1/4 от британците ще изневерят през лятото

Анкета показа, че една четвърт от британците изневеряват по време на почивка, съобщи в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - 1/4 от британците ще изневерят през лятото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай сега нумбера на туристите британски в Иби'са и Слънчев бряг.... спрямо целокупното население на британцията..... Както казАх и по-доле, има си пазар за сичко - в Сого сигурно ше е 80% изневереващи, може и в Иби'са - но къде слагаш останалите от статистиката (кату мени), серьозно те питам?

еи будали! какво крашкане, кои е лут да проси проблем? кои е лут да гони михаля и да верва, че ше намери мераклиики за ебане по баирите????? чесно, ама оцтрани, изглеждате безумни и откачени.....не е изненада, че света ви презира и ви се смее...... между другото, в британцията е по-ефтино да имаш сапруга, отколкото случажни вразки. страшно ноо хора се опарът и после отказват да имат кото и да е случажно наван. един хотел за една нощ е 200-250 паунда плус ражодите по срещата, които спокожно могат да стигнат 500 паунда за скап ресторант и още толко за дрессинг код. кои може да ебе тека, очевидно не секи, хапнеш, опиташ и фърлиш. каде по-сигурно е в кащи, нема болести, жена ти е там, готова. изневерата в британцията е толко скапа откам разправия, сад, издражки, роднински истории, отнемане на деца, че хората не искат и да чуят. защо ядове, защо разводи, защо децата дадени на свекърва ти? защо издражки по 500 000 на година? и тук не се зема предвид дохода на разведения - а сада начислева по ражодите на сапругата и децата. мая да му мисли как ше изкара за семеиството си. негова си грия. нема такова нещо, мая можел да плаща не повече от заплатата си. не, тука се сади по нуждите на семеиството. семеиство иска издражка за 5 човека, мая ше работи да осигури и да плати, иначе влиза в затвор и става страшно. познавам полско семеиствто тука ,натурализирано. мая отиде при друга полякиня в полша. сапругата го ощави с 2 мелиона семежно имущество и му отне децата...хак и е сега и на либивницата, и на либовника..... разводите в британцията са толко скапи, че хората се оглеждат за сека крива дума.... на тоя фон и тая култура, дали можете да си представите как изглеждате, дошли недоебани и алчни за сека меривлиза путка......и как ви презират.....и колко сте отритнати и презирани и на даното.... тоаа не ви е балхар!

тук в британцията се развеждат за крив поглед, особено мусулманите и индижците, ноо емоционани натуре. не смеем да мислим как би изглеждал развод заради изневяра в тези общности. сащото е при шотландците и ирландците - тия са католици. там нема развод, и там изневярата се наказва со смърт. но балхар умрели за далавераджииска ебня и изневера дебнат да идат на планина в шотландия и верват, че там е женсцка навалица за един олигавен мек цигански кур..... неам думи просто....

25% изневерили е нещо като преценка на око, и е явно, че е преписвано без мисъл. процента е дори по-малак, и е немислимо да баде сравнен с масовата и поголовна ебня из порутената балхар. като извадиш полигамните и гежските бракове (кадето си се изневерева по пезумпция...) като извадиш младевките опущения в нестабилни парви вразки...останалото е буквално нищовен процент. да не забравяме, че не е посочена анкетата, анкетираните и на каква база са давали отговори. но дори и бегал поглед дава преценка 1:4 - един изкръшкал на 3 които са верни. и това преко сили, защото зависи от участниците и бекграунда и'м. в сохо например поцента би бил 80%. но в цела британия, и особено по селските раиони, процента спокоино може да се сложи на по-малко от 5%. и дотук не сам говорила за религии, верващи и религиозни общности.....и какво се случва по тоя показател .....

Ах и как щех да забравим! Ако тръгнеш да ебеш насила, то закона ше те намери и смачка за отрицателно време! Тук в Британцията не се ебе, ако жената не си е поискала! Това да тръгнеш да кандърдисваш некоя, или да я увещаваш, да я обарваш, да я натискаш против волята й - за нема и 5 минути ше бъдеш окошарен и на разположение на пакистата в затвора! И това е непознато на балХар маШленцата - точно както на азятските диваци, които идват в европа и почват да обарват жени, щото не са видели примерно жени с къси поли! Типичен пример за азятската ви ориентация - да натиснеш некоя женичка и да викаш, ама тя го иска! АКО ЖЕНАТА ИЗРИЧНО НЕ ЕПОСОЧИЛА, ЧЕ ИСКА СЕКС, ВСИЧКО ДРУГО СЕ ТРЕТИРА КАТО ИЗНАСИЛВАНЕ! Та това да одиш по баирите и да си мислиш, че ше намериш там женички умрели за паламарката ти ...и да ги натиснеш в планината без значение те какво искат - ахахаха! с хеликоптер ше те намерът и окошарът, и в затвора ше обесневаш на пакитата дали си си купил памперси за следващите 15 години! Честно, ама тоя коментар отгоре е направо безумен - и е видно от самулет защо не виреете в чужбина, балхар ефтинджос ебачите!

В страна от 65 мелиона, има сичко за сички в изобилие. Не е като в балХар, 100 ебача накръст и се знае дори кой може да го дигне и кой не. На текъф огромен пазар за връзки, има буквално сичко което можеш да си представиш. И никой нема зор, ако не разбииш, да кръшка. И сичко се знае. И както вече казах, културата на социални и лични отношения е коренно различна. Да тръгнеш да ебнеш на далавера на такъф огромен пазар, ми това е като да плюеш в чинията от която ядеш. Ти плюеш ама само в своята чиния и само себе си нараневаш. Хич нема да споменавам мултукултурализма и недай си боже да попаднеш на пакистанка (там ше те дерът жиФ ако ебнеш пакистанка....примерно...мулулманките не се ебът! за да си немаш прублеми после с целото семейство и още 2 милиона роднини директно дошли от пакистан да ти одерът кожата наживо!) примерно. Не щъ да споменавам какво е в индийските общности, какво е в китайските.....тук балХар е безпомощен просто да си представи целата каша на мултукултурализма. Отделно самите британци са ноо люти и ако се почувстват засегнати, ше видиш страшен зор - виждала съм какв осе случва да влезнеш в очото на британец - и разправата е жестока! Не искам дори да псоменавам руската и полската мафии - балхар хабер си немат какво е да се спречкаш с текиви! Коментара отгоре е трагично смешен, неадекватен и имбецилски..незрял, малоумен ит откровено откачен! затова не се корирате по света - заради психиката на цигани и бай ганюфци!

Или да ти шарът очичките и да си го търсиш нарочно...просто нема нужда да го търсиш, то си е насекаде, но защо требе да се вкарваш в прублеми???? тогава просто си седиш самичек или в полигамна връзка ...и си ебеш, и на никой не пречиш. Но да се вкараш в брак, знаейки че жена ти е моногамна, ...и да я лъжеш НАРОЧНО! това тук просто нема как да се случи - хората се уважават един друг и не се нараняват НАРОЧНО!

Една от основните пречини да бъдат третирани тека балхар по света и конкретно в британцията е циганския менталитет. Менталитета да се крадне, да се завлече, да се издалавери. да се ебне, да се сипе повечко манджа в чинията, да се не минеш. Точно това се гледа с текова презрение в британцията, че ше ти е трудно да си го представиш. И идва некой балхар тука с циганската ментална нагласа да крадне и издалавери, ив кратък срок бива засечен ко прави, и хората го наритват, и повече не шът и да чуят за балхар. Капиш??? И за връзките е валидно - една от огромните пречини балхар да не мога тда завържат връзки в чужбина, и по-конркетно маШленцата балХар. Ноо им пречи циганския менталитет да ебнат, да краднат, да излъжат, да не се минат. Това страшно ги държи в социална изолация - в мига, в който те усетът, че си мизерник. Тук не че нема и текиви, но са изолирани, презирани и отритнати - точно наобратно на балХар. Тук се цени да си щедър, мек и учтив характер, мил, вминателен, любящ, има си етика, има си правила, закона НАИСТИНА СЕ УВАЖАВА И СПАЗВА - със сички човешки сили, колкото е възможно де, за едно слабо човешко същество. Знам, че на балХар това им изглежда невероятно. ЗНАМ. Затова балхар са толко социално изолирани и са третирани като буклук - защото СА БУКЛУК! С циганските далавери и крадване, с непрестанните циркаддийски номера ....немат и капка идея как са презирани и отритвани! При толко секс под път и над път, на кой избецил ше му хрумне да си развале семейството? може да се случи да се влубиш, да ти се променът чувствата, да срещнеш и друг човек, който да ти е интересен...и там вече е на кантар. Но определено я нема тая култура 'ДА ЕБНЕШ' НА ДАЛАВЕРА, ИЛИ ЗАЩОТО ТИ Е ИЗПАДНАЛ СЛУЧАЙ.....

И го нема тоя зор да е безплатно - хората си плащат за сичко, и сметат, че обратното е грозно, и го избегват. бегат от далавераджиите като от чума. да имаш тоя менталитет в британцията е да направиш тека, че да те третират като чумав. Никой нема да ти е преятел, ако далавераджийстваш и лъжеш, мамиш и кръшкаш...хората ше те изоставет и ше те сочат с пръст като пропаднал. Точно наобратното на балхар. Както обесних и по-горе, културата на социално поведение е коренно различна. Знам, че ви е неразбираемо ....ЗНАМ...!!!

В Британцията има и други неща, които в балХар ги нема. Има агенции на частни детективи, които могат да проследят някого точно по буквата на закона, и да предоставят законни доказателства в съда. И в съда развод за изневяра се тълкува по друг начин, и излиза страшно за изневерилия. Има не само частни детективи, но има и начини да провериш по сателит, по кредитна/дебитна карта трансакции, по ако щеш телефона ти. Ако щеш, по имената саму, веднага можеш да провериш има ли некой резервация за хотел или друга резерващия. Знам, че това го нема в балХар. Знам, и че съда се подиграва с тея неща. Тук един развод по изневяра може спокойно да ти отнеме сичкото, вклюючително и децата. Нещата са безпределно ясни и хората не се шегуват с текиви неща. Дори принц Чарлз предпочете първо да се разведе, с всички последствия, защото извънбрачните му връзки станаха скандални и нещата излезнаха от контрол. Колко повече това е за обикновените хора, които нямат неговите привилегии и протекции. Мислата ми е, че хората не си търсат белата както в балХар. Може да се случи, но едва ли ше се случи нарочно, напук или защото некой има деЦки акъл и иска да нарани или просто да пооскубе малко перошината на некоя курва. Курви насекаде, курви да искаш....нема нужда да се вкарваш в семейни проблеми. Хората са просто рационални. Ебът колко искат и без връзка. като се наситът и им се променът приоритетите, свиват семейното гнездо и там си и остават колко може повече. Нема го тоя зор да се лъже и кръшка. На хората дори не им хрумва. Нема нужда. Секс е достъпен насекаде, никой нема нужда от пишлигарски истории и недозрели пубертетски поведения.

И знам, че балхар не могат да го разберът ! знам! Насекаде по света е трудно да си откриеш полвинката - в британцията хората яростно полагат усилия да си запазят семейството - а не обратното, както е в балХар - да го съсипят. Знам, че не ви се верва, но тфа е полжението. Знам. Коренно различна култура на отношенията и индивидуалността. Коренно различни закони (развода излиза майка си и баща си...) .....и коренно различно разбиране за нещата от живота. Знам. Живея го.

В Британцията, един развод излиза скъпо. Хората НАИСТИНА си правят труда да са внимателни в семейството си. Случват се и разводи, да. Но това е живота. Плащаш и продължаваш. А в Британцията времето е много пари, не просто пари, а много пари. Никой не може да си позволи грешки. Случват се и грешки, но....хората не ги искат и не се натискат да грешат, както в балХар. Затова и по сайтовете за дейтинг и по дейтинг срещите, хората са откровени и си казват, аз искам това, а не искам онва. Това ми понасе, онва не. Щото после стават сакатлъци и сакатлъците струват много пари - и на двамата. Който иска искрено връзка, си го казва, и си изброява приоритетите. задължително се указва дали си моногамен или не. Полигамните да се чифтосват в полигамни, те си се разбират ко искат и ко не. Ние тека си се намерихме - заявихме си, че сме моногамни, и това беше - и никога досега никой от нас не е почувствал нужда да ходи другаде. Знам го с абсолютна сигурност, по простата причина, че тук всичко се вижда. Има камери насекаде, и не можеш да мръднеш без да излезне наяве какво си правил. Знам, че в балХар не е тека - знам. Но тук е тека. Нема просто текъф начин, некой да мръдне и да не се разбере. Въпрос на време е. камери, снимки, социални мрежи, полиция (да, влизат по хотелите...) и дори сателитни снимки....буквално е въпрос на време да лъсне. Знам, че в балХар не е тека - и знам, че хората търсат секи начин да кръшнат. В Британцията кръшкането изобщо!!!! не е приоритет - можеш да си хойкаш съвсем законно колко си искаш и без да си във връзка - и за тези си има маркет. Нема зор да криеш, нема зор да правиш нищо насила или нежелано.

Ми просто нема как, щото по баирите не се скупчват текива кьорпенца. Това първо, и фторо, той ако иска ше го направи и по друго време. Ама не иска, щото Лондон е опасен за случайни връзки. Но ти не ги разбираш тея неща - просто и двамата немаме афинитет към странични връзки, и това е базирано на нещо, което е извън секса - на любов и доверие, на грижа и всеотдайност. Знам, че това е девалвирана ценност у балХар, знам. Но си го има по света, за ваше съжаление, дето не сте го никога откривали. Показваш мисленето на полигамно същество. Има и моногамни, да те осведомя. Разликата е в майндсета. Просто на моногамен нема и да му хрумне. Знам, че полигамния тотално не може да си го поедстави. Знам.

Из дира има почитатели на изневеряването, щото редовно виждат статийки в полза на изневярата и коментари под тех възхвалеващи ебнята встрани. Ето ме, живеем в Британия, ние отиваме на хайкинг през юли, за да търчим заедно по планините в Шотландия, а не за да си изневереваме. От приятелите ми, също не съм видела некой да изневерева. Койт ое свободен, ходи да си се ебе, но това не е изневяра, щом немаш партньор, къф е прублема да си се ебеш дето си искаш. Тея ми преятели така си и казват - ние си стоим свободни нарочно, и не търсим партньор - ние си искаме свободната ебня. Тук хората са ,много свободомислещи - това се тиква дори по сайтовете за запознанства - искаш връзка - тикваш връзка, и си намираш некой за връзка, който иска същото. нема ги лъжите както в бълХар - да се приказват секви измишльотини и после да се лъже. Тека нема и излъгани, и разводи заради изневяра. И между другото, семейството в Британия е на почит - семейните хора са уважавани една идея над другите, и им се дори завижда. Всички искат хубаво семейство, и свестен партнер. Това е стандарта в британия, а не ебнята и изневерите, както е в балХар. Ово е стандард - семейството на доволни и добре пасващи си партнери.