Търсенето на сродна душа е вредно за сексуалния живот

Ново проучване разкрива, че търсенето на сродна душа е вредно за сексуалния живот.

Обратно в новината

Коментари - Търсенето на сродна душа е вредно за сексуалния живот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е това е една от най-великите глупости,които съм прочела.Има ли някой,който изобщо е сигурен какво точно е душата,че и сродна при това,та да се правят такива велики изводи?

Много високопарно изказване.ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПИСАЧИТЕ НЕ СА ГО РАЗБРАЛИ....СРОДНА ДУША Е ТАЗИ, КОЯТО ТЕ РАЗБИРА И ИМА ТЪРПЕНИЕ. СЕКСЪТ Е ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ.

Не търсете срода, а сгодна...

Отново сте разменили причината и следствието. В действтелност на човек когато му е кофти секса, чак тогава започва да се замисля и да търси сродна душа. Защото без чувства, честно казано, сексът си е гола вода!

през целия си живот човек се учи и развива. учи се да ходи, да говори, да смята, etc.,etc... най- трудно е да се научи да мисли и понеже това дори не е по силите на повечето те са намерили спасителен изход - готовите евристики. вън от тях нямат правилни решения и поведения. секса (при хората) попада в споменатите компетентности и способности! поради етническите, расовите, религиозните и други причини - секса при хората е пострадал най-много. В някои общества е натикан в миша дупка с всички произтичащи от това недъзи ...при други е в култ, от което произтичат други недъзи :)) някъде грешно го интерпретират като надстройка на сакрални изживявания - любов, дълг, тъ, тъ и т.н... дрън дрън! секса е самостоятелно съществуващ мощен животоспасителен инстинкт! затова трудно се контролира, защото такава е програмата, идеята,божията промисъл или там какъвто конструкт ви кефи, като обяснение :)) товасъс сродната душа едоста мазано :)) първо определнието "душа" е не валидизирано, пък сродна е направо скъсващо от смях - напрактика искат да кажат: абе най-трудно се прави секс със себе си - което прави още по-невалидно това "проучване" с претенциите за научност :)) всеки когато прави секс със себе си винаги постига удовлетворение - знаете ли как се нарича сек със себе си - това е за домашно! започва с :)))

Ама да не завършва на - стурбация?! :о) Заглавието и "научното" твърдение в текста са в шизофренен епизод. :о) Заглавието казва, че търсенето е причината - не се отдават на всеки а само на своите... А в текста се твърди (научно), че ако вече живеете със сродник - секса ви закъсва! Закъсва и при "вярващите",че имат сродни души :о))) ужасии, страхотии, научнотии!