГЪРЦИТЕ СИ ВЗЕМАТ САМО ТЕХНИ . ТАКА И НЕ РАЗБРАХ ОТ КОЙ ГЛУПАЦИ ТАЯ ВЗИМА МАНГИЗИ,ЗАЩОТО АКО ВСИЧКИ СА КАТО МЕН ТАЯ ЩЕ УМРЕ ГЛАДНА.

Кво става тука, бе?

Наталия Разгонена Кобилкина

Делчо, който я е измъкнал от тресавището и й е отворил очите - сега не е нужен ?! Доста боклуци използват нас- глупаците за трамплин към техния мечтан живот !!

Кобилкина няма нужда от коментар. Но в едно е права - да не покани на сватбата си Делчо ;) Модата на сватба да се канят бивши съпрузи е тотално безумие и идва ИЗОТВЪД океана. Подобни, макар и леки извращенийца, напълно се вписват в налагания от глобализаторите нов "морал".

Охо, ще има първа брачна нощ!

Всеки има право на личен живот. Как я определиха тази, като светска личност, та ни занимават с нейния?

Президента да награди с орден Делчо - спасителя на България от Кобилкина!

защо постоянно ни я натрапвате тази проста колхозничка с курвенски манталитет. Толкова ли няма нормални хора за които да пишете и които заслужават уважение и това да ги споменете.. Хора които са допринесли с нещо на обществото на държавата

Ехххххххххх ДИРа, осмислихте живота ми!!! Довечера ще спя спокойно от месеци наред.

Уникално е как БГ журналята могат едно нищо да направят "популярна сексоложка".

Поредният глупак.

Каква ирония на съдбата, да се казваш Кобилкина, а да си такава кранта. :-)

Наваксва на бързи обороти в... занаята!?

А Катъркина -кога?

Това е пример,че богат и умен не винаги е едно и също...

Не мога да не напиша и аз нещо пошло, в крайна сметка - каквато новината, такива и коментарите. Та, предвиждам, че мадам ще напълнява, гърчето ще слабее.

Прави огледални снимки с мухльото , а той заема пози като жена . Бас ловя , че го води за носа и няма да продължи дълго цирка .

и на Марс да вдигне свадба, ще си остане посредствена и разпусната жена!

А ти още един посредствен неграмотник

Преместих си го от единия крачол в другия, че на Коврилкина ѝ дошло...

Кобилата най-после си намери жребец.

И това не е много сигурно. Навремето на такива им казваме ,,разводач,,!

Eeeх. осмисли ми се денят - Наташак се омъжва, Мика мисли.... за Мара отварячката и НиЛо разбрах също, ама Тоца нещо ми се губи...

Да връща българския паспорт и да изчезва веднага.

Като гледам тая снимка си мисля какво ли ги е събрало тиядвамцата заедно. Нещо май се върти около садо-мазо практиките. Тия двамцата ми мязат на такава двойка. Не е зле великата сексоложка да сподели опит с какви садистични практики е омаяла тоя мазохист.

Моля ви информирайте ни как върви и животът на Делчо, след раздялата с Магаркина..... Не е честно така!

За съжаление си прав.От друга страна... Могла е - направила го е. Тези,които са плащали по една шапка пари на тая кукувица, са го правили доброволно.Никой не им е опрял пистолет до главата. Не е луд този,който яде баницата, а този, който му я дава.

а как говори английски това чудо на природата, е няма такъв смях...даже беше тръгнала да "пробива" в UK, ама не ѝ се отвори парашута.

"Популярната"-Да!

си го е яко такисковал с тази пеперуда алчна. Ще следим до кога ще я изтрае

Коя беше тази...?

Кобилкина се омъжва и се преименува на Магаркина

Възход на куртизанките... да видим ще има ли падение

... абе ташак да става

На кой му дреме за този боклук ..да се омьжва и да си е...ва м..ката на някаде и хич деа не се врьща...

Това са рускините - като пеперудки, от цветенце на цветенце. Където е по-богато. Иначе са романтични.

Хубав мъж е тоя грък!

Кобилкина, освен на бившия си мъж, трябва да целува ръка и други работи (сигурно вече го е направила) и на Слави Трифонов, който я показа по телевизията и направи простотията, цинизма, к рвалъка нещо обикновено з а българите. Много грехове има Слави - дано си ги плати

да бяхме останали под турско, отколкото под комунистическо робство

Идиот ли си или ... ДА?

Как може да се изсипва така непроверена информация...."На Кило" ?!. Филмът " Мама Миа " няма нищо общо със Скиатос! Сниман е на Скопелос. Там е и тази църква за която става дума....! Ама карай, кой ти гледа в тази жега! Скиатос, Скопелос,Алонисос....все едно! Журналисти! Аматьори!

Ех кобилке, кобилке още един излъга. Браво