Коментари - Бионсе даде $1 милион за домашно родилно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А домашно гробище има ли?

Дето се казва - имала пари - бол - дала! Показателно е за това колко пари може да пръсне човек за да си създаде илюзорна сигурност... като че да е господар на живота си...

НЯКОЙ ЩЕ КАЖЕ "ИМАЛА ДАЛА". НО ЗАЩО НЕ ДАРИ ТЕЗИ ПАРИ ЗА НЯКОЯ БЛАГОДОРНА КАУЗА. ТОЛКОВА БЕДНИ ДЕЦА ИМА ПО ЗЕМЯТА.

Luna0102

Иначе как ще скрие че не ражда тя? Предният път я хванаха като на някакво предаване и се спука възглавницата. Сега показа някакви фотошопнати снимки че е бременна и за да не затварят пак цял етаж на болница докато някоя ражда от името на Бидонката, ще правят болница в къщи. А след месец ще се покаже в инстаграм колко бързо се е възстановила.

Тия слухове и аз ги чух. Даже гледах филма как различни хора са я документирали по време на различни фази на бременността й и че тя просто никога не е била бременна, щото до последния момент е била по концертите си без следа от корем. Явно първото им дете е било родено сурогатно, но се чудех и сега ли е така. Колко му е ..... Само не разбирам за какво им е да играят театрото и да носът възглавници, докато сурогатната майка се поти с бебето. Но пусто его.....един господ знае какво им е празните кратуни ......

Luna0102

За предната бременост снимките се разхождат в нета, за тази бременост има статии, сигурно има и снимки но понеже не ме интересува не съм търсила. А иначе Бионсе не е единствената която си плаща да и износят децата, тези с пари си пазят фигурата, после пък като се роди, други гледат децата, но тези с пари се пишат родители.

Това показва богатите колко са луди. И ако се наложи спешна реанимация, спре й сърцето или новородените изпаднат в асфикция, или кръвоппреливане трябва сигурно домашното родилно ще и помогне. Отделен е въпросът за стерилност, септика и антисептика , което е невъзможно извън болнични условия. Черните известни и богати винаги избиват комплекси.

и нямаше ли къде да отидат 1 млн., че реши да си прави родилно дома...бахти разхищението...толкова деца можеше да ощастливи, а сега нейнот ще казва:мама ме роди вкъщи и похарчи 1 млн..

Ееее, Бионсе ражда естествено и то не 1 ,а две деца,при всичките й милиони, а моите мили сънароднички, млади жени, все си намират оправдание да родят със секцио( коя имала диоптър, коя лекарите й казали, че й тесен ханша). Айде бе- няма как да сме на едно от първите места в света по секцио" по желание". Което е много, много вредно за бебето.За майката да не говорим. Сега ако заспори, че в домашни условия ще роди със секцио в Щатите- не , не може. Може само естествено водене на раждането- най-вероятно ще е водн раждане-в Щатите ти предпоставят медицинси надуваем басейн, който да си надуеш и да си го напълниш с вода . И така жената да роди БЕЗБОЛЕЗНЕНО И БЕЗ РАЗКЪСВАНИЯ. Предоставят го на всяка поискала жена, мисля,че идваше и все пак и акушерка,за всеки случай. Ако има случайно усложнения-идва линейка.Водят те в болница и акушерите правят или секцио ( само тогава) или каквото там е необходимо.

Ще ги ражда естествено, само ако е бременна, което не е много сигурно ........

Eeeee, много гадни хора сме българите. .... Нещо хубаво й се е случило на жената, но не спираме да хулим и мразим. Ама в този анонимен форум си е така. Всеки се е " разпищолил "и храчи колкото може. Еееей хора, как сте живи от тази злоба. Николета била такава, Бионсе онакава, всичко под ножа. Добре Ви го е написала Николетка_ че да изглежда добре( макар и с неизменната подкрепа фотошопа :)си най-голямо отмъщение. Тука 99 % от жените биха убили , за да имат тялото и стандарта на Николета или Бионсе, а мъжете още повече злобеят, че такива като тях няма как да ги огреее със жена, изглеждаща като Бионсе. Ехххх, живот, живот.......

Имала бол пари дала. Предполагам след раждането ще дарят апаратурата на някоя болница, така че няма лошо.