Учени: Най-лесно се отслабва с вегетарианство

Ново изследване показва, че вегетарианците губят по-ефикасно от телесното си тегло и подобряват метаболизма си, намалявайки вътремускулните си мазнини.

Обратно в новината

Коментари - Учени: Най-лесно се отслабва с вегетарианство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи: Аз снимка на дебел в концлагер не съм видял!!

Нали? Там всички са равни! Даже и тези с разстроените хормонални системи - и те се подчиняват на природните закони.

Още по "ЕФИКАСНО" е само с вода, а най-ефикасно - и без вода дори! Тук няма база за сравнение. Става дума единствено за драстично намалени калории - под препоръчителния минимум 1000. С вегетарианска храна се получават 500, което няма нищо общо със сзравословно отслабване. Заедно с мазнините се топят и мускулите. Никъде не съобщават колко е траен резултата, но и няма нужда, сами се сещаме.

слоновете са вегетарианци пък не са слаби :-))

Не знам дали се отслабва, но със сигурност знам че това не е естествено за човека. Познавах един веган и един вегетарианец. Готини хора, и най-важното не ме агитираха. Просто хората бяха достатъчно интелигентни. За съжаление си отидоха от този свят на 52 и 58 годишна възраст...болни а аз месоядеца все още пиша постове. Не знам дали това е свързано с начина на хранене но знам че каквото му е писано на човек това ще се случи. Аз изповядвам следното верую....яж, пий, живей с пълни шепи, важното е да се чувстваш добре.

Точно така е. Цяла Африка и половин Азия са вегетарианци - средната продължителност на живота е 40-50 г. В Индия - с всичките си здравословни учения живеят малко над 50 години. Най-месоядната европейска нация - исландците са на второ място по продължителност на живота след Япония, само 1 година по-малко от тях. Немците с всичките си бирени шкембета и тотална злоупотреба с КОЛБАСИ /не дори месо/ - живеят с 10 години повече от нас.

Това не е вегетарианска диета. Това си е пределена диета- плодове, зеленчуци, ядки .

Най-лесно се отслабва, когато ядеш качествена - питателна храна и то в нормални количества ! Задайте си въпроса защо японските жени са слаби, а ми много просто съдовете в които се хранят са малки. На следващо място е непрестанното движение, спомагащо за израсходване на натрупаната енергия. И не на последно място но много важно е споконния живот, както и упражването на любимата професия. Те това са задължителните условия си мисля аз, останалото са празни писания и безмислени хортувания по темата !

Това изобщо не е вярно.Познавам вегетарианци които напълняват от храната която приемат.

Защото МУАТ мекици и пържени картофи до откат! Чисто и вегетарианско!

Поздавам една жена с традиционно дебели бузи, която все е на салати. Последно като я срещнах - теглото й е що годе към 70 кг, а бузите - чудовищни размери, нещо страшно. Вече чертите й напълно се губят. И тогава ненадейно прочетох, че при диета бедна на белтъчини се възпаляват слюнчените жлези отвътре на бузите и се получава лицев оток, който страничните наблюдатели възприемат като обикновена дебелина. А мъчениците, без да подозират за причината, продължават да се мъчат със салати, но положението не става по-добро.

Настрадин ХОДЖА ,таман научил, магарето си да не яде и ТО взело че умряло!!!

Такива информация на бива да се публикува тъдява, защото Ганьо е спецеалист по всичкио и най-вече по здравословно хранене.

И аз ще ставам веган! Още от утре! Искам и аз, като хората да съм модерен, ама малко ме е страх, да стана гей, та затова - веган!

Сега едното върви с другото

Най-ефикасно и бързо се отслабва от белтъчната диета - от опит го казвам!

Човешкият организъм не е устроен да консумира месо. Хората са го прояли по принуда. То е евтиният заместител на качествената храна.

А защо имаме резци в устата тогава?

дрън-дрън, човекът е всеядно същество!

Кодошиш се с вегетарианците нали? Назад към дърветата!

Аз ,слаб слон не съм виждал,виж лъв -да.

Единственият доказан начин за намаляване на теглото е намаляване на храната, каквато и да е тя .

Гледах в кулинарно предаване Ирина - жената на един ТВ продуцент, Един час повтаряше, че е вегетарианец, а сготви 4 вида риба и поднесе куп сирена. Но непрекъснато повтаряше каква е вегетарианка. След година пак я гледах в същото предаване, вече и дума не спомена за веганство или вегетарианство, лапаше месо и се правеше на ударена

Щука

Добра ирония! Но нещо друго - и аз познавам такива, гледат куче например в 30 квадрата гарсониера. Хранят го с веганска храна за кучета. Това не е ли тормоз над животното, питам аз? Да го запрат в стая 5х5 и да му дават заместители на месо, правени от соя... Да им имам и лицемерието!

Кучето може и да издържи, защото е всеядно, може да яде почти само хляб и да оцелее примерно година. Но котка ще умре, те имат нужда от 90% месо. МЕСО, не соя.

Ами не яжте от местата за бързи закуски - разни тестаци и сладко, движете се повече и ще отслабнете.

Щука

Не само вътремускулните мазнини се намаляват, мускулната маса като цяло се губи... Айде да си казваме истината, а?

Идеалният европеец е хомосексуален веган на велосипед и с фотоволтаик на челото.

Щом това ти е идеалът - дано го срещнеш!

Напишете в заглавието, че става въпрос за хора страдащи от диабет, а не за средно-статистическия здрав човек. Така тръгват митовете за храненето...

Алкохола и леба са любимо ястие на българите, а тези двете правят дебели хората.

алкохолиците са сухи.

Алкохолиците са подути като балони. Само в терминалната фаза са сухи. Ако видиш съсухрен алкохолик, скоро ще мре....

Най-лесно се отслабва с ограничаване на калориите. Демек ядеш по-малко. Това дали иначе ще пиеш бензин, ще ядеш свинска мас или само захар. Няма отношение :)

Така, моля те, НЕ коментирай по теми които за ти толкова чужди. Калорията си е калория ако се изгаря (т.е в епруветка да я запалим), НО в тялото калории не се изгарят, приятелю. Тялото НЕ гори, а метаболизира веществата. Така че м/у калория и калория е от тук до луната ;)

Това , което си написал е основата на всякакви шарлатанства в диетите за отслабване. А именно търси се прием на много калории и едновременно отслабване. Търси и дано да намериш такава диета.

учени, а?? а аз , като един селянин, да кажа прасета, телета, овце и тнт. се угояват с вегетарианска диета!

Още по лесно се отслабва с вегетация. Популяризирате вреди за хората, без да се замисляте, ако го можете въобще.

Това е поредната лъжа. От 7-8 години не ям сладко и почти не ям месо и надебелях 10 кг. Това е изпитано на собственото ми тяло

А движиш ли се?

С движение не се отслабва :)))) Иди да видиш на една площадка дето бяга народа - 90% са дебелаци.

Аз това им викам на хората? Да сте видели дебел лъв? Дебел тигър? Дебел вълк? Виж кучетата са често дебели, защото и те са на хлебна диета :))) Виж има дебели слонове, бизони, хипопотами с огромни търбуси, прасета :))))