Кан се влюби в българския екип на ”Посоки”

Световната премиера на най-новия филм на Стефан Командарев "Посоки" премина при огромен интерес и бе изпратена с бурни аплодисменти, съобщават от "Дневник".

Обратно в новината

Коментари - Кан се влюби в българския екип на ”Посоки” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-достойно щеше да е, ако бяха си замълчали след този пореден нулев успех. Тия приказки "Загубихме, ама всъщност спечелихме" са като след партийните избори.

Значи са се влюбили в абсолютно всеки филм?

срaм ме е от тези простаЦи

Щото вие в катуна сте мега изискани, а асане/ айше :))))

Голямо влюбване, голямо нещо.... Току що раздадоха наградите - нашия прехвален пуяк го няма там.... Влюбването, май е само в платената персона на авторката, командирована до Кан за сметка на екипа.... Гнъс.

готино представяне, готин английски.

смешниЦи

Изключително слаб инглиш. Ноо далече от изказа на нейтив спийкър. Не се излагайте бе хора, първо го научете и тогава се записвайте на трейлъри и филми! ПС: даже чистачките в Лондон говорът по-добър инглиш, язък ви за претенциите че сте образовани!

Няма нищо по жалко от тъп и злобен български чесън. А английския на актьорите и режисьора е напълно приемлив.

ами те чистачките го научават (силно казано) през осмоза в Лондон...колкото и да е тези актьори си живеят в БГ.

Има много хора по света които знаят какви са проблемите бе, които сега някои сега уж почват да осъзнават при това частично чат пат! Това така да се каже видео и никакъв нов проблем не видях. Тези филми са си за вас, да си вземете хонорарите. В България винаги всичко е било едно лустро, а под лустрото кал. Надеждите ви някой да дойде да ви изрине калта и да ви лъсне лустрото са меко казано смешно наивни.

Няма как да коментирам филма, след като не съм го гледал. Ама един от любимите ми филми е на Командарев - Светът е голям и спасение дебне отвсякъде . И книгата е класа . Разбирам помията , която се лее тука , отдавам я на носталгия . Живеем в глобален свят и индивидите , които мразят България , с лекота могат да си сменят и местожителство и гражданството . Югоизточната ни граница е отворена , пък и пакистан не е далече. Лек път :))))

Да бе, много някой ги е въобще забелязал.Айшето говорителят на БНТ в Кан, дори не си спомяше победителя в категорията, та го търсеше в записките по време на репортажа, какво остава публика и критици да си спомнят , че и влюбват в десетките филми участници

дааа, и на мен ми направи впечатление, че г-жа севда шиш е завлякла тенденциозно цялата търкиш диаспора в БНТ на безплатна разходка до Кан.

е категория с филми които са на загуба т.е не могат да спечелят от свободна продажба на билети. някои им казват режисьорски поглед или фестивални филми. но като цяло тактично определение за филми които немогат да си върнат парите:)

Негледаеми филми. Дето събират десетина човека публика, от които половината си излизат преди средата на филма.

От сърце се радвам на ежедневните ни успехи . Браво ! Не съм гледал филма , ще го направя с удоволствие . Горещо препоръчвам една брилянтна Българска комедия - Секс академия за мъже . С нетърпение очаквам и Възвишение на Милен Русков . Новите ни филми са с класи над оливудските бози в стил трала-ла , малоумните касапници и рязаните помии. От някои коментари оставам с впечатлението , че английската шльокавица е задължителна в прекрасната ни Родина :))))) Да , ама не ! Със здраве :)))

Човече, ако наистина ти е харесал филма "Секс академия за мъже".... Това е един изключително глупав и недодялан филм и всички холивудски бози са по-добри от него. Това не е хейтърство, просто филмът е изключително слаб. За "Посоки" не знам, не съм го гледала, но е хубаво, че е селектиран в тази програма на фестивала в Кан.

ама само link знае за влюбването

дано да е така защото има склонност към преекспониране и откровени хвалби

сме тръгнали да се излагаме с битовизми, да афишираме най-гадните си неща, трябваше да вмъкнат как обираме от ковчезите цветя и ги даваме в цветарски магазини. А когато хвърлят в пещта покойниците събличат ли ги или само ги събуват и къде отиват дрехите? Това ли е най-важното, това ли е нашата единтичнст?

Малкият народ така смята. Важно е да се унижат българите !

на снимките нито един репортер да ни се радва. Не завиждам, напротив ще се радвам много ако получим някаква награда, ама предварително да слагаме тиганя.... Виждам възторжени и щастливи изпълнители, няма лошо. И ние като ходим на екскурзии се снимаме по емблематичн места и винаги усмихнати - зеле-е.

Срам ме беше да им гледам самоувереността, съчетана с гадно произношение.

излагат се - това ние го считаме за престиж - да ни съжалява някои, да ни се чуди как така сме в ЕС и се обиждаме като ни считат в него само за пълнеж и геополитика. Що не направят филм за циганските гета - ще изкъртят мивките. Защо трябва да се говори английски. По-престижно е на родния си език - има преводачи, не може тези да не са се смяли на Бареков.

Първо трябва да намерят филм който да изимитират. Можеби някой индийски филм.

Като не може да говорите английски си вземете прводач вместо да се излагате.

ама то целия Кан ли се влюби, както съобщава заглавието или само журналисти - колко на брой? Без да зная филма - признавам на този не знам нито фабулата, нито времето което пресъздава ама ние казваме - Умря циганката която ни хвалеше, та сега ние сме се заели...

На този с разваления английски ще кажа: С този филм ли представяте културата ни? Това ли е вмъкването в българската идентичност? Така ли ни представяте по света... крадящи обувки на мъртъвци. Доволни ли сте от снизходителното потупване по рамото. Един свестен исторически филм не направихте. Може би нямаме история и личности. Или просто не е угодно да се представяме в тази светлина.

много точен коментар.

На снимките се нижда чекнене на мястото, на което позират звезсите в Кан. И никакня оина душа наоколо. Очевидно са си направили туристически снимки и с тях се опитват да се отъркат в голямото събитие. На глупавите актьорчета и режикьорчета някой трябва да им каже, че известността не е полово предавана болест и не се прихваща.

Най ме радва тенденциозно наг8зено положение на бг-кинаджии и смешното ниво на владеене на английски и френски демонстрирано във видеото. Аман от тъпи актьори в Бълагрия, да ви имам кухите тикви, пълни със самочувствие!

за пореден път се продаваме в чужбина с предсказуемите теми за беднотия и имиграция. Очакваните теми от балканите, които винаги са гарантирали интерес. А тези актьори са типични мишки - никакво достойнство.

Аха, нека продължаваме да се унижаваме и да си сипем главата с пепел.. нека покажем на "запада" колко е гадно у нас. Това ги кара да се чувстват "богоизбрани", кара ги да се чувстват доволни, кара ги да ни потупат снизходително по рамото.. ура!

и аз това забелязвам- за да се хареса БГ филм трябва да представя страната в най-лоша светлина. А бг-г*золизци веднага услужливо оплюват страната си за 5 мин псведо-слава. Само че, аз понеже живях на доста места по света и в момента съм в чужбина, мога да кажа,че БГ определено не е най-лошото място за живеене. Срам на БГ кино-продажници за лошото представяне на родината!!!

stan_posta@

България не им е родина. По-точно това им е втората родина. Имат си друга, на която служат. Виж им фамилиите, български ли са ? На повечето ?

Аха, това с пепелта, бравос! Доказва колко си в час с модерната емоционалност. Библейство, индуизъм ваапше интернационализъм здрав ВИ тресе. За 15 минути слава на конвеир автоматично задействате плюпавлника? Щото комай плювачите по българите и вмнеяващите само лоши качества на българите станаха повече от плюените.

Точно се чудих, защо в Кан всички са влюбени в нещо, пък то какво било...

Българското кино отдавна трябваше да е минало имитаторския си период. В "Посоки" е очевидно взаимстването от филма Night on Earth от 1991 г. Даже и там имаше свещенник, но беше клиент. Липсва смелост на българските автори, гледат да се харесат ползвайки нещо познато.

Този т.н. Денолюбов, не знам колко става за актьор, ама има вид на човек с много сериозни проблеми с алкохола.

"Една малко позната страна"! Само дето това е най-старата съвременна държава в Европа, и от нея е тръгнала втората по значимост азбука на човечеството и християнството за останалите страни от Изт. Европа. Но всички знаят къде е Румъния... ХАХАААА!

за веселото ти настроение - Ха-ха-ха. Факт е, че България беше и продължава да е в голяма степен непозната като държава, култура, история и т.н. за повечето хора в Западна Европа и по света, независимо от богатото си културно-историческо наследство. И за това сме си виновни най-вече ние, българите, защото почти нищо не правим за да показваме тези неща на света. Нямаме елементарни туристически продукти по темата културно-историческо наследство, огромна част от историческите ни паметници и останки от римското и тракийското минало тънат в прах и бурени и изобщо не са отворени за посетители. Най-вече държавата ни няма стратегия за развитие на туризъм с насоченост към културно-историческото ни минало. Една поправка: християнството не е тръгнало от България към другите източно-европейски държави. В тези други държави християнството е дошло или по линия на Ватикана или по линия на Византия. При нас също е дошло от Византия. Виж азбуката е наш принос. Ако княз Борис 1 не беше приел учениците на Кирил и Методий в България и не им беше осигурил условия за работа азбуката създадена от Кирил и Методий щеше да изчезне в забравата на вековете.

Не си прав, че нищо не правим. Лично аз поне по пет пъти на ден лайквам българското знаме във Фейса или най-малкото поствам поне две снимки на Кубрат Пулев... Така де, да си имаме уважението... :)

Пак ни се представя желаното за действителност ... Както и "великите успехи" в туризма - който иначе няма персонал и чукундурите-собственици бродят из сливенските цигански села да си търсят сервитьори, камериерки и миячки на съдове (представям си как ги мият!) за 500 лв и легло в мръсен килер - и както много други неща в адски стабилната ни икономика ... Призът на журналистите от ФИПРЕССИ го получи един 25-годишен руски режисьор-дебютант за първия си пълнометражен филм "Теснотия" за отвличането на млада двойка - евреи в Налчик - Кабардино-Балгария - Кантемир Баланов. Също българче, впрочем, но от другата България, роден, възпитан и обучен в традициите на огромната руска култура, ученик на Александър Сокуров ... Но нашенските журналя пропускат тази важна (и реална) новина - за получена награда на фестивала в тази категория, и ни разправят някакви лакардии за аплодисменти и "народната люпофф" - иди докажи ...

коментарът ти доказва за пореден път, че си една тъ.па патка. Естествено, че журналистите първо ще пишат за представянето на българските участници. Наградите на фестивала винаги се описват в отделна статия.

Глупости! Това е свободна интерпретация от българските журналисти на традиционната френска куртоазия. Никой не ги еваваше за нищо.

на прожекцията и имаш впечатления от първа ръка? Нещо май се опитваш да демонстрираш самочувствие, но дори изборът ти на ник, да не говорим за тъпия коментар, показва, че си един комплексар с ниска самооценка. А и в крайна сметка никой, никога не се е интересувал от оценките на разни сульовци. Аре бегай да коментираш чалга идолите под статиите за тях, кво ти разбира главата от кино.

Командарев не се издавай! Добър занаятчия си, но нищо повече.

бахти грозните хора, изглеждат като клошари

простото създание си ти с просташкия си коментар. Хората правят изкуство и ги номинират да го показват по световни фестивали, а ти си един мижав клошар на духа, който освен да се изявява по интернет форумите с нищо друго не е известен.