Мелания Тръмп облече манто за $51 000 в Сицилия

Мелания Тръмп облече манто с релефни апликации на цветя за 51 000 долара на "Долче и Габана" в Сицилия.

Обратно в новината

Коментари - Мелания Тръмп облече манто за $51 000 в Сицилия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че не трябва да има "дами" (второ и трето издание)на такива значими сбирки ,където се решава съдбата на света.Много ясно,че при тези милярди,манекенката няма да носи сако за 15 лв.Що се отнася за другите"дами"-напълно излишно.Никой не е гласувал за тях.Ако искат да се разхождат ,да си плащат.Никой не го интресува в какво е облечена"първата дама"Аз не желая да се харчат народни пари,за да се показва някаква си.....съпруга.дайте тогава да направим президент "дамата".Защото мъжа й остана инкогнито.

Що за чудо е това някаква дрешка, пък била тя и маркова, да струва такива суми... С тези пари могат да се направят толкова смислени неща - например да се лекуват болни деца. Явно тези, които купуват тези безбожно скъпи парцалки не мислят така...

Хубава дреха на хубава жена, а пък който иска - да си оплюе и брадата. Пу пу пу.

Ако не бяха написали, че е на Габана, щях да помисля, че мантото е взето назаем от някоя наша чалга певица.

това само доказва, липсата на чувство за естетика при вас. това, че нещо е цветно не го прави кич, както не всичко, което е зелено е трева. освен това костюма е вдъхновен от сицилианските украшения за карнавалите. по същия начин както един празничен женски шопски костюм не може да бъде кичозен никога.

Средния доход в Щатите за един бачкатор е около $2000 месечно, или $24 000 годишно. Месечна заплата от $4000-$5000 е над средното ниво! Идете в Щатите и сами ще се убедите.

Мантото е много грозно. Иначе Мелания се облича с вкус, ама явно в случая си е въпрос на реклама. Ама верно е много грозно и кичозно!

Само тя си знае какво и струва изборът - този живот срещу подлагането да я лигави противния 75 годишен старчок. Със сигурност не е щастлива и се е примирила отдавна. Може би се е надявала, че ще компенсира с таен тъпкач, но ми се струва, че оня дъртак е предвидил 10 хода напред преди нея и тя е следена и поставена при специални условия срещу запазването на стандарта, който има.

е на мира и хал хабер си няма, нито се интересува от мнението на хора, които живеят в представите си от "светските" хроники пред панелката. Тръмп е само на 70 години и за тези, които са виждали по-далеч от носа си е известно, че това съвсем не означава, че е грохнал "старец". Хората от този клас живеят здравословно и с изключително добър режим.

Нашия келеш с 50 лева в джоба купува на изплащане телефон за 1500 лева, а реве защо милиардерката имала такова скъпо палто... алоо...

дори не му стига до бедния мозък, че за това палто госпожата не се е бръкнала и цент - тя е най-добрата реклама за компанията, която изпраща свои дрехи на знаменитости - най-добрата и безплатна реклама - само срещу 50 000 подарък на госпожата, марката ще продаде още 1000 такива палтенца. Вдянахте ли най-после!

Това е новата Ана Никола смит. Женена за уродлив старчок и само чака да пукяса

не съм сигурна, че ако ти имаше възможност, нямаше да се възползваш... и сравнението с Ана Никол Смит е доста не подходящо.

нерде Стамбул.

Българина - критикува милиардерска съпруга, задето дала 51 000 за палто, самият той - си купува скъп телефон на изплащане ...

До всички дето критикуват Мелания - моля, сложете си снимка на Мишел и Хилари за успокоение.

качествата на първа дама според мен тяабва да са - съпричастност, изисканост, умереност във всичко, хубави тоалети да, но това скъпо палто......... Една богата наша роднина ми подари оригинална чанта LOUIS VUITTON, е срам ме е да я нося, особено в България абсурд.

Интересно как определяте стила на Жаки Кенеди - костюмчетата шанел струват доста над 50к. Също да ви припомня, че същата Кенеди-Онасис при преместването си в Белия дом сменя цялото му обзавеждане защото и се видяло старомодно. Колко смиреност има там? Медиите си играят с фактите и решават да създават герои и чудовища заради тиража, а вие им се вързвате. А лв има всяка себеуважаваща се тийнейджърка така, че си я носете смело и със здраве.

били се интересували колко била платила????? кви са тия цървулски статии не знам??!! мъжа и милиардер, какво значи 51000 долара??? и бедняшките и зависливи коментари започват от бедните ганювци!!! xaxaxa

За сиромах човек ,колкото и пари да му дадеш ..........са винаги малко !!! А ние Булгаристанците по душа и с пари и без пари само за пари говорим и пишем,а полза няма !!!

Оставете палтото, по-интересно ще е филм за възрастни където Иванка и Мелания ги обработва фитнес инструктора.

ами филм дето аз те обработвам има ли?? беден цървул!! хахаха

МЕЛАНИЯ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ,МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ,ЗАЩОТО МЪЖЪТ И Е ЕДИН ОТ НАЙ БОГАТИТЕ ХОРА В АМЕРИКА.ОТ ТУК Е ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА КЪМ НЕЯ.И ГО Е ПЛАТИЛ МЪЖА И ,А НЕ ДЪРЖАВАТА.МЕЛАНИЕ МОЖЕ ДА НОСИ И КУПУВА КАКВОТО ИСКА,ЗАЩОТО И ТЯ Е БОГАТА.АКО НЕ ЗНАЕШ,ТЯ СИ ИМА СОБСТВЕН БИЗНЕС.А НИКЪДЕ НЕ ВИДЯХ БЕЛЕЖКА ЗА ЦЕНАТА. А ДАЛИ Е КИЧ ИЛИ НЕ ТИ СИ НИКОЙ И НЕ ДАВАЙ МНЕНИЕ.ПЛЮС ТОВА ПРОЧЕТИ КОЛКО Е АЙКЮ ТО НА МЕЛАНИЯ И ТОГАВА СЕ ИЗКАЗВАЙ.ВСЕКИ СВИНАР ДАВА НЕПОИСКАНО МНЕНИЕ.ДЕЕ.А И ТЪПУНГЕРИТЕ И НЕЩАСТНИТЕ СЕЛЯНИ ОТ КОЧИНАТА.

Абе бастунке, на теб айкюто ти едва ли е повече от 1.

Ами друже "Мелание" си е доказано тъпа.Къде и прочете за IQ ?Това че пишеш с големи букви те издава теб колко надолу ти е Кюто.Чел съм и туитите ,елементарно та пука.Айде няма да си губя 3 дневният уикенд със запъртъци като тебе,поклонници на курвентии!

Аз бих насочил вниманието към средният доход в САЩ за 2015 година!56 516 долара на глава от населението средностатистически доход! Та питам аз почему средностатистическите тролове на Путин пишат за палтото,и нищо за доходите в ,,кравария" във фалшиви долари без златно покритие?

Не е среден доход на глава от населението, а на домакинство, има разлика, нали?

И така да е!Доходите на американски домакинства са три милиона триста и четиридесет хиляди рубли за 2015 по курс около 60 рубли за долар Ма си байката а?

какво покрива този годишен доход и дали е достатъчен да се плати парното

какво искате - жената на Господаря на света, милиардер, да облича работнически ямурлук ли? Я, слезте на Зевята и си трайте в панелката. Тези новини не са за вашите разбирания.

Милиардер в заеми.А колкото до господар,скоро ще е господар на бетонна килия във Флорънс ,Колорадо.Да те светна там държим специално опасните изроди.Supermax prison!Анадънмо (сигурно това по ще разбереш).

започвам да разбирам защо е този анти Тръмп вой....Боли, когато циреят се пука

Балканец не би се изръсил толкова за жена си, дори да я е избрал от каталог.

Кич и половина.Ама те такива новобогаташи са така ,трябва да се показват.Както казваха в един филм от Куинс (Люлин на Ню ЙОРК ) до Манхатън разлика от земята до небето.Та на оранжевото същество ,дето баща му почнал със строежи на панелки за бедните в Куинс .В Манхатън винаги са имали семейство Тръмп за селяци от кварталите.И сегашната визита в Европа го доказа. А Меланка е познато лице от каталозите за ескорти от 90 те г.Все едно от наша Златка да очакваме нещо!

от коментара ти лъха на пот и пържен лук?

Прекрасна е Мелания! Колко жени в света могат да носят това кичозно палтенце, съшито от парцалчета по начин, по който да изглежда елегатно и стилно? Само Мелания. Е може би и Хайди Клум, но дотук. Плюс това, да не си мислите, че тя го е платила?!

тъпо е да е с таково палто, знаем че имат много пари, не е нужно да се като сноби, не й отива на мястото.

Една мотика и требе и да копа, докато не си изплати сетрето!!!

баща ми казваше - хубавият кон и под съдран чул си личи. Това е матрялът както казва наш Бойко. Не можеш да искаш много. Не знам произхода на Тръмп но просташкото избутване на друг премиер, и незачитане и загърбване на съпругата си, явно не от соя на клана Кенеди.

Ъми че как с този дърт мъж, поне малко да се поглези и тя душа носи, има нужда от положителни емоции :)

Целая площадь цветов!

Имат бол пари, няма да ходят с палта от H&M я. Освен това няма какв отолкова да я превъзнасят Мелания - обикновена балканска пръчка.

Жалко, че си го позволява да го облече, защото е жена на старчето с боядисания перчем.

След като изтърпява Тръмп, полага и се кампенсация. Поне мантото да е хубаво!

и какво от това, и колата на азиз струваше 800000 лева. ама нада ли го пишат в амриканска преса

рулира, отново. Поредното доказателство, че на хубавото всичко му отива.

Страхотна е. Колкото и да лаят активистите, на хубавото не може да се каже, че е грозно.

Има хубави крака, в лице е грозна, малки, хищни животински очички. А палтенцето - циганска работа с много цветя и шарения...

Разкошни снимки. Не знам кой от роптаещите не би искал да има/ да бъде такава жена. А мантото си струва всяка стотинка, шедьовър е.

НОРМАЛНО!МЪЖЪТ И Е МИЛИАРДЕР! ХОРАТА В САЩ НЕ СЕ ВЪЛНУВАТ ОТ ТОВА!ВИЖ,АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ-МАЙКА НИ ЖАЛНА!?!?

Много моля, коментиращите да престанат с простотиите в изказа си. Калкото до Мелания има си манто носиси го, макар че също наруши протокола като не си свали слънчевите очила при посрещането и което е задължително. Колкото до първата дама на България. не съм гласувала за Радев, но като българка ще кажа че се представи достойно, и че всяка от тях се справя според възможностите си. Смятам, че е време да престанем със злобата и простотията и когато става дума за България, под каквато и да е форма, трябва да има задължително само позитивизъм....

Вие госпожа! Злобата и простотията тече във вените ни мадам. Ако я няма, няма и да се наричаме българи - ще загубим идентичността си. Така че продължавайте да плюете драги сънародници, не ставайте родоотстъпници!!!

А на нашата грозна кобила за колко беше роклята?

някво "чудно животно", но нейсе ... се прайш.

С парите им не може да се сравняваме нито ние, нито бедна България, нито президеншата ни, която достойно ни представя и без толкова скъпи дрехи. Специален намекване за всички, които плюха Радева при новината за съпругите!

О, Боже като се сетя за абитуриентската рокля на дъщерята преди две години как хвръкнаха около 4000 евро, нищо не ме впечатлява. Това беше самата рокля, отделно аксесоари, прически...

И що така си се изхвърлила? Да завидят съседките ли?

Какво общо имат съседките? Момичето така искаше, такава рокля й хареса. И не съм се изхвърлила - ме бих могла с моята учителска заплата. Майка ми помогна със средства.

ПАРВЕНЮЩИНАТА НЯМА КРАЙ! Поне не го разправяй, с простотията си ли се хвалиш, пардон, оплакваш се от нея....Пълна селяния...

И аз да се обадя, какви са тези превземки, и то от учителка (ако е истина де). В целия си живот не съм обличала по-скъпа рокля от 500 британски паунда. Какво не вистига, та летите на целата си мизерия да плащате такива цени, като не сте ни принцеси, ни кралици, ни дори бизнес дами?????? За мен това е празноглавие - на сиромашията си, да се изтропаш с текиви суми. В британия се смета за особено лош вкус да се обличаш над масрафа си. Смета се ,че си парвеню и незрял, или да го кажеме направо, идиот. Хората се обличат според джоба си и това е положението. Сичко друго е болно въображение и его на психично болен човек. Дори има установени правила - дрехите и дрескода за някакво събитие като правило се слагат на бъджет - слага се горна граница на харченето - процент от доходите ти. Никой не смета, че да похарчеиш една годишна заплата е разумно. Винаги се харчи под дохода ти, това е правилото. Като има степенуване, примерно за сватба, за погребение, за кръщене, и прочие, но правилото е, да не показваш нещо, което не можеш да покриеш като очакване. Виждала съм хора да бъдат изхвърляни от скъпи клубове, примерно за запознанства, искат да срещат по-богати от тех - и декларират нереални доходи. Влизат вътре след банкови заеми и прочие. В мига, в който ги хванат, а ги хващат, да - и биват изхвърлени и дори докладвани на полицията в особени тежки случаи на изнудване или други незаконни действия .....

Което ми напомня за една смръдла от клубовете преди около 7-8 години, разправеше че искала да посети Лондон и да си напазарува в скъпи магазини...казах й, че нема начин да има толко пари че да купи хародс и стоките оттам..тя го зе на болно его и бех банната заради клеветите й..... Ми не, британците просто не влизат в текиви харчове. Практични са. И като видат некой комплексиран източноевропеец и падат едни тихи подиграФки...... Никой не иска банкови заеми или затвор, заради един парцал. Колко трее да си не на себе си, та да се фкараш в ядове заради един парцал, едни обуФки или една чанта????????????? КуманиЗма ви изеде главите, това са последиците от мизерия душевна, духовна и физическа.......

И от какъв зор? По-хубава ли стана?

Аз пък бях с костюм за 300 лева, обувки за 120 и ... отидох на бала пеша. Не че родителите ми нямаха възможности за повече, просто сметнах за ненужно да се прахосват суми над средния месечен доход на един работещ за една вечер. Нямаше цигански оркестър, намаше 300 гости и други простотии. Пък и абитуриентския бал не е кой знае какво събитие, в наши дни куцо, кьораво и сакато взема висше образование, така че средното не е кой знае какъв успех.

Стига сте нахоквали даскалицата. В България живее не в Бъкингам. Тука ако си много по различен от останалите те вземат за антисоциален. Та така и нейната щерка иска да е красива на бала си както нейните дружки.

че българите сме били завистливи и нямало нужда от дявол до казана ни, а гледайте ги сега американците - за първи път имат президентша една хубава жена и ще се изтрепят да плюят, чак се запениха. А бабанката Мишел им се виждаше хубава, че и Килъри.

Екстра си е жената, щото не е американка, а словенка. И мантото си е екстра, макар че тя каквото и да сложи все ще е УАУ :)

Това е така нар.- 3D сако и не го е купила, а са й го подарили от D&G, само и само да го облече и да им направи световна реклама. Иначе не знам какъв ще е ефекта, като е толкова кичовско това облекло.

И дипломатично. Точно в бедна Сицилия да се киприш със скъпи, но кичозни одежди....Надявах се, че поне тя има вкус и такт.

Много ти разбира главата от кичозни "одежди". А в "бедна" Сицилия има два затвора - един срещу друг. Разделят мафиотите от двата клана да не си изпорежат гърлата, ако са заедно.

Колкото издръжката на една бг ку*ва за 7 години. :)

А нашата Свинеса има торба от 5000 бългаски кожи.

"президентът Путин има колекция от часовници, която струва близо 6 пъти повече от официалната му годишна заплата, която пък е 88 000 евро"

Толкоз малко?!?

А колко е средният доход в Матушката? И колко струваше един от часовниците на Батюшка Царь?

Шопски коментари не си губете времето ами отивайте да доитеКравите !!!

с цялото си анти-Тръмп отношение, в слуая не си мислете, че мантото е купено - това е 100% реклама на марката, която като всички други, изпраща свои дрехи и аксесоари на влиятелни дами, хора от шоубизнеса, което е безплатна реклама и най-добрия начин за печалба.

Първата простигутка на Америка