Крис Корнел взел коктейл от лекарства

Фронтменът на "Саундгардън" Крис Корнел погълнал много лекарства, преди да сложи край на живота си, сочат резултатите от аутопсията.

Обратно в новината

Коментари - Крис Корнел взел коктейл от лекарства | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставете го на мира вече.

Шибана история.... :(

а вчера писахте че брад пит разхожда децата му из холивудското студио и вероятно утешава жена му :)... това е живота

еех не те разбират тея хора май а ? :))) и аз тъгувам за крис корнел но за съжаление това е живота ...'днеска си тука утре те няма' ;)

С грънджа не се запознах "лесно". Чак като чух The Man Who Sold The World в тази великолепен Нирвански кавър си рекох - е, тук има нещо от "Клондайк". Същото беше и с Black Hole Sun. Но тази музика отмина доста бързо и ... това не беше баш музиката на моето поколение рокаджии, но че има стойностни неща, Дума няма - има ги.

Корнъл и Саундгардън - това беше Нещото, наред с Нирвана. Имаха истинско-странна философия и нищо след това, което се случва с това поколение Музиканти Не е Странно. Отишъл си е един Стойностен музикант и композитор. Останалото да го оставим на близки и приятели. Дисковете и плочите остават на Земята.

корнъл викаш :) тука корнел го казваме бе инак отивай зад океана или на острова и се превъзнасяй и бачкай в макдоналдса колкот' си искаш ;)

Бог да ти прости,Крис, още един велик музикант си отиде :-(

R. I. P, mate! Отиде си още един музикант с ГЛАВНО М