Бионсе и Джей Зи официално са милиардери

Общото състояние на Джей Зи и Бионсе, които чакат близнаци, вече е 1,16 милиарда долара. Това изчислиха от "Форбс".

Обратно в новината

Коментари - Бионсе и Джей Зи официално са милиардери | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато има простаци, ще има и такива милиардери :):):)

Тази система обрича човечеството на гибел.Не може да излиза(защото така на практика излиза) ,че някой се труди примерно 100000 пъти повече от друг.В дадена сфера.Примерно Кандински и Павел Филонов са убийствени художници но не са 10000 пъти по добри от куп други на които картините не се повишават спекулативно.За съвременното разчитащо изцяло на провокацията западно изкуство което пусна ''добри ''корени да не говорим.Картини по които се пикае в буквалния смисъл да струват милиони......

Тук говорим за предприемачество, където е напълно нормално да спечелиш 10, 100, 1000 или 100 000 пъти повече от някой друг, поради простата причина, че имаш качества, които друг не притежава. Победителят получава всичко или поне значително повече от този след него - и ако този свят се движи напред е именно, защото има хора, които са успели да надскочат средното ниво, вложили са труд, средства, знания и са рискували много за да имат това, което имат. Изкуството и спортът не са изключение. Ако картините на Пикасо струват милиони - това не е защото е най-добрият художник, според нечии критерии, а защото си е създал име и се е откроил от останалите, които между другото със сигурност са мечтали за подобен успех, но нещо не им е достигало.

Нали жената на Уил Смит каза, че негрите са дискриминирани.............. Явно, че това не важи за талантливите.

Хората още помнят Орфей. Талантите винаги са били ценени.Сега признанието се измерва в милиарди долари. Само при мракобесния социализъм се опитаха да приравнят завистливия некадърник с талантливия гений.!За това пратихме на бунището на историята тази уродлива система.

ае аз си искам плочта на балкантон с модерн толкинг и сиси кеч и пълният хладилник с качствено сирене 1н вид само и почивката на ммц приморскооо а тея черни печки си ги прави милиярдери ако щеш - бачкай плащай кредити купувай им албумите изплащай си апартамента колата плащай скъп ток все ми е тая

3 години поред бях на приморско, на първа линия станцията на БДЦ, до моста;))) Ергенче тогава - 14 дена с 54 лева карта със закуска обед и вечеря, а вземах 400 лева заплата:))) всяка вечер в ММЦто в Нептун...:) Все пак , онези спокойни времена няма да се върнат никога;)Западняците също ги търсят, не сме само ние...:)

ТАКА Е !Сега нека някой се опита да спре силиконовите голи чалгарки ! Култура, култура..............

а тъййй а тъййййй!!! :)))) Еквадооор!!!

Големи теманета на евреите правиха тия.

Е това е бизнесмен ,за една негова песен не се сещам ,а той милиардер-музикант ! А и разбира се ,най-важната новина за един музикант е колко пари е натрупал в банковата си сметка. Хляб и зрелища за стадото!

Да градим цоциализъм ли ? ХАХАХА.

По-добре изгради няколко обществени тоалетни ,че са голям кът в центъра на София.