Ким смени цвета на кожата си за реклама

След като Ким Кардашиян обяви излизането на новата си колекция гримове, излезе и първият рекламен кадър.

Обратно в новината

Коментари - Ким смени цвета на кожата си за реклама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да ни натрапват това нещо , по- симпатично или интелигентно няма да стане :))) Каквато и украска да има , все е си е същото недоразумение ....

Не беше тя нетърпелива, хладна, приказлива. Без мания да покори, без подражателни игри, без наглост в погледа уверен, без поза или суета в спокойната си простота.

Изключителна жена! Най-актуланата в момента. Най-много се смях на коментара, че копирала Николета Лозанова :)

Не ме кефи това суетно пони с виме, но обяснете защо е расизъм, че се е направила изкуствено тъмна за реклама, а не е расизъм да се направиш руса, червенокоса и по-бяла като Бионсе и Риана?

Точно същото си мислех!!!

Извънредно неприятно женище!

кое е расисткото при положение че тя в щатите не се води бяла, ами си е чиста азиатка или микс. Просто са ѝ сложили малко повече тен.

Сега е на мода да си черен, гей, лесбийка, веган и мюсюлманин. За предпочитане всичко в едно.

и теб кво те грее лично това? Страх те е да не прихванеш нещо по въздуха ли...жалки хора.

просто коментираме, че е модерно да си гей, лесбийка, веган, рязн, това е, модерно е. модата се мени, дано веганите, лесбийките, геьовете, и резаците се задържат. Интерсни са и забавляват. Няма много неща, на които да се засмее човек вече. демонстарциите /пърформансите/ на веганите са готини. мажат се с червена боя и викат. готино е почти като клоунада. така е и със София прайд. Страхотно е. Жени които а мъже и мъже които са жени. Боядисани като калайджии, викат, скачат. Готино е да ги гледаш, забавно е. И се успокояваш, колкото и кофти да е животът ти се успокояваш, че поне не е такъв. за рязаните братя евреи и мюсулмани ... мисля да спестя сексуалните си преживявания с тях.

Ох от тая ми дойде до гуша! Тя взима пример от нашите гъски ,които са счупили тъпомера! Това са Наталия Кобилкина, Николета Лозанова и Златките,но има и една без да може да подреди думите в изречението и се казва Светлана Василева.Но с гъза са напреднали много! И с предницата!

Сещам се за една поговорка: "Ким цвета си мени, но задника - не."

ще е новия актуален цвят... Господ създаде различни раси...,но в света управляват пее..раси и не го зачитат и искат всичко да унищожат. Само ,че онзи от горе ще реши кое да се разруши и кое не.

Тъпа дебелогъза свиня.

"...докато немалко жени от тази раса се опитват да изглеждат по-светли чрез грим." Кой им е виновен на тия? Във всеки случай не и Кардашиан (без да съм й никакъв фен)! Откачалки винаги е имало и ще има, но сега е модерно да се пишат "жертви", на каквото и да е!

Кур Курдишан е тъпо същество, само с една гънка но тя не е в мозъка, а разделя дебелия и гъз на две половини.

Ким Пердашиян

Няма нищо расистко,но просто е грозна за такава силна реклама.

Кучка

Хаха. Помислих, че иде реч за Ким Чен Ун. Сякаш Ким Кардашиян е единствената Ким на света

Тази хем е грозна, хем е луда! Какво и харесват не знам! Дори една наша мома се преобрази като нея, абе хора, нямате ли усет за красота?

Кой бре Ким "тлъстия целулитен гъз" Кардашиян ли!? Да ти кажа и аз се чудя също като теб!