Капчикова свали натрупаните във ”Фермата” 7 кг

26-годишната "Мис Плеймейт 2015" Ася Капчикова се е стопила след усилени тренировки.

Обратно в новината

Коментари - Капчикова свали натрупаните във ”Фермата” 7 кг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ебаси грозните пъпеши си е турила ... Преди беше къде къде по голяма симпатяга ... сега е гняс !

Каква е тая пишка 7 кила бре како ?

личат му 7-те кг на гномовидното щот минава право под масата с кривите крачета ;) хаха и три дни да я държите таз "новина", повече от 50-60 коментара няма да събере...

За пръв път чета, че има жени, за които сервитьорската работа е срамна). По мое време се приемаше, че работата на чистачките (дн. хигиенистки) е такава, основно, защото чистят клозетите, плюнките и боклуците на хората, не знаех, че те вече дори не са в полезрението на г-ца Капчикова и дамите, които търсели своя стандарт... Още повече, че трябва да й се каже, дето некои хигиенистки, по памет, бивши научни сътрудници, изкарват в метрото не по 600, а по 800 - 100 лв. на месец, па няма нужда да се потят така във фитнеса, че чак на родителите им да им е жал)). Интересно, в държава, в която огромна част от женското население се труди като сервитьорки, поради слабия акъл на мъжете - работодатели, които дори не плащат и осигуровки, в некои от случаите, вероятно и в този на г-ца Капчикова, да се говори по такъв начин, от една дама, е меко казано, странно...

Коя е тази ????????????????????

Тя хубаво е отслабнала, но печалният факт е, че на акъл никога няма да "наддаде".

Wow, каква новина. вече сам спокоина. иначе как щях да се претисня ако не ги беше свалила тези килограми

за нея ще е по-добре вместо да се перчи с анорексичните си килограми да си уголеми мозъка - а най-добре ще е да не ни занимава със себе си

е какво работи в крайна сметка? кондукторка ли?

не е кондукторка, към вентилационните служби заема висок пост - продухва професионално

Не ще да е кондукторка, баце. Нито ги къса, нито ги дупчи. Връща им ги цели, ама изпразнени от съдържание (билетите тва, нали!)... Редакторка ще да е, комай? Или рецензент на философски публикации...? ;)

Изглежда евтина и много амортизирана (на снимките без фотошоп, на останалите изглежда просто изкуствено и пошло). Бих й дала 2х26, ако не пишеше на колко години е. Жалко, че сме й плащали образованието, след като няма да го използва. Сбъркана образователна система...

Таласъм мяза някак си на снимките без шопа..

..."Книгите, които прочетох ме обогатиха", допълни блондинката."... Това последно изречение е направо уникално.

Не е уникално. Просто момичето се е обогатило и може да бъде прието в Комсомола.

То от книга до книга.... Е, явно е прочела поне подходящите за нея :)

Аз, фермата я гледах, да не са били 17кг? Пък с какви знания блести момичето, едно цигане да хваните дето не е ходило на даскало ще знае повече от нея!

Джуки, цици, ужас.

плеймейтка ... ти какво друго очакваш :D

Тя това образУвание, дето кой знай как го е придобила, явно го ползва като моден аксесоар, да се кичи с него, белким успее да ни внуши, че хем е хубава, хем Ентелегентна. Аз, лично, не виждам ни хубост, ни интелект, не знам за вас...

gonzales

тая не може да преброи колко са минали между краката и ти за образование ми говориш :-) нали виждаш какво се случва - даваш празен лист и ти пишат 3-ка.

а ако освен празен лист дадеш и още нещо... може и отличен да получиш

Нищо против момичето, но дали има някой да и напомни, а и на всички, красиви и млади дами, че Ася ще взема по 3000 до около 35, после мизата пада, та може един ден и на гарата.Докато един добър професионалист, като лекар, адвокат, зъболекар, програмист и ред други професии с напредването на възрастта и трупането на знания, вероятно ще получава доста повече от парите на Ася.Доходите ще растат прогресивно с квалификацията и това ще е до момента, когато специалистът реши да се оттегли от трудова дейност.

много и даваш. Такива много бързо се износват, а пък и ще дойдат новото поколение плеймейтки. Виж Златките и НиЛо вече не са така на мода, въпреки напъните им да са все в устата на хората.

Какъв пример и за какво може да е това същество? Неусетно, лека полека се натрапва един мироглед - защо да работя като учителка с 600 лв., като вземам 5 пъти повече, за да съм плеймейт - играчка за мъже. Няма значение, че съм мега грозна в сурата, с ниско окачване и пластмаси , те мъртвопияните чичковци не подбират. Насам, младежи, на изгодния бизнес! Това трябва да се прекрати максимално бързо и работата тук основно е на медиите, моля вземете си бележка навреме. Да ви осъдя за помията в тая държава едва ли ще стане, ама и аз като колегата по-долу - не само на тая, ами и на журналист като видя ще му напукам тъпата кратуна. Разбирам да си седеше тихо и кротко във вертепа и да си приема - нейна си работа, който му е толкова акъла да ходи при тая зараза, обаче да се дава трибуна, да се прави ПР и толерират простотиите на увредени, паразитиращи същества, е това няма да го бъде. Eдна по-дебела тояга и всички ще се научат бързо за какво са родени и са на тоя свят.

И още отсега почвам един черен списък, Нели ли си, ква си, ти си първа. Дъщеря ми е вече достатъчно голяма, за да преценява простотията, обаче въпреки това тоя ежедневен електронен боклук, който се генерира не може да не оказва пагубно влияние.

искам я с малките сиски

е па режи и врти

Всичките ни плеймейтки са ниски и късокраки. Нищо против ниските жени (аз самата съм такава), но те претендират да са модели, рекламни лица и какво ли още не. За манекенки не стават, за учителки не ги взимат... ами не искам и да си помислям с какво се занимават в действителност. А, и с малките цици си беше къде-къде по-привлекателна

gonzales

нали знаеш , че мис-ка не се става по природа , а по принуда. няма как да ти харесват. :-)

тъз мъ вличе и бих я обърнал ама нистава и тя е

Как мислите, какво биха казали за нея великите философи, които е изучавала в университета? Освен, разбира се, че изглежда глупаво и пошло и ненужно занимава обществеността с дребната си личност. Спечелила е "Мис Плеймейт", но това означава единствено, че става за * и държавата се нуждае много повече от учители, отколкото от тези високоплатени проститутки. Според мен това биха казали философите.

Много ми е интересно наистина какви са тези книги, дето са я обогатили. Всеки безпристрастен наблюдател би предположил, че не може да чете.

Родопа планина - Орфей,Светилище на древни цивилизации.Планината има излъчване. Който не е ходил само той не знае,той не го е усетил. Валя Балканска. Стоте каба гайди. Някъде там лети с Вояджър нашата душа излята в Излел е Дельо хайдутин. А вие сте седнали да давате трибуна на тъпотиите на някаква третОразредна професОаналиска на дудук и аспух. Това обижда вас като медия,нас като ваши читатели и Родопа от където е произлезлО те тва късокрако силоконче. Което не е било докоснато с нищо от величието и духа на Планината. Пишете за хора,които ни карат да се гордеем ,че сме българи,а не за тези грешки на природата и семействата им.

Прав си за някои неща, но да го беше написал малко по грамотно. Нещо кавички и разни буквички ти се губят.

А на вас ви куца пунктуацията. Ако правите забележки на другите, следва да пишете грамотно.

Вчера срещнах тази женица в мола. Еми, поотслабнала е, но на тези снимки яко е играл фотошопа. Не е висока, къси крака и в лице си е топчеста и с гушка...Явно ген...

ПОЛУЧАВА КОЛКОТО ДУЗИНА ДАСКАЛИ.ТОВА Е НАУЧИЛА ОТ ФИЛОСОФИЯТА КОЯТО Е ЗАВЪРШИЛА ХА-ХА.

Какво беше изобретила тази? Вдигането на краката за касичка ли? То не беше ли най-древната професия?

Абе момето може и да е отслабнало, но от тия снимки няма как да се разбере, щото и от неспециалист се вижда, че яко са обработвани с разни умни програми...Но и да не е вярно, то момето от реклама се интересува, че някой трябва да я вика за снимки, че да изкара някой лев....

След като изкарва по около 3000 лв. много ми е интересно, дали туй миче внася данъци, плаща ли си здравното и пенсионното осигуряване. Или , може би, като остарее ще поиска " държавна " пенсия от 700 лв., защото е била част от " културния" елит на страната.

Права си Сийке, дори си мисля, че туй моме, трябва да внася двойна здравна вноска, поради опасната професия на старлетка и бар дама. ( Спина не прощава, все още)

Мда, права си! Те нали всички плащат здравни осигуровки, социални също, особено тъй наречените ни звезди от близкото минало. Говоря за известните ни певци, актьори и т.н. хора на изкуството. Чудя се само колко ли и данъци са плащали от хонорарите, които са взимали през години, но сега имат претенции за високи пенсии.

Страхотна жена! Класа!

Как па един + нямаш, колега :D

Не си права, Греда! Имам 2 плюса (при това без да си ги слагам сам). Иначе, не разбирам напълно защо израз на възхищение към една пленителна жена поражда толкова отрицание.

чекай ще му щракна един че и мен ме одървя :)))

Отслабнала е умствено! Не че има откъде.

Когато бачкам в моята ферма, обикновено свалям килограми, защото има доста работа. Тая качила 7 кила, прави сметка какво лежане, ядене и пиене е било

Luna0102

Абе жива здрава, не че нещо, ама кой го интересува това?! Издигна се в очите на хората като подари операцията на гърди на раково болна, другото са приказки за семейството ти, не за вестници.

ААА не - Дира не сте познали. Аз съм на принципа - "Око да види ръка да пипне". Де да знам - може да ме лъжете ....

А бе, ДИР, сметате ли за нормално да цитирате толкова много от казаното от една проста карачка с ценностна система на улична мастия?! Нека си ги плещи тия работи пред приятелите, кво я цитирате! Ако застане пред мене тва недоразумение и започне да ми говори тия глупости такъв токат ше й резнем, че ше се разхвърчат силикон и зъби.... Каак се нервирах...!

евала брат, за коментара :)

Сметай само как ше ми каже с един е такъв нормален тон едно е такова нормално нещо като - партньорът ми "разполага със средства, разбира се. Дамата търси мъж, който отговаря на нейния стандарт." Демек - фанах си мъж с кинти, щот съм висока класа. Лелеее! После ше ме четете у ДИР-а: "Огромен див селяк преби безпричинно световно известната Мис Плеймейт 2015"...

"Беше ужасно дебела, беше грозна." Е чак пък грозна... Човек като си е хубав и със седем килца отгоре ще си е хубав... Пък на грозните и най-добрата диета не може да им помогне!

това с диетите да го разправя на наивниците да блъскат като изоглавени по фитнесите :))) ... има едни инжекцийки за редукция на мазнини, е трябва да се съчетаят все пак с хранителен режим ... ти как мислиш ги стопява тези 20% от теглото си за 3 месеца :))) иначе си е грозновата и невзрачна на снимки, на живо не знам как е.

Баси около какво се върти света. Окло седемте кила на неква-никва била в некво-никво предаване с титла "Мис Обащата 2015"...

Тя, сега с " нейните занимания" изкарва много повече от 600 лв. А за заниманията и по - добре да не питаме. Май последно се занимаваше с обслужване пред тоалетните за по 5 лв .

що ни заливат с някакви тъпи създания, простакеси...това ли е българската жена , срам че е родопчанка.