Михаела Маринова спечели ”Като две капки вода”

Победител в петия сезон на "Като две капки вода" е Михаела Маринова. Тя получи чисто нов лек автомобил.

Обратно в новината

Коментари - Михаела Маринова спечели ”Като две капки вода” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте в колко часа е излязла новината в дир.бг- няколко минути преди да обявят победителката

Имам чувството, че пишещите тука или страдат от амнезия или не са гледали първата половина от сезона на Като две капки вода, в която Десислава стоеше като заслепен от фарове елен на пътя и изобщо нямаше идея къде се намира и защо. Нито песен, нито танц- нищо. Участието на Десислава започна от имитацията на Георги Христов. В това време докато тя спа и се обижда на коментарите на журито, другите участници се трудиха и пяха и играха на 100 процента. Смятам Люси за изключителен професионалист, Михаела за страхотен потенциал и не разбирам тая злоба която се лее по неин адрес. Трябва да си глух и сляп, за да не видиш таланта на това дете. Най-мразения участник е защото в България явно останаха предимно чалгарите, което не е комплимент!

От самото начало си личеше ,че така нареченото "мише" ще спечели.Нито в имитация,нито в сценично поведение,нито в пеене беше по добра от Люси и Деси

За хал тур мисли за миро къде си слава че са велики? Знае ли кво значи таз дума..

Снощи за пръв път гледах това момиче да пее. Не съм музикален критик, но мога да кажа, че има посредствено поведение с едно много неприятно изхилване след всеки казан от нея лаконичен текст, имаше заучени и неискрени отговори, като излишно парадираше със скромност, която така да не й е присъща - очевидно е. В допълнение с песента на Селин Дион не се справи особено добре във височините, което много ясно пролича и в коментара на Йорданка Христова. Цялостния завършек на финала в нейна полза, еле па със зрителски вот, създаде впечатление за нагласеност и манипулация в посока създаване на поредния кинти-носещ за продуцентите продукт-еднодневка. На мацката далеч не й достига житейски и певчески опит и според мен не заслужаваше да спечели формата. Великите Миро и ДесиСлава са големи, Милица също, позитивни, готини, хубави и супер талантливи. Може вече да са успели и да трябва да се даде път на младото - това го разбирам, но не и на това младо, в ТВ форматите е имало невероятно по-добри, красиви и интелигентни млади момичета, на нейната възраст, малки диаманти, но тук ми се струва, че не е такъв случаят. Не съм критикар, не съм певец, не обичам да хуля, но това е честното ми мнение.

Огромен фен съм на Селин Дион и определено не харесах семплото изпълнение на Михаела, но аз не съм музикант и е крайно време да разберем, че има други, които дават оценки. Това момиче беше избрано от Дисни да озвучава един от хитовете им през миналата година "Смелата Ваяна", а Дисни не биха развалили своя продукция само защото някой иска да лансира някого в България. Затова мисля, че все пак и публиката са харесали Михаела, а в добавка кои пускат SMS-и е логично. Моят личен фаворит беше Деси с прекрасното изпълнение на "Притури се планината", но явно гласуващите мислеха различно.

Много правилно! Тя си е школувана певица, а това реалите не е такъв формат за песен, а за актьорско присъствие, което особено на финала нямаше нищо такова! Актьорство имаше при Миро и Деси! Не сме съгласни изобщо с номинациите, явно имаше пак нещо скрито покрито, както навсякъде!

Михела Маринова трябва да бъде УЧАСТНИКА НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОВИЗИЯ СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН !! ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ !!

Ами какво да кажа - не мисля, че на тази възраст човек е узрял за такива награди. Прекалено е рано за това. И не е полезно. Човек трябва да се научи да понася и победи и загуби. А тук печелим всички формати. Фаворити ми бяха Десислава и Люси.

Това девойче има още много да учи, докато, а дали и има възможности да стне певица. Но явно,така е в Бг- всичко се купува- та някой е решил да зарадва Мишленцето с тази награда/ НЕЗАСЛУЖЕНА/! Според мен победителя трябваше да е Десислава, която показа, че чалгата е била за оцеляване в живота, а не любимия й жанр в музиката.

Защо криете коментара? Защото сте сгафили с "новината", че вместо София за интепретация на Йорданка Христова, обявявате, че наградената за най добра интерпретация на глас е Михаела. Как да е извън темата, това е наплаво фалшива новина!!!

Въобще не заслужаваше първото място, но всичко беше решено отначало. То и затова е най-хейтения участник-победител навсякъде по всички страници. До сега по-нехаресван победител не е имало в Капките.

Мише,радвай се на победата и смело продължавай напред,защото си наистина талантлива!Успех!

Супер тъпо предаване и без замисъл! Ама като има кой да гледа,нека Маги да кърти кинти!

Като стана дума за простотийки... Те това предаване е ..... Магърдич Чалганян.

Тая кратунка откъде се пръкна - и директно в шоуто на Магиту ( или може би на синчето му)?

не е истинскя победител, просто армутлиева и халваджян я компенсираха я това, че не спечели х фацтор. наи добри бяха луцз и десислава, но явно всичко в теъи предаваня е тежисирано!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

София, Люси, Башар за мен бяха най-добрите имитатори. Мишето също беше страхотна като Адел и Софи Маринова. Заслужава победа, но имаше и по-добри. Все пак е състезание и публиката е решила така.

Много е талантлива, заслужена победа! Но най-достойният победител бе София, просто не е познато лице.

В състезание за артисти с ггласови възможности спечели певица без артистични данни. Това е най-големият минус на настоящия победител. Михаела може да има добри гласови данни, но те не са разгърнати още, липсва дълбоничина на изпълнението. В изказванията си личи колко е незряла и повърхностна, без чувство за хумор и голямо дърво. Констатацията, че е спечил фаворитът на Саня, е вярна. Толкоз за Халваджян и жалко за усилията на истинските участници като София, Башар и дори Ваня.

Предаванията на Халваджиан не ги гледам. Всичко при него е по чужд лиценз, явно него (както и Армутлиева) са ги назначили за продуценти, за да връщат парите отново на Запад.

Боже, колко злоба има по тези земи, Божееее ....

В леглото е дърво.

Не гледам това предаване само заради лиготиите на Рачков. Плоските му шеги сигурно биха били много подходящи за някоя кръчма, но не и за такава аудитория.

Много ценя Мишето, много ми харесва, но за мен победител е Люси!

Абсолютно нагласено!!! Дори гласът на това момиче не е още школуван и изпя Дион пищейки във високите тонове.Нищо общо с имитация. Десислава беше НАЙ-ДОБРАТА ИМИТАТОТРКА!!!

Гледах един епизод, добре пя, но имаше по - добри имитации, а тя получи доста по- високи оценки. Повече не гледах- то като знам края, за какво да гледам целия филм?

Има талант момичето но мен лично винаги много ме е дразнело как в предаванията на Халваджиан резултатите са леко мъгливи. Излизат едни хора, дават едно листче и водещия казва печели този или онзи. А колко са гласували и за кого всъщност никой не разбира

Така, така... Саня Армутлиева спечели капките - да сме точни. Снощи за момент реших, че ще дадат Куга-та на Деси - да си вози боксьора ;)

Пее момичето,но шоуто е за имитация.Наѝ-добра беше Люси.На моменти не се различаваше от оригинала.

много ми прилича на Мона Лиза, а Миро, на Леонардо...културата ни постигна нови върхове, че повече няма накъде!

Що за идиотизъм!

Аман от протежета!

Не гледам формата,щото съм погнусена от клоуните Рачков и Зуека,особено Рачков! Гади ми се !

Има качества момичето, но те са по-скоро в гласовите и данни, а не в имитацията. Както всички знаят тя е протеже на Саня Армутлиева и интересен беше факта, че представителя на Форд, който даде ключовете изпусна едно изречение "Цвета на колата сме я подбрали и подхожда на тоалета на победителката...", после се усети и замаза. В крайна сметка предаването беше забавно и интересно, но истината е, че Мишето я избутаха нагоре. Още по-интересно е, че тя обикновено печелеше от жури, а не от зрители? Сега даже на показаха какви са вотовете на зрителите...не че не може да ги "нарисуват".

Малко си в грешка пич, явно нищо не си гледал, а само хейтиш. Журито си имаше друг фаворит и яко се разминаваше с гласовете на зрителите.

Браво на Михаела! И честита победа! Със здраве да си кара колата и да продълава да завоюва успехи в бъдеше! А българите се доказваме все повече като много глупав народ. Защо не се радвате на победата на това младо момиче, бе хора? Тя е само на 18 г, и се състезава с известни певци и артисти. За всеки друг, който беше спечелил пак щяхте да кажете че е нагласено и подкупено защото са известни. То е ясно че всеки има различен вкус и поглед, но факта че е спечелило формата това момиче е нещо много хубаво. Вместо само да търсите под вола теле, научете се да се радвате на чуждата победа. Дори другите участници се радваха и благодариха за възможността да участват.

А защо да се "радвам" на победата на една измамница и фалшива певица, избутана кой знае как в това шоу? Или и ти си от тия, които печелят по този начин? Наглеци! Пък и да им се радваме?! Ти имаш ли акъл?

Боже, боже, добре ли си бе човече?? Наричаш едно младо момиче "измамница", "фалшива", "наглец". А момичето си пее много добре като за това шоу. Защото това шоу е забавно и за имитация, а не за професионални певци. Толкова много злоба, защо не се лекувате бе хора?

А, ама "Като две капки боза" свърши ли? Аз докато се мотивирам да гледам някоя серия на сапунката и тя свърши... Много кратки ги правят бе...

За мен в този сезон на капките най-добра беше София. Но глас народен... Михаела е млада, има качества, да е жива и здрава!

Подкрепям! София се справяше страхотно на всеки лайф! Но сте в грешка - не глас народен, а глас продуцентски! Гледах страницата им във ФБ, и лайковете за Десислава например, бяха в пъти повече от тези на Михаела.

Абсолютно съгласен!

Михаела беше най-добрата.. Нямаше кой да я бие. Всички останали бяха грозни въшки....

Абе, важното е, че не онази лесбийка!

Михаела беше най-добрага. Нямаше кой да я бие. Всички останали бяха грозни въшки....

Всичко е нагласено! В България след 1990 всичко е нагласено. Бойко също е нагласен!

И преди 1990 беше нагласено. Даже още по-нагласено.

Съгласна съм, че има глас момичето. Но... да беше спечелила "Х фактор" тогава. "Като две капки вода" е шоу за имитации, а навсякъде, където трябваше да покаже артистичност се изложи тотално. Освен глас, друго няма и не заслужаваше да спечели тя. А и не ми е ясно как спечели всъщност при положение, че публиката винаги я оценяваше ниско, нейните точки идваха от журито. Много нагласена работа....жалко харесваше ми това предаване.

Този сезон като цяло беше слаб. Твърде много певци имаше и за мен беше повече надпяване отколкото имитации. Дано следващия сезон се върне към оригинала.

Михаела има глас, безспорно, но в нея няма дъх, душа... Никога не усещам за какво и защо пее!

Някой плати за да спечели тя , не ме впечатли !

Според мен,"Като две капки вода",спечели Маги!

Много точно!

Браво на момичето! Успех!

Като си можеш, можеш си и си само ти, а всички чуха как изпълни песента "на Селин"! Пред микрофона вече няма връзки и протекции. И какво лошо има да подкрепиш млад талант, ако е такъв? Докога ще си мачкаме сами кадърните хора, за да пускаме напред идиотите и тройкаджиите? Защо не сте така строги и принципни към политици и тям подобна чиновническо-уяла се пасмина? Много ви е страх, ей. После леете крокодилски сълзи, защо младите ви напускали и бягали. Интересно защо ли?

Ама ти наистина ли си мислиш , че те "пеят" пред микрофона?! Горкият глупав човеец!

Беше ясно, че тя ще победи. То беше тикане, възхвали и прочие... "Случайно" й се падаха все подходящи песни

Съгласна, то не бе бутане, то не бе чудо. Като цяло слаб сезон, ощетиха забавни образи като Ваня и Башар, за да влязат само певци в четворката, затова и финала беше скучен, ако има 6 сезон едва ли ще гледам пак, особено, ако журито пак е толкова нагласено.