Кортни Кокс: Вече приличам на себе си

Кортни Кокс никога не е криела, че разчита на филъри, за да поддържа кожата си млада и свежа. Тя обаче сложи край на всички интервенции.

Обратно в новината

Коментари - Кортни Кокс: Вече приличам на себе си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Як! Със снимката на тази могат да плашат бебетата.

Mного добре звучи фамилията и. Макар и да се пише Cox.

Трагедията е пълна. Да забравим случая.

В лицето прилича на мазен гъз.

100 процента твоята Ганка е по-симпатична от нея на 53 години, сигурно имаш и повече пари да се поддържа ;))

Хубав гъз има майка ти значи.

филърите не могат да се премахнат-може само да чакаш да се разградят от организма, премахват се силиконови пълнежи

Няма спасение от погрозняването заради остаряване. Това е. Ужасно е да си жена.

по ужасно е да не ти става, поради остаряване!!! Ужасно е да си мъж!!!!

Е не, то зора на отчаяния човечец е хем най-доброто, хем безплатно..-:)

Courteney Cox така че Кокс а не Кок... Мъж пита жена си: - Къде беше? - На курс. - Това "с" за благозвучие ли го слагаш? - Не, за множествено число! Cock - Cox - Cocks

Парче си и ти и Кокс

Всички жени са ловджийки на мъже, искат да са по млади за да се харесват на мъжете, да могат да ги омагьосат не толкова за секс, колкото да живеят на тяхна сметка, да ги смучат отвсякъде. Така е откакто свет светува, но докато в миналото са били относително верни, днес са похотливи и развратни, пушат, пият и се клецат като за последно. Да те е гнус да целунеш жена, не знаеш чий е лапала за последно.

Пич, с това мислене си за никъде. Трябва просто да обърнеш гледната си точка точно на 180 градуса. Един мъж САМ ТРЯБВА ДА ИСКА да се грижи за една жена, да я обича, обожава и да я кара да се чувства Богиня. Тогава всичко си идва на мястото. Ама с това бай Ганьовско мислене, че все някой гледа де те използва и да живее за твоя сметка - никоя нормална жена няма да те погледне. И като не искаш да те използват и да ги гледаш, прави като мен - ходи по проститутки, там поне е пито, платено и знаеш точно за какво си отишъл и какво ще получиш. Така никоя няма да издържаш :)))

Има и жени, които не биха се хвърлили на всеки мъж, за да "смучат", както ти твърдиш, пич. Като чета написаното от теб, не бих ти се хвърлила за нищо на света, просто защото с мислене като твоето у теб няма нищо, което да е стимулиращо и интересно за мен, ако и да имаш колкото си искаш пари. Не всичко е пари и светът не се върти около... балета.

а пък и в БГ масово мъжете разполагат с "десетки левове" за смучене от жените, така че спри да халюцинираш-явно ти самият си пробемът :)

Този май е от богатите, но освен че е скучен, стиснат и гнуслив, е и импотентен. Затова ръси злоба.

Кокс или Кок? Или и двете?