Мика Стоичкова: Не може компаньонка да е идол

Дъщерята на Христо Стоичков отново избухна в социалните мрежи. Този път тя изрази възмущението си срещу хората, които продават душата си за пари.

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова: Не може компаньонка да е идол | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тогава защо пишете за Мъка?

ПО ПРИНЦИП Е ПРАВА ... НО ЛИЧНО В НЕЙНИЯ СЛУЧАЙ Е КАТО В СТИХА "НЕ МОЖЕ ТУРСКА РОБИНЯ ДА Е РАЙНА КНЯГИНЯ" .... ОТ ТОЛКОЗ МНОГО ХОРА ВЗЕ ЧЕ СЕ ИЗПРАСКА С ТУРЧИН :)

И цъкат минуси най-вероятно такива ВИП "дами", които си изкарват кинтите от богати, известни чичковци.

Дали па си толко уверен, че "ВИП "дами", които си изкарват кинтите от богати, известни чичковци" са се заврели у форума да цъкат минуси на Кумчо Викчо?! Замисляй се малко преди да меташ неща по вентилатора.

Точно тя от каква позиция се "изхожда" по въпроса? И ако не бяха парите на баща й, къде щеше да е сега?

Браво Мика! И то много.

Мика, Мика, въпрос на морал. Щом някой е ок да се продава, няма лошо. Това, че не е по твоите разбирания си е твой проблем.

Твоят отговор само показва ,че Мика е права. В България "морал" вече е непознато понятие. Пропадна държавата, пропадна народът. Точно леките жени със силиконови бюстове и усти са идоли. Браво, Стоичкова !

тая най- сетне откри топлата вода :))

Когато тати дава кинтите, е много лесно да се философства. С този акъл, моето момиче, ако не беше дъщеря на Христо Стоичков, ти най-вероятно също щеше да се продаваш. Осъзнаваш ли го това? "Хахаххаха извинете, надали Мика ще си каже нещо подобно"

От ден на де по- тъпо и по-тъпо същество е това стоичковото.По-тъпо от баща си.

Ще имаш дъщеря и тя ще се продава за пари. Доволен ли ще си ? Може и да те издържа, това добре ли ще е ?

баща с хулигански наклонности и незавършил при средно образование да си помисли тя каква е и тогава да показва завистта си към другите. не че някой от висшето за нея общество ще и обърне внимание там по-ценни са добрите компаньонки. миче за теб само един път има - ставай компаньонка / ама с твоята външност и характер ще си от третокласните колкото и да се напъваш /.

Много знае семплото девойче какви са причините за едно обикновено момиче да навлезе в древната професия. В повечето случаи, в цял свят, това е заради много по-дълбоки проблеми и трудности, а не заради чанти, мерцедеси и телефони. А колко ли е жалко да ти е идол човек, който по най-арогантен начин използва полицейска лампа незаконно (което е криминално престъпление) и най-нагло да избегне полицейско разследване по въпроса? За съжаление откровено семпъл баща, не много остра дъщеря. Поне да можеше да играе футбол като баща си. Много много жалко, че се излага с такива повърхностни изказвания.

Толкова масово момичета с проблеми ? И как стана така? По ограничени са от Мика, щом само до публичния дом им стига умът.Просто искат да са като момичетата с богати, умни татковци/ или бащи с умни крака, световно известни спортисти/. Ама в целия свят има бедни и богати, но нашите "девойки" не го разбират.

Мика няма нужда от колаж.

тази не знае ли какъв "герой" е баща й и чии пари переше а може би още пере .....

на какъв ЧАПАТ се набутва още сега ще се откаже да се омъжва.Гърците са най ЛУКАВОТО племе на земята и са РЕВНИВИ до БОЛКА,ТАКА,ЧЕ И ДАВАМ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 3 ГОДИНИ ЖИВОТ С ПОРЕДНИЯ ИНТЕРЕСЧИЯ!!!

Цела статия за един изплагиатстван коментар у соц. мрежите на стоичковата зъбата кифла?!?!? Баси западналата журналистика! Се едно индиец да критикува липсата на хигиена... Аман от авторитети с начално образование и с милионите на тате в джоба!

TIREX

и пак народец имащ за национален герой крадец и убиец няма бъдеще!

Господи,тая колко е "умничка",като баща си и се опитва да разсъждава и тълкува разни неща,също,като специалиста айн,цу цвай,цу драй!

имена ми дайте. сакам и язе да "мина" некоя известна звезда... имам един познат. играехме баскет в цска като деца. чичи мишо се вика сега. много надарен мАж. катето евро и разни такъви "звезди" си ги шпорка редовно. как го прави тава - не знам!

ееех мика мика, какво име само, ми ти си безплатна, защото баща ти беше добре платен! иначе щеше да струваш 4 лева на сеанс на пазарджишко шосе!

4 са много. Няма кой да даде толкова.

4 лефа? Многу пари бе бате

морал раздава :)

Мике-е-е, Мике, само фактът, че очевидно се възхищаваш на сатрапи като Че говори достатъчно за теб.

явно мурзилъка също си пада по масови убийци и безбожно прости говеда :)

Точно тая да дава акъл... Тази е национална предателка. Жени се за турчин..... Седнала на нас да чете морал....

после разсъждавай кой какъв е....

И какво му има на ника?

Е, турчин, турчин, ама се жени, нали ? Изостанала е, не е модерна като българките, за които бракът е отживелица, а те са "модерни".

Хубаво го е написала Мика, но колко добре щеше да бъде ако баща й най-накрая престане да се прави на разсеян милионер и започне да си плаща сметките по хотелите, например.

... и да не краде хавлиите & чехлите...

Боже, намерила се коя да говори за морал.....

що продължават да ни занимават с изхожданията на този боклук? Тая и морал, да ни чете!??!?!?! Е, няма по голяма подигравка!

Ти предпочиташ да е Курволета Лозанова - курвата на бг футбола

С татко милионер е лесно. Има жени в публичното пространство, които подсигуриха не само себе си, но и родата си, чрез благодатни бракове и пр. Мика не знае какво им е на тези жени, защото не е тръгнала сама от село. В случая уважавам повече една Мария Гущерова например, отколкото човек, имащ всичко наготово.

Мария да беше си запазила някое от семействата, може би тогава щеше да заслужи и моето уважение. Ако се омъжи за някой бедняк ,той ще й търпи голотиите за да си го отглежда. Ама богат мъж ..............................

ММММда, за тъпанарките , адресати на Миковите думи, кухи лейки, очаква ви цел живот една свещена лекота !

Ма микоу , кой ти написа тия умни думи, мЪ , селска твяго ! , хахах.

Също не може зъбата грозница и тъпа като баща си да губи времето на останалите тук...

умна като баща си....

Най-после новина за Мъка Стоичкова. Благодарско.

Хубави думи, но казани от дъщерята на един човек, който уважавам много като един от най-добрите футболисти на света за всички времена !! На НЕЯ ще й кажа следното : ако беше родена от други родители как щеше да размишляваш за живота - по същия начин ли ?! Убеден съм, че друга песничка щеше да пееш ! Така, че такива силни думи е морално да не споделяш в соц. мрежи, ако не искаш да бъдеш намразена за лицемерие !!

Е,има много момичета и жени,които не искат да бъдат като описаните от Мика Стоичкова и без да идват от богато семейства! Наистина натрапването на тези девойки и жени без морална ценностна система навсякъде в медиите е изключително деморализиращо за младите хора.

Далеч съм от мисълта да казвам на когото и да било как да си живее живота. Но да попитам защо се омъжи за резняк?

не е резняк,афанистанец е и е платил да го уреди за зелена карта,тъи че парите за мотика стоичкова са необходими да си купи D&C и парцалки,точно обратното от което се възмущава в коментара

Всеки има право да изказва мнението си по различни въпроси. Ако някой мисли, че не е така - ДА ВЪРВИ ДА СЕ ПРЕГЛЕДА. Мика има право! Аз също споделям това, което казва. Не мога да уважавам един престъпник и убиец - независимо, че е премиер. Не мога да уважавам някакъв милионер след като знам как е присвоил богатството си - ако ще и да притежава "Лудогорец", а работниците му умират от задушаване без предпазни средства. Не мога да уважавам борчетата новобогаташи, защото всички знаем с чий пари станаха такива и от кого ги получиха (лека му пръст на Луканов), ако ще и да притежават "Литекс" Да не казвам и колко "уважавам" разни метреси, мутреси и лансирани от ЧИЧКО ПАРИЧКО чалгаджийски певачки. Няма да ги изреждам всичките но ИМАМ ПРАВО ДА ГО КАЖА.

Aбе, E..л съм ви п....та M..на на всички драскачи!!;))

ице,...и аз да им е...... :))

образование не може да е звезда и да се прави на по-умен от другите. Да пребива журналисти. И да ръси простотия след простотия. А чедото му същото и то. Тая овца да си затваря плювалника че е по-зле от компаньонка - те поне сами постигат всичко с някакви усилия.

Познавам твоята порода!!! За теб е върха на сладоледа да си проститутка, държанка или златотърсачка.

А момиче, което нищо само не е направило, а ползва само славата на баща си - може ли?

Явно има финансови затруднения момичето.

Коя си ти мико да съдиш хората???? От позицията на коя даваш оценка, инженер, лекарка, компютърна специалистка, учителка, счетоводителка ли си ???? Какво работиш ти, какво си сътворила в този живот с принадена стойност или с духовна такава???? Я да се беше родила в едно затънтено селце Горно нанадолнище, където единствената атракция е хоремака със звучаща само и единствено чалга и където от младеж до старец е на градус още в 15.00 часа, дали щеше да съдиш хората. Родила си се със златна лъжичка в уста, ходила си все в платени училища, как пък не те възпитаха на малко смирение, на малко благородство, на малко благодарност за добрия си късмет.Само да уточня-казаното от теб е абсолютна истина, но точно пък изречено от твоята уста......ти която си точно ярка представителка на този кух "елит". Едни Златки са по-стойностни от теб, русата - то не бяха брачни агенции, то не бяха модни, все нещо прави момичето, дори и "моделки" да са били, да не мислиш, че е лесно, поддръжка, търсене на пазар ежедневно, един грам отгоре и си аут, един отказ и си аут, все полагат някакъв труд. Ами ти какво правиш сутрин като се събудиш.......нищо....ти си просто под дефоут "елит".

Златке, не пиши че си по-достойна от Миката да не те накараме да се оригнеш и да замирише на... ти знаеш какво.

Не съм Златка, най-обикновена жена съм, но уважавам всяко човешко същество което полага ТРУД, какъвно и да е, не стои и не харчи чуждите пари и точно такава да дава оценка, акъл и наклон кой какъв е ми идва м повече. Не, че Златките са пример за подражание, но дори да работят върху себе си и върху други такива - правят нещо. Не мога да приема човек който никога не се е замислял дали ще му стигнат да си плати парното да дава акъл кой какъв е, който няма един работен ден в живота си....съдник...не мога да го приема.

Точно ти си тази която е яхнала метлата и раздава присъди - кой може да си изказва мнението и кой не може.

Всички са компаньонки. Някои на едро други ня дребно

Някои са си истински компаньонки.

А кюрдския ти баща какъв е ма?

Дир-а намерете си по-достойни начини да творите, всеки има достъп до Фейсбук и може да види страницата на Михаела, не разбирам тази фиксация да се преписва всяко нейно изречение от Фейсбук за да попълните лайф секцията.

Не я харесвам и не знам дали точно тя трябва да говори така, живеейки в Америка /доколкото знам/, но това което е казала е абсолютната истина за съжаление!

Много компаньонки в дирника :)))).

Ако съдим по минусите е пълно със западнали моми :))))).