Невена Цонева замени Грахич в „Шоуто на Слави”

Невена Цонева смени Цветелина Грахич като певица в „Шоуто на Слави” в понеделник вечер.

Обратно в новината

Коментари - Невена Цонева замени Грахич в „Шоуто на Слави” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.

Ще помоля всички,които не познават лично Невена да не говорят за нея и да казват каква била и,че била се набутала в шоуто с връзки!Невена е с Венко от много години и ако искаше можеше отдавна да е в шоуто.Но това никога не и е била целта да използва Венко,за да гради кариера.само мога да Ви кажа,че това е един изключително добър и стойностен човек,много талантливо и красиво момиче и само може да си горд и щастлив да имаш такъв човек за приятел!!!

Е дъното за невена която харесвам още от айдъла. Вместо да направи кариера се погребва в това залязващо шоу. Жалко

невена цонева е много добра солова певица и е под нивото й да бъде назначена като беквокал. дано да й дават солови партии.

Браво ! Най-после в това шоу да влезе добра певица, при това красива !

Слави отдавна трябваше да я смени Грахич, а определено се говори че тя ходи по участия, но не му отчита пари, защото участията се водят на името на гаджето и който има оркестър, а тя уж помага. Но истината е друга и Слави отдавна знае това и просто изчакваше тя да разбере, че той знае за тия нейни врътки и да започне да му се отчита. Но явно това не се е случило и той е направил най-правилното нещо като я е махнал и заменил с Невена Цонева

Защо пък трябва да се отчита на Слави за участия извън неговото предаване? Тя да не е крепостна на Слави Трифонов? Само не може да пее другаде , като използва името на неговото шоу. Артистите са свободна професия - може да си на трудов договор при някой и да си пееш самостоятелно другаде, като си получаваш самостоятелно и хонорара...

Грахич предозираше с белия прах и пееше на черно на цигански партита, добре че я изгони

А Слави кога? Този Лари Кинг, Опра Уинфри и Джей Лено в едно. Напоследък и като Ленин се изживява, революции ще вдига, няма кой да му води бозата.

То целта беше ясна по ясна а именно като си хване тоя стар насос за да влезе в шоуто и полека лека и тя щте почне солова кариера.то от това шоу все солистки излизат

Грахича оня ден беше станала 32 кила, а сега сигурно вече е изчезнала....

Ще се котура по рокерски събори , че след участие и ду*ето и някой ще разпори...

Много важно. Ми всичко си има край, само кремвирша-два.

Грухич беше добра там грухтеше нещо и показваше баджаци и липса на акъл. ама то за тва тъпо шоу което от много години не гледам кво ме бърка кой е вокалист?

А бе, Льольо, като не гледаш шоуто, как знаеш какво е правила Грахич?

Сега ще и напишат няколко чалгийки, ще се посъблече малко за клипчетата и е готова звезда :)

Абе аре бе, невена била с връзки, провалила си кариерата... То па ква кариера в БГ?!? ония дето крещят по Х фактор, каква кариера имат?!? Вижте всичките им победители общо колко песни имат самостоятелни?!? 5 или 6? Последната победителка там - иначе много собра певица - Кристиана - вече никой не я помни сигурно... Но радни грачещи псевдо певици Санята ги подбутва мощно напред. Невена си е решила да пее с истински професионалсти и да бъде в ТВ предаване всеки ден. И има безспорен талант, за който не й трябват никакви връзки.

като певица, и като визия, и като поведение, и е най-ощетената певица в последните 30 години, поредно доказателство, че в нашата Родина личните качества нямат никакво значение за кариерата на човека, съществуват извратени критерии, които всички ги знаят и затова сме на туй дередже.

сори, по грешка натиснах минус!!! Невена наистина е талант от класа, но има лошият късмет да живее в милата ни родина, където това е голям минус! Браво Невена, страхотна си, въпреки всичко!

Чета тук: таланти, развитие. Нищо подобно. Най-доброто, за което могат да се класират тези неизгряли, но поувехнали звезди е читав пияно бар. Толкова. Да си свирач на тушове при егоцентрика от учин дол, също не може да се каже, че е мечта на живота.

Преди доста години гледах едно интервю с тореадор на преклонна възраст. Та това, което ме впечатли най-много е, че в началото мениджърът му вземал 90% от хонорара... И ето го нагледният пример колко важен е мениджъра. Невена е първият победител в музикален формат и доколкото помня победи убедително. Със сигурност е най-красивата победителка (с изключение на Рафи може би :). Поведението й, поне пред камерите е повече от добро, пеенето й е супер и... след години нищо особено, сега този талант става бек вокал при СлавИтУ и то с връзки... Това за мен е най-прецаканата кариера в родният музикален бизнес...

Пък на мен Грахич ми харесваше. И Невена е добра певица. Може би, бих махнал третото девойче - Лили - най-невзрачна ми се вижда от трите и е нещо като запълваща бройка. И да, за съжаление Слави може да смени десетки изпълнтелки, но пак да не намери адекватна заместничка на Деси Добрева!

Деси Добрева не пее чалга, а народни песни. Затова и напусна. Както и Нина Николина и Алекс Раева. А Невена Цонева е талантлива. Жалкото е, че си пада по чалгата, но затова пък идеално се вписва в критериите на тъпото шоу.

Останах разочарована от пеенето на Грахич на концерта този петък. Правилно решение.

Невена изтегли късата клечка като спечели грешния формат. Ако Саня Армутлиева беше напрвила за нея поне половината на това, което прави сега за лигльовците от х фактор, то сега щеше да има истиска кариера, вместо да събира трохите при Слави. Така и не разбрах какво толкова се изпокараха двете.

чета по-долу, къде да продължи тук развитието си, къде, местата не са много, както се досещате, може би в супермаркета или в лайнер, това което остана в тази държава, което наричат бизнес е лъжа, това не е бизнес и младите таланти нямат шанс!

Съвсем нормално. Грахич ще ходи по участия и пак ще печели пари на Слави, просто учасстието й в Шоуто беше спънка пред това да изкарва още кинти.

За да има участия трябва да участва със собствен репертоар. Всички песни са на Слави и Ку- ку бенд.По закона за авторско право тя ще пее песните ако те и разрешат и има подписан договор за това. Съответно е длъжна да предоставя част от хонорара на авторите.

Е, нали това казва 4328.

Много добре е направил.Тази грахич беше супер дразнеща

Тоя Славчо, няма ли кой да го пенсионира ?

Невена пее супер и изглежда супер, пеенето при Слави не е крачка напред в кариерата и (дори е обратното), но за жалост това са възможностите за развитие в България. При Армутлиева хептен нямаше да има шанс за изява.

добро, хубаво и талантливо момиче!Слави може да е всичко друго, но не и глупак!

Не мисля, че това е нивото на Невена. Хареса ми от МА, като слъчев човек и хубав глас. Защо не продължи развитието си, не знам... Но в ШнаС трябва да прави поредица от скандали, за да се забележи... Абе тя си знае...

Айде и тук се действа по роднинска връзка!

БРЦК

Невена излиза с барабаниста от доста години. Ако беше така щеше да се 'набута' много по-рано. Не знам защо слави е сменил Грахич, ама Невена е много по-добър избор.

да и е от Плевен дъге

Мноооого роднини тука, много! По плюсовете си личи. Ама няма лошо - нашето гардже най-хубаво!

Ми не е точно така, защото и Грахич топлеше леглото на един от Ку Ку бенд

Така де, и аз това казах.

не ми харесва тази Грахич но Невенка се набута в шоуто благодарение на това, че си играе на чичо доктор с барабаниста и има от него дете но според мен и тя не става!Слави имаше една певица добра и тя беше деси добрева!!!!!

Откога чакам да я сменят! Започне ли да пее Грахич, натискам mute-то или превъртам напред, ако гледам предаване в сайта.

Тая Невена е много талантлива ,но постъпи като истинска селянка !Първо брака после кариерата! Нали трябва да си осигури спокоен живот в София!

ми то си е селянче, само физиономията като и погледнеш, съвсем обикновено, примитивно, но има талант, спор няма, нека и то си намери място под слънцето, еее станала София 3 милиона, гомяла работа още един!

Ако чакате на "истински" софиянки да си направят ин витро на 40, тъжна ви майка. Не разбирате ли, че самите софиянци направиха цялата държава трагедия, после плачити.

Не е като да не се опита, още на 20 спечели Мюзик айдъл, но това че кариерата ти не върви не значи, че трябва да си занемаряваш личния живот. Иначе има достатъчно стари моми, които нито кариера, нито семейство имат, а само злобеят.

Не мога да разбера минусите!!!! Нещо не вярно ли има в коментара по-горе или??...

Невена Цонева е по-добра певица от Цв. Грахич.

БРЦК

Момичето има уникален глас и може да пее. Отгоре на това изглежда много добре. Не е надута и фалшива , като повечето наши 'звезди'. На мен ми е симпатична.

Напълно подкрепям казаното от Вас. Много земен и талантлив човек.

Хвани едната и удари другата...

Какъв скок в кариерата!! Леле!!

Много добра певица, добър избор.