Мика и Миа честитиха на Стоичков Деня на бащата

На 18 юни на много места по света се празнува Денят на бащата. Традицията е възприета от САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Мика и Миа честитиха на Стоичков Деня на бащата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата отдавна могат да носят фамилията на майката при съгласие от страна на бащата. Затова Миа е Стоичкова.

Бащата на това дете е абсолютен мухльо! Да сложиш фамилията на дядо й по майчина линия... това е идиотия! Все едно аз да имам фамилията на дядо си, но по майчина линия!

МНОГО ЗЛОБА И ЗАВИСТ В ИЗКАЗВАНИЯТА ВИ.НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО.ИЦО Е ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА БЪЛГАРИЯ И В СВЕТА.НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГО БУТНЕ ОТ ТРОНА.А ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ ПИСАЧИ,КОЙТО СЕ ХТАНИТЕ ОТ ПРОСТОТИЯТА СИ И ЗАВИСТТА.ДОБРЕ,ЧЕ МИКА Е ИНТЕЛИГЕНТНО МОМИЧЕ И НЕ ВИ РАЗГЛЕЖДА ЖАЛКИТЕ ПИСАНИЯ.

Защото Ицо е прост! Това е истината! Може да е гениален футболист, но като човек е пълна "0"! Бие се, псува, проявява неуважение, нахалство и меркантилност... мога да посочвам още! Затова хората са против него!

Ама защо детенцето е с презиме на дядото, а не на бащата? Това ми прилича на Евгения Живкова, която носеше презимето на дядо си, а не на родния си баща.

каква е по народност.Май нещо в единтичността и куца.И тая горката не знае коя е.

А при вас правописа куца ... и мисълта не е много ясна, но се изказвате.

Хайде пък сега "възприет" бил по света. Колкото се възприе хелоуин, колкото се възприе прайдът ... Още не са изместили Трифон-зарезан ...

Тези публични бръщолевения за щастие, любов и т.н. ми говорят, че Мика има сериозни проблеми точно с щастието и любовта.

Подаръци нямали, тържества и пр.? Ден на бащата, ден на майката, ден на бабата, на дядото, на съседите, на тиквите и пр. са все празници измислени с комерсиална цел да се върти търговията! Поне по 1 фанелка или шапка с "На моят най-любим татко" да им беше купила!

Мика защо не честити?

да пишеш в фейсбук..пфууууу..пошьотина

А да преписваш постовете на хората от фейсбук в сайта си - бг журналистика.

Детето не трябва ли да се казва Миа Рамадан по баща си Айкут Рамадан ?

Невероятно-Мика се обяснила в любов на двамата мъже в живота и. Ако го нямаше Нета как щяхме да разберем нейните излияния? Тя май с друго не се занимава освен да напомня чия дъщеря е.

Не видях никакъв празник, само едно бебе! Бебето на Мика не се отличава от никое друго бебе, освен по това дали е момче или момиче..

"Благодаря ти, Айки, за това, че ми показваш всеки ден"

Пусни една снимка на боздугана, ма! Да видим и ние какво толкова ти показва, че си му толкова благодарна...

Ако нямаше милионите едва ли щеше да се лигосваш така?!

Някои неща не се купуват с пари. А и требе пипе да знаеш как да ги употребиш. И да ги правиш сам...

Я ги изброй!

От всичките коментирали до тук а и по други теми в ДИР-а заключението е едно 99% от подрастващатата ни младеж е проста и дрънка от всякъде на кухо.

Детето защо се води на името на дядо си?! Бащата не го е признал ли или просто искат да е с известна фамилия? Е, щом на таткото не му пука, че не носи неговото име....

И аз, като 6256 се учудвам на фамилията на детето. Даже се ужасявам, че е с тази на дядо си. Звучи като "неизвестен баща"

Красиви думи! Обаче винаги ми е било странно, ако живееш със съпруга си, ако спиш ведно легло с него, ако всяка сутрин се събуждаш до него, от какъв зор ти е да му се обясняваш публично. Следователно или не живеят заедно, или просто има едно неутолимо желание за показност - вижте ме колко добър мъж имам, колко добър баща е той. А пък аз съм учил психология, а и житейският ми опит казва, че непрестанното демонстриране на щастие всъщност е нещастие. Щастието обича тишината, то заема пространството между двама души, изпълва ги, те си стават достатъчни и нямат необходимост да крещят и обясняват на останалия свят, колко са щастливи. Така че...

Това е така за хората с нормален интелект. Когато той е под нормалните стойности , липсват знания и умения, най- лесното е да се рее из пространството чрез фалшиви демонстрации, позьорство, скандали, имитиране и показност. Това дава самочувствие, но и то е фалшиво. Жал ми е за такива хора. Пилеят време и средства за незначими неща, а истината не може да се скрие.

само аз ли забелязах в какъв натурален цвят си е боядисъл пича косата..мяза на The Joker

А Ицо си е пич отвсякъде! Как само му отива да е дядо на това прекрасно детенце! Щастието, което излъчва е толкова силно, че е просто заразително, неустимо! Благословени да сте - цялото семейство!

НА БЪЛГАРИНА КОЛКОТО И ДОБРО ДА НАПРАВИШ НИКОГА НЯМА ДА Е ПРИЗНАТЕЛЕН. ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА СЕ СВЪРЖЕ В ЖИВОТА СИ С КОГОТО СИ ИСКА ВАЖНОТО Е ДА СЕ РАЗБИРАТ. СТОИЧКОВ И СЕМЕЙСТВАТО МУ СА ДОБРИ ХОРА И СА ГО ДОКАЗАЛИ. ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА ЗЛОБНИ ,ПО ДОБРЕ СИ ГЛЕДАЙТЕ ВЪВ ВАШАТА ЧИНИЯ!

Детето защо се казва Миа Стоичкова? Айкут и той ли е Стоичков?

Мило момченце,как не разбра,че заради дядото на Миа БГ стана известна и човечеството разпозна тази държавица.

и 9 месеца след денят на бащата е денят на майката...

Аз не разбирам защо Мика не вдигне телефона и не поздрави татко си или пък не каже на мъжа си очи в очи... ама ей на- ако не е у фейсбука, все едно не се е случило

Много красиво дете. Да е живо и здраво!

Всеки ден, Миче, като се събудиш трябва да пишеш тези неща на татко си. Защото, ако не беше той, щеше да те познава само майка ти. Да не говорим, че Айки изобщо нямаше да те погледне, ако не беше известният ти татко.

Нема, нема, па земе че си е.е ма.ата и се появи Мичито!

това е найо-голямата, най- горещата, най-интересната,най- интригуващата и най-важната новина в живота ми!!!

И кво??? Толкова малко инфо за това крупно събитие. Що не се скриете вече от нормалните хора с тези глупости, вие от ДИР-а

Не беше тя нетърпелива, хладна, приказлива. Без мания да покори, без подражателни игри, без наглост в погледа уверен, без поза или суета в спокойната си простота.

Адмирации!

Хубаво е. Сега обясни на младата госпожа кой е Пушкин и коя е Татяна.

А защо да и обяснява... Произведението се изучава в училище.

мика няма ли най-после да се именува с истинското си име?

ден на бащата в България не се чества днес за след 6 месеца и 8 дни.

Ицо селяк, извини се на българския народ, че даде щерката си на турчин, и за дето ни излагаш пред цял свят....

БИХ МУ ПРОСИЛ АКО ЩЕРКА МУ СЕ ОЖЕНЕШЕ ЗА АНЧЕТО БРНАБИЧ , ОБАЧЕ ЗА ГАДЖАЛ :))

17 ЮНИ НЕДЕЛЯ БПЦ КАЛЕНДАР :))

ГРЕШКА - ДНЕС Е НА 18 ЮНИ ПРАЗНИКА НА ЦСИ СВЕТИИ БЪЛГАРСКИ :))

много е вълнуващо, дайте повече подробности, какво ядат, ходят ли редовно до тоалетна, къпят ли са, по колко часа спят....чакаме подробности

Денят на бащата не се чества за първи път в САЩ!!!!! Стига с тези "идващи" от САЩ празници. Ограмотете се малко.

Да им е жив и здрав, защото ако не беше той, никой не нямаше да познава Мика и Миа, освен малко роднини и познати!!!